Hansen - Zlín - Relax fit.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hansen - Zlín - Relax fit.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hansen - Zlín - Relax fit.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hansen

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
honzaj95 napsal:
tric. extenzi 4kg a teď stahuju 40kg kladky na tric.. jinak být tebou tak se zaměřím na zpevnění "core" abys nedostal kýlu

..4 kg si zvedal na extenzi?
..40kg ti na kladce zvedne i páťák...jen jde oto jesi si to stahl tak jak se má technicky nebo jen stáhl....stáhnout to umí každej..
..a nevim co máš furt s tou kýlou..z toho že bude zvedat těžký váhy a on je nezvedá, tak mít kýlu asi těžko bude...to by ji musel mít aby se mu tím mola zhoršit, ale těžko ji dostane z těžkých vah.

btw: jsem zvědavej jak se budeš zlepšovat..držim palce..veď log a makej!

Kýlu neřeším, snažím se mít vždycky zpevněnej střed těla a ještě do toho tahám tenkej opasek zatím než narostu. Břicho cvičím.

Kladku tahám poctivě, lehký předklon, nohy mírně od sebe, zadek maličko vystouplý, ruky nepovoluju (nahoru) uplně namax, vždy aby sval byl v tahu a hlavně pořádně ruce v dolní části pohybu propínám, lokty zafixované.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
honzaj95

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano 4kg a to jsem trpěl bolestí, tricepsy jsem absolutně necvičil předtím, ani jsem nevěděl jak se ten sval jmenuje a technicky jsem stahoval kladku na tric dobre, hýbal jsem jen předloktím, nahoře ruce u sebe, dole roztáhnout ( lano ). ta kýla je možná, že já to měl z chronickýho kašle a tímto se jen zhoršila, ale i tak radši upozorním a cvičit břicho ( sed lehy, zkracovačky ) a core je něco jiného
Wass

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výsledky máš podle mně dost dobrý po měsíci v posilovně. Hlavně to veslo, 100kg je solidní, alespoň pro mně. Předpokládám, že máš pořešenej jídelák, ale i tak. Děláš docela dost pokroky.
Hansen

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
Výsledky máš podle mně dost dobrý po měsíci v posilovně. Hlavně to veslo, 100kg je solidní, alespoň pro mně. Předpokládám, že máš pořešenej jídelák, ale i tak. Děláš docela dost pokroky.

Výsledky jsou velice nesourodé a nevyrovnané. Díky logu krásně vidím kde mám genetické indispozice takže zaměřím se postupně tam.

Jídlo nějak aktivně nepočítám a nevážím. Už to mám docela v hlavě.

Prostě snídaně 5.50 : vajíčka/vločky/buchty/další sladký srance, nízkotučné sýry, psyliový chleba se šunkou atd.

Po snídani 6:30: kafe + vláknina

svačina 9:00: jogurt/ovoce ještě něco furt sladkýho ale nic velkého

předoběd 10:00: polévka v práci, sním málo vylévám obvykle sračky se zásmažkou

oběd 12:00 a 14:00: co dostanu rozdělím na 2x , obvykle masa dost, co nejvíc beru rýži, těstoviny, zbytek knedliky, brambory pro mě neexistujou
štávu vylévám, jediný co jím k tomu buď okurkový salát nebo rajčatový/pokud není vlastní zelenina

po obědě nic nejím do tréningu, obvykle 15:40, cvičení končím 17:00+-
Následně tyčinka (29g bílkovin, rychlý a pomalejší sacharidy)

doma oddech, večeře bez přílohy cca 19:00 spánek ideal od 22:00 do 5:30 a znova.

Pokud zrovna necvičím a je to den po tréningu tak jím stejně, pokud je to bez tréningu a další den volna, vynechávám večeři.

Tenhle režim začíná u mě pěkně fungovat.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hansen napsal:
Výsledky jsou velice nesourodé a nevyrovnané. Díky logu krásně vidím kde mám genetické indispozice takže zaměřím se postupně tam.

Nechci ti brát iluze, ale genetické indispozice neuvidíš na šestém tréninku, ani do měsíce, ani do roka..tohle se ti jen zdá, genetiku poznáš za pár let cvičení, ale určitě ne do roka.
Když máš někde slabiny...nevyhýbej se jim, právě naopak..přitvrď, věnuj se jim víc.

Ve dnech volna nebo ták si najdi nejaky sport jeste, nebo nejakou aktivitu, pomže ti to..
Hansen

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréning 9:

Víkend - vysekávání obrovskýho pařezu stromu a hoblování dřeva.. takže puchýře jak hrom na pravé a levé ruce. (domu sem dojel po 4 dnech práce bez břicha :D)

Dneska v posilovně v silové "kabince" total narváno, na nohy bych čekal půl hodiny, na bench se střídalo pár kluků co furt vykecávali.

Takže sem si znova hodil záda...

Mrtvý tah
4*8 70
2*8 80kg

Mno 70tka koukám nějaká lehká, ruky bolí jako prase ale stejně sem tu 80tku udržel, problém spíš dneska byl v úchopu než v provedení cviku.

Shyby dopomoc
4*8 dopomoc 70kg

Klasika, neřešil sem kg u dopomoc, spíš provedení a v plným rozsahu.

Veslo
1*8 40kg
1*8 45kg
2*8 50kg

úchop pekelně pálil ale tak neodradilo mě to.

Tlaky vč na ramena za hlavou
5*8 15kg

poctivě, nějak dneska sem unavenej, tohle bude pro mě vždycky peklo cvik.
Rozpažování stroj
4*8 10kg

Výpony lýtka
3*3*10 45kg

Lýtka mě jdou. Sem spokojený.

Zítra si dám nohy a konečně snad půjde dřep nahoru. Váha 102kg
Břicho šlo ale pořádně dolu.

Naposledy upravil Hansen dne út červenec 31, 2012 11:24 am, celkově upraveno 3 krát
honzaj95

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taháš nadhmatem nebo střídavým? Na zesílení úchopu je prý dobrý držet zvedlou činku ( naloženou ), dokud ji udržíš po poslední sérii nebo na konci tréninku
Hansen

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95 napsal:
taháš nadhmatem nebo střídavým? Na zesílení úchopu je prý dobrý držet zvedlou činku ( naloženou ), dokud ji udržíš po poslední sérii nebo na konci tréninku

To držení zkusím. Jinak držím střídavým, sem pravák takže pravá nad, levá pod.
honzaj95

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ty ruce zkus prehodit, ja sem taky pravak a taham obracene a uchop je pro me ten nejmensi problem
Hansen

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréning 10:

Dřep
1*8 50kg
3*8 55kg
2*8 60kg

Dalo se, sice sem dneska musel jezdit na kole 20 minut než se uvolní dřep ale dočkal sem se, zlepšení +10kg. Ono asi bych si troufl i na víc, mám pocit, že se spíš bojím činky a proto jedu opatrně.

Předkopávání stroj
1*8 50kg
1*8 60kg
4*8 70kg

Legpress byl plnej, zakopávání taky tak sem si přidal dvě série na tomhle ať se zabavím. Navíc nebyl dnes nějak čas.

Kliky na bradlech s dopomocí
1*8 dopomoc 70kg
4*8 dopomoc 60kg

Pomalu a jistě de dopomoc dolu, do konce měsíce plánuju jet s 50kg dopomoc.

Triceps stahování kladky
4*8 25kg

Poctivě ruky bolí. Sice poslední série trošku cheating při propnutí.

Stahování kladky v kleče za hlavou - uklánění
3*12 40kg

Tohle je zajímavej cvik, břicho cítím jak nikdy a tricepsy co drži celou dobu když se předkláním pěkně pálí.

Břicho na šikmé
3*20

Žádné ulejvání, už nebudu snižovat opakování... prostě pudu nahoru, příště 3*25

Dneska docela ve spěchu ale zato poctivě. Sem dobře unavenej.

Naposledy upravil Hansen dne út červenec 31, 2012 11:25 am, celkově upraveno 2 krát
Hansen

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95 napsal:
Tak ty ruce zkus prehodit, ja sem taky pravak a taham obracene a uchop je pro me ten nejmensi problem

Vyzkouším.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hansen napsal:
honzaj95 napsal:

Vyzkouším.

Já jsem trochu vypustil mrtvolu chvíli a měl jsem problémy s úchopem, tak jsem se naštval a začal jsem jet nadhmat a úchop šel celkem nahoru, už s úchopem nemám problém, ale příjemnější tahání je u střídavýho no, ale chce to střídat ten úchop.
Hansen

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tréning 11:

Masters of rock, poslední cvičení nedokončeno ve čtvrtek, jen prsa, musel sem do práce kvůli alarmu.

Bench
3*8 35kg
2*8 40kg

+5kg Konečně zlepšení, snad to už pude nahoru jak ostatní cviky

Jednoručky na šikmé
4*8 11kg

Pullover s velkou
3*12 20kg

Biceps
3*8 25kg
2*8 30kg

Jde to navrch, sem spokojenej.

Biceps stroj
3*8 20kg
2*8 30kg

Břicho stroj
1*20 50kg
2*15 50kg

Mno odpočinek přináší ovoce a to sem se udil na mastru čtyřy dny s nepočítaným jídlem, litry piva a panáků :D první prohřešek za tenhle rok a taky i poslední.

Červený jsou moje maxima.

Naposledy upravil Hansen dne út červenec 31, 2012 11:26 am, celkově upraveno 3 krát
Hansen

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím o radu:

Jaké jsou váhy samotných tyček činek ?

Velká je 20kg, to je mi jasný

Zbytek si tak domýšlím:

Ez 5kg
Střední rovná 5kg
Jednořučka 2kg

Jen mi nejde do hlavy a asi to píšu blbě:

Cvičím jednoručky s kotoučem na každé straně s vyrazeným 4x číslem 11.
To číslo odpovídá váze celé činky nebo jen toho kotouče (je docela objemnej, což by 11kg mohlo být 5cm tlustej, průměr tak 18cm)

V tom případě mi nejde do hlavy jaktože dávám na jednoručky nějakých 23kg. To je podle mě totální blbost na začátečníka... Pokud vezmu do ruky cca 10tku tak je to rozdíl tak 5kg pocitově.

Fakt sakra nevím.
jurasek

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EZ klasická u nás váží 7,5 kg.

Jinak váha té jednoručky odpovídá váze celé činky, nepočítá se to zvlášť.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hansen - Zlín - Relax fit. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: