|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 04, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
O tom zahleňování mi to říkala obvoďačka, ale jelikož chlastám mlíko ve velkým, tak mě to nijak nezajímalo. Jinak jsem slyšel, že se s věkem snižuje schopnost mlíko trávit. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Octo, odborne ti neporadim, ale ak roky "pokasliavas", tak to rozhodne nie je normalne. Ak na ORL baba cez to presla bez povsimnutia, asi by som vymenil lekara.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne červenec 08, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na každodenní pití cca 1l mléka za účelem zvýšení kalorického příjmu? Mlíko miluju, ale přijmout denně cca 50g jednoduchých cukrů, to se musí u endomorfa projevit ne? _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
Nebudu se tím stresovat, 1l dávat nebudu, budu dávat 0,5l, to už není skoro nic.. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
Bez 3l denně nemůžu posledních 25 let existovat, pořád je to jenom 1350 kcal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|