|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mushroom

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
... mě pobavil tenhle mladý frajer, který provedl takovýto potupný samoodchyt v mém odpadkovém koši
... měl štěstí, už zas venku vesele pustoší rybíz
plšík jogurtový :)
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 1:00 am Předmět: |
|
|
 Tak to je dobry! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:48 am Předmět: |
|
|
... nemá žrát zkvašené ovoce :) ... můj otec z něj vyrábí věci, po kterých lezou do odpadkových nádob i lidé
... a toho hrdinu jsem večer zas potkala v kuchyni
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
... a toho hrdinu jsem večer zas potkala v kuchyni |
A už tam i zůstal, co? Sůl, pepř, paprička, grilovací koření .... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
... a toho hrdinu jsem večer zas potkala v kuchyni |
Priste do krabice s nim a posli (y), Hektor bude mit radost
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
... dám mu adresu, třeba se odešle sám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Stejně to za tejden budeš mít všechno poházený na zemi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Wass napsal: | | Stejně to za tejden budeš mít všechno poházený na zemi :D |
Ani nahodou, to ohybani se proto uz me stvalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út červenec 10, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
HA uz se mi to blizi :D za 10 dni mi konci preruseni permice u nas v posilce a pujdu makat :D JUCHU :D
Zatim scitam skody za ty 3 tydny co si flakam sunky :)
- 3kg jsem pribral nedelam si iluze  urcite jsou to same svaly  zacinaji mi byt male kosile : ( Pres masivni nasazeni aerobni aktivity proste pomalu pribiram (nezeru jak kun - zeru jako stado koni)
- prestalo me bolet rameno super vec
- Moje pritelkyne mi oznamila ze jeji synator chce byt jako strejda a chce na tom pracovat (jen nevim jestli je vhodne pro 13ti leteho kluka zacit chodit do hospody a pak to zacit pracne shazovat  )
- Jeste jsem nikde nesehnal bandaze na zapesti clovek vypada jako z jineho vesmiru kdyz si je chce koupit v kamenem obchode. Holt musim byt mensi lama a koupit je zde :)
- Jo a dalsi problem asi 3 lidi od nas z prace pry chteji zacit chodit cvicit a mam jim radit jak na to: Please potrebuji radu jak je odradit aby po me nic nechteli aniz bych je rovnou poslal do prdele (Konstatovani ze tomu houby rozumim a jen ctu a snazim se minimalizovat chyby nepomahaji, zkusil jsem naivne pouzit i radu: "Vem i trenera ten ti poradi mnohem vic nez ja, hlavne kvuli eliminaci chyb" samozrejme nasledoval dotaz a ty ho mas taky? ....)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|