Tak to poslední dobou vypadá, že se snad i zlepšuji. Konečně jsem pochopil squat clean a snatch a taky smutnou pravdu, že trénink 14x týdně je pro mě moc. Teď jedu jednou denně a zatím mi to prospívá.
Zítra budu tlačit, to mi asi zkazí náladu.
Jo a dřep se stovkou byl už takový dost nad paralel, docela jsem nechtěl další fail v jednom tréninku
Tak zítra má být volno. Vůbec nevím, jak na to :D obzvlášť, když mám volno i v práci. Asi se půjdu proběhnout nebo tak něco.. Ale je to dobře, střed těla nestíhá a záda mám také rozlámaná, tak si aspoň odpočinou. Dávám suzukiho strečink i dvakrát denně a stejně to nepomáhá. Ale za ty první tři dny jsem celkem spokojen, trénink mě baví.
Přemístění šlo moc dobře, technicky se mi líbilo a výbušnost taky skvělá.
Zato na mrtvolu jsem zeslábl, hrozně. Ale to se podá. 2,5x BW mám do konce prázdnin ikdyby mi u toho liftu měla vybouchnout hlava (toho PRka si nevšímejte, bylo to bez položení a s hrbem :D)
Pro Papayu technika
pro Frozze hudba
pro obdivovatele Pyrra Dimase malá imitace při posledním liftu :D
a pro lidi co tomu rozumí (nevylučuji výše zmíněné ) co technika? bylo to se 70% 1RM a rozjížděl jsem z deficitu, kotouče měly menší průměr než standardní. Ale jinak to snad ušlo, doufám
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
To jo hledal jsem nějaké výsledky na soutěžích ve vzpírání. Koukám, stejný ročník jako já, na přemístění má o 30kg víc. Podívám se na váhu, má o 5kg míň. Podívám se na pohlaví a .. nechci o tom mluvit
Takže žádnej Dimas se nekoná :D ale baví mě to, to zase jo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru