|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kuše
|
Zaslal: st červenec 11, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
zajímala by mě jedna věc - je rozdíl, když např.! 200 kliků na bradlech udělám za dvě hodiny (např. série po 5), nebo 200 kliků na jeden zátah? co je lepší z hlediska tvorby hmoty? je to píčovina, ale jen mě to zajímá... někde jsem četl, že tělu je to jedno, zátěž je pořád stejná - třeba bench: 5x1 je to samý jako 1x5 z pohledu tvorby svalový hmoty, tak co si o tom myslíte, Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | zajímala by mě jedna věc - je rozdíl, když např.! 200 kliků na bradlech udělám za dvě hodiny (např. série po 5), nebo 200 kliků na jeden zátah? co je lepší z hlediska tvorby hmoty? je to píčovina, ale jen mě to zajímá... někde jsem četl, že tělu je to jedno, zátěž je pořád stejná - třeba bench: 5x1 je to samý jako 1x5 z pohledu tvorby svalový hmoty, tak co si o tom myslíte, Díky |
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Protahujete se v pauzach, nebo delate nejaky "active rest" ? Kdyz mam treba u zakladnich cviku pauzu rekneme 2 minuty, tak mi to prijde prece jen jako nevyuzity cas, zarazuji aspon protahovani. Nebo akorat snizit vahu a jet to 60 az max. 90s.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
já většinou buď lehce protáhnu, nebo "protřepávám" dotyčnou partii  ale pauzy se snažim zkracovat co nejvíc i u základních cviků, jelikož jsem si kdysi přečet že enfomorfové by je zkracovat měli a už se mi to tak zažilo _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
Taky radsi dam mensi vahu a jedu mensi pauzy, potom mam z treninku lepsi pocit, protoze se vic zadycham.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út srpen 28, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Já se třeba snažím mít takový pauzy, abych věděl, že dokážu odjet v další sérii určitej počet opakování s danou váhou. Pauzy mívám od 30s a někdy až tak k 5 minutám. Záleží na cviku a váze na čince, případně počtu op. Pokud se nudíš, tak bych řekl, že pauza je zbytečně dlouhá.
Dřív jsem se o pauzách protahoval, ale teď už jsem línej, takže jen sedím a blbě čumím.  Ale jo, občas se protáhnu, když cítím, že to něco potřebuje. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|