Bolest zápěstí

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest zápěstí  Úvodní stránka -> Trénink -> Bolest zápěstí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Midnight

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 7:27 pm    Předmět: Bolest zápěstí Odpovědět s citátem

Ahoj, asi před dvěma měsíci jsem si nejspíše při cvicích s činkami na zápěstí přivodil jejich zranění. Párkrát mi jimi tehdy projela štiplavá bolest, nic velkého, ale od té doby je mám obě jaksi zatuhlá a jakoby je pořád cítím. Když se v noci proberu, tak dokonce mnohdy necítím malík na levé ruce.

Chci se zeptat, jestli se někomu z vás stalo něco podobného, popřípadě jestli je nějaká možnost, jak je zaléčit, bez delšího přerušení cvičení. Nechce se mi teď o prázdninách přestávat cvičit, protože jsem na ně dlouhou dobu kvůli cvičení čekal. Není to velká bolest, spíše se bojím toho, že mi to zůstane, nebo se to zhorší, protože jak jsem řekl, trvá to už dva měsíce.

Díky za pomoc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kuše

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

možná to není úplně k tématu, ale během 14 dní, co vyšlo Diablo, jsem byl takřka nonstop na počítači... pokud jsem spal, uprostřed spánku mě budilo mravenčení a trnutí v prstech... už týden abstinuju a není to ono, ale lepší se to..
Midnight

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
možná to není úplně k tématu, ale během 14 dní, co vyšlo Diablo, jsem byl takřka nonstop na počítači... pokud jsem spal, uprostřed spánku mě budilo mravenčení a trnutí v prstech... už týden abstinuju a není to ono, ale lepší se to..

Chlape, já to sem nechtěl psát, ale stalo se mi to samý co tobě, jen už to bylo po tom incidentu v posilce. Jen to bylo po třech dnech paření a myslel jsem si, že je to spíš vedlejší efekt toho zranění z posilky. Bál jsem se, že to jsou karpální tunely, ale ortoped říkal, že je to jen namožený.
kuše

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže problém vyřešen? :)
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:
kuše napsal:

Chlape, já to sem nechtěl psát, ale stalo se mi to samý co tobě, jen už to bylo po tom incidentu v posilce. Jen to bylo po třech dnech paření a myslel jsem si, že je to spíš vedlejší efekt toho zranění z posilky. Bál jsem se, že to jsou karpální tunely, ale ortoped říkal, že je to jen namožený.

To jsi to sem napsal a šel jsi k doktorovi? V osm večer?
No nic, vynechme časovou souslednost a soustřeďme se na tvůj problém. Statisíce lidí mělo podobný problém. Mnoho z nich šlo k doktorovi, dozvědělo se co s tím mají, začali to léčit a často teď mají pokoj. Druhá skupina to nechala vyhnít a vyšlo jim to. Třetí skupina to nechala vyhnít a zadělala si na vynikající chronické problémy kterých se občas nezbaví do konce života.
Půjdeme-li konkrétně k tobě, pokud to máš jen namožené, v absolutní většině případů se ordinuje konzervativní léčba. Tj. klid+občas nějaká podpůrná léčba. Konkrétně zápěstí přechází do chronického stádia rádo a pak neztratíš měsíc cvičení, ale třeba půl roku či rok. Nestojí to za to.
Mimochodem, když jsem se tak podíval na tvé příspěvky, asi by jsi si měl najmout trenéra. Tipl bych si že tvá technika bude kapku nebezpečná
Midnight

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za vyčerpávající odpověď, koupím si ještě asi nějaké fixátory, dám si voraz a uvidíme.

Jinak co se týče trenéra, tak s ním jednou za čas cvičím, ale občas zkouším své síly a holt to někdy nevyjde. Myslím ale, že tímhle si prošel každý
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:
Díky za vyčerpávající odpověď, koupím si ještě asi nějaké fixátory, dám si voraz a uvidíme.

Jinak co se týče trenéra, tak s ním jednou za čas cvičím, ale občas zkouším své síly a holt to někdy nevyjde. Myslím ale, že tímhle si prošel každý

Pokud jsi už byl u doktora, skoč si raději ještě za jedním. Nikdy neškodí mít vyjádření o dvou. Jak co se zranění, tak co se možností léčby týče. Pokud ztrácíš cit v malíčku, máš problémy s nervama a to není prdel. Být tebou mu i řeknu že ti přeskočilo při cvičení v zádech. Roentgen páteře by ti také neuškodil.
Sei

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámoš to měl taky, myslel že ze cvičení. Doktor mu řekl, že jsou to karpální tunely a nařídil operaci. Měl to z práce, z častého vrtání. Na operaci nešel, přestal vrtat a teď je OK.
Já měl taky problémy. Vyřešeno rukavicemi s omotávkou zápěstí.
Midnight

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajdu zejtra za obvodní a řeknu jí, ať mě pošle ještě jinam a k tomu na neurologii Já teda doufám, že to nakonec nic vážnýho nebude.

Ohledně těch zad, tak ty mě bolely pár dní a od tý doby je to v pohodě, teď už si dávám pozor. Aneb chybama se člověk ...

Rychle na stránku:

Přejdi na: