Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 110, 111, 112  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reiben

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čumím , super forma, jen tak dál
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysekal si to parádně, to palec hore, jen se nemůžu zbavit dojmu, že si ztratil těch svalů dost, co sem koukal na nějaké starší fotky...Na zádech je šířka super, ale chtělo by to nabalit tam víc svalů, ať mají trošku hloubku; břicho, stehna super no a lýtka, to asi víš sám
Tak trošku té motivační kritiky, makej dál
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lukinobr

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky,ale mě fakt nepřijde ,že bych ztratil nějaký svaly..;-) na rukách max o 0,5-1cm jsem šel dolů.Na těch starších fotkách jsem měl vyžraných 90kg s hodně tuku.Takže toto se mě fakt líbí ohodně více a ještě nekončim.Lýtka tragický jsou.Zkoušim teď novou metodu.Jet je 2x denně.Tak uvidíme.
lukinobr

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu mě nepřipadá ,že by šla dolů svalovina.Třeba jsem slepej když se vidim každý den. Ale síla zůstala,tak nevim.

80,9 -----90kg
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nešla, vpravo si byl tučný prasátko, teď to vypadá fakt o hodně lépe
Je vidět, že poctivé těžké tréninky společně s kvalitním stravováním fungují...a to ještě nekončíš .
lukinobr

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky frozzi.No musim ti poděkovat že si rozjel WD.Jinak bych se k tomu asi nedopracoval.Podle mě to je nejlepší dieta.Protože takovouto formu jsem ještě neměl.Ty už máš v plánu nabírat?Nebo ještě trošku stáhneš váhu?Koukal jsem že měřime stejně.:D Tak to je zajímavý.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A já zas poděkovat kamarádovi, který mi o WD vůbec řekl :-)).
Teď chci jít nahoru, udělat top formu, ale nevím jestli se tomu dá říkat nabírání v pravém slova smyslu, každopádně chci pomalinku a hlavně v co největší kvalitě (proto mám v plánu dost "fat-burning" cvičení) nabrat na cca 90kg a poznat, jak bych se cítil a vypadal. Takže můj cíl je cca 90kg s 6-8% tuku. Jsem zvědavý (a je to takový malý experiment), jestli se dá s WD kvalitně přibrat ( ).
Oddo

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
A já zas poděkovat kamarádovi, který mi o WD vůbec řekl :-)).
Teď chci jít nahoru, udělat top formu, ale nevím jestli se tomu dá říkat nabírání v pravém slova smyslu, každopádně chci pomalinku a hlavně v co největší kvalitě (proto mám v plánu dost "fat-burning" cvičení) nabrat na cca 90kg a poznat, jak bych se cítil a vypadal. Takže můj cíl je cca 90kg s 6-8% tuku. Jsem zvědavý (a je to takový malý experiment), jestli se dá s WD kvalitně přibrat ( ).

Nebudu psát že nedá, nebylo by to objektivní, ale mě to nešlo. Na spalování tuku je WD numero uno, ale když sem zkoušel na WD pomalinku kvalitně nabírat tak sem jen dál hubnul, i když sem přidával víc a víc kvalitního jídla pořád šla váha pomalinku dolu. Ale třeba se ti to povede, ale kvalitně a pomalu na 90kg je běh na sakra dlouhou trať
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lamice27

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peknej vysek lunikobr a vyborna sila je tam
Kluci,pujdu zkouset to samy,jenom ze s RD. Jsem ted na 87-88kg tuk kolem 9-10% a chci co nejkvalitněji nahoru. Myslim, že to pujde, jak dlouho to bude trvat je mi jedno ale hlavne chci zustat pod 10% a polehounku korbit. Verim J. Ferruggiovi
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukinobr: Skvělá změna! Tomu tuku na břiše se u tebe očividně líbí, ale když budeš trpělivej, tak určitě sleze. Fandím ti.

PS1: Frozzi, cíl sis dal pěknej, ale podle mě naprosto nereálnej. Kdybys napsal podkožní tuk 13-14%, aby ještě byli trochu zřetelný břišáky, tak to bych věřil, ale 6%, to jsou pruhy a žíly všude a s 90kg při tvojí výšce by to byla životní forma. Já to zkoušel (normálním stravováním), rozežral jsem se a skončil jako 96kg tlustý prase. S WD to podle mě nepůjde, ale třeba nás překvapíš.

PS2: Já taky rozjíždím bulking ve stylu LeanGains.

Eric Cartman
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny - to % jsem jen odhadnul, chtěl bych to dotáhnout na něco takového, nevím kolik může mít, 8/10% ? (http://thebestproteinsupplement.com/wp-content/uploads/bestproteinsupplementisegg4.jpg)

Lukinovi se ten tuk na břiše taky drží, stejně jako mě, prostě nechtěl dolu, ale teď už snad vím jak na to.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to bude okolo 10%. No, hodně štěstí.

Eric Cartman
lukinobr

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky,jinak tuk na břiše pomalu ale jistě mizí.Jen musím ještě chvilku počkat jelikož mám úzkou kostru tak pořád to tam je.Vršek už je dobrej ale na spodku tak 2-3cm ještě pujdou.Ale při dietě to je takhle vždy že nejdřiv jde vršek potom spodek.Uvidime nemám v plánu s tim končit.V druhým měsící prázdnin se rozhodnu jak dál.Teď chci mít ještě lepší formu než je na foto.Stahnout váhu tak na 78kg. (nemusíte mě psát že ze mě bude kost,ja se budu cítit dobře a to je snad hlavní ne?)
lukinobr

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.fáze
Dnes druhý trénink.Spal jsem jen 6 hodin tak je tělo unavené podle toho to taky vypadalo.
Přední dřepy
10x30kg
10x40kg
5x50kg
5x60kg
5x70kg PR -rezerva ještě byla ,ale ze zkoušení na hrazdě mám rozsekany zápěstí.
Výpady s v.č.
3x10 každá noha 30kg
Výpony na lýtka
Břicho těžce-hodně ve visu ale taky i na podložce.
10x výmik (před rokem jsem nedal ani jeden):D
Zkošení muscleupů asi 30 pokusů a zatim ani jeden úspěšnej.Nevadí ,věřim že do týdne to dám.Dnes chyběl už kousek.Teď se du pořádně najíst,abych zregeneroval.Zítra ještě nevim co za trenink.
lukinobr

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.fáze
Prsa
Dnes byl takový mišmaš trénink.Zkoušel jsem svoje tělo.Akorát už to nezvládá zápěstí.Kotníky taky nejsou moc dobrý.
Bench press
10x30kg
10x40kg
10x50kg
5x60kg
5x70kg
5x80kg-křupalo mě nějak ramena občas.Necítil jsem se na to.Musim zregenerovat vazy z těch muscleupu.
Kliky na široko
10x
10x5kg
10x10kg
10x15kg
10x20kg
10x25kg
10x30kg
Kliky hlavou dolů
3x10
kliky s přerušením (lehnutí si na zem)
12x
Muscleups
4x0 jsem ta mkde jsem byl včera.Někdy to musim zkusit na hrazdě.Podle mě bych to už asi dal.Ale tahle tyč se protáčí.
10x nácvik druhé části muscleupu s odrazením od země
Nácvik stojky
15x asi dvakrát jsem se udržel nad 3s.Na správné rozpoložení a techniku jsem přišel až ke konci.
Vydržení ve stojce s oporou zdi
3x 15sekund-nezdá se to ale je to na střed zad hodně velkej záhul
2x10 30kg bench+2x10kliků
Břicho ve visu
Výpony na lýtka
Teď se snažím zkoušet rovnováhu těla ,takže je dělam na schodech bez držení.
Strečink-snaha o větší flexibilitu těla.

2.Fáze
Prsa
Tlaky j.č. na rovné lavici
5x10 32kg
Tlaky j.č. na šikmé jl.nahoru
5x10 22kg
Tlaky j.č. na šikmé hl. dolů
5x10 22kg
Kliky na držáku
5x10
Držení ve stojce o zeď
5x15s-hledání balancu
Kliky ve stojce
3x dnes jsem tomu dal zatim klid ale chci se v tom zlepšovat
Cviky na břicho
Kliky na kruhách
3x5opak.-těžky ale opět se v tom chci zlepšovat
Shyby s širokým,úzkým
10,10opak-někdy zkusim zase maxim na ty shyby.
Zkoušení stojky
10-15pokusů
Výpony na lýtka

3.fáze
Strečink -důraz na flexibilitu
Veslování
20minut
Cvičení břicha
běh,výšlap do schodů
20minut
Strečink
Výpony na lýtka

Super trénink.Domluvil jsem se s kamošem co dělá gymnastiku a tak.Že s nim budu občas chodit cvičit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lukinobr- funkčnost, zdraví, vitalita, dlouhověkost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 110, 111, 112  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: