Pauzy mezi opakovanim?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pauzy mezi opakovanim?  Úvodní stránka -> Trénink -> Pauzy mezi opakovanim?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kuše

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajímala by mě jedna věc - je rozdíl, když např.! 200 kliků na bradlech udělám za dvě hodiny (např. série po 5), nebo 200 kliků na jeden zátah? co je lepší z hlediska tvorby hmoty? je to píčovina, ale jen mě to zajímá... někde jsem četl, že tělu je to jedno, zátěž je pořád stejná - třeba bench: 5x1 je to samý jako 1x5 z pohledu tvorby svalový hmoty, tak co si o tom myslíte, Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
zajímala by mě jedna věc - je rozdíl, když např.! 200 kliků na bradlech udělám za dvě hodiny (např. série po 5), nebo 200 kliků na jeden zátah? co je lepší z hlediska tvorby hmoty? je to píčovina, ale jen mě to zajímá... někde jsem četl, že tělu je to jedno, zátěž je pořád stejná - třeba bench: 5x1 je to samý jako 1x5 z pohledu tvorby svalový hmoty, tak co si o tom myslíte, Díky

Foresten

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protahujete se v pauzach, nebo delate nejaky "active rest" ? Kdyz mam treba u zakladnich cviku pauzu rekneme 2 minuty, tak mi to prijde prece jen jako nevyuzity cas, zarazuji aspon protahovani. Nebo akorat snizit vahu a jet to 60 az max. 90s.
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaký protažení toho svalu, kterej cvičím tam dám nebo jen sedim
jirdano

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já většinou buď lehce protáhnu, nebo "protřepávám" dotyčnou partii ale pauzy se snažim zkracovat co nejvíc i u základních cviků, jelikož jsem si kdysi přečet že enfomorfové by je zkracovat měli a už se mi to tak zažilo
Foresten

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky radsi dam mensi vahu a jedu mensi pauzy, potom mam z treninku lepsi pocit, protoze se vic zadycham.
madball

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se třeba snažím mít takový pauzy, abych věděl, že dokážu odjet v další sérii určitej počet opakování s danou váhou. Pauzy mívám od 30s a někdy až tak k 5 minutám. Záleží na cviku a váze na čince, případně počtu op. Pokud se nudíš, tak bych řekl, že pauza je zbytečně dlouhá.
Dřív jsem se o pauzách protahoval, ale teď už jsem línej, takže jen sedím a blbě čumím. Ale jo, občas se protáhnu, když cítím, že to něco potřebuje.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pauzy mezi opakovanim? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: