Kdybych se chtěl podívat na triatlon, podívám se na triatlon, když chci vidět CF, chci vidět lana, činky, sprinty, medicimbaly, veslo, ketlebelly, přelejzání zdí, výskoky na bedny.
Ale tak je to 1 event takže se to dá pochopit, další bude doufám už CF.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Kdybych se chtěl podívat na triatlon, podívám se na triatlon, když chci vidět CF, chci vidět lana, činky, sprinty, medicimbaly, veslo, ketlebelly, přelejzání zdí, výskoky na bedny.
Ale tak je to 1 event takže se to dá pochopit, další bude doufám už CF.
On ten cely prvni den je nejaky zas trosku divny, to same i minuly rok, ale dalsi dva dny uz vypadaji lepe a myslim, ze ty zaverecne eventy uz prinesou to prave.
Jinak pomerne pekny rizek vyhral ten triatlon, cekal jsem spis nekoho z lehci vahovky, ze vezme prvenstvi.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Myslím, že co se týče formy, tak jdou všechny tyhle udělat naturálně. Nikdo tam není jak hodně velkej, tak ani totálně vyrýsovanej. Podle videí nejsou crossfitaci ani nějak nepředstavitelně silní, takže asi tak ;) Ben se spíš jako jeden z mála neholí moc :D
Je to jeho první tréninkové video po dvou letech. Zajímavá část je na 39:20, kde dělá double Fran. První část za 2:35, což je dost heroický výkon, dohromady za 8:32. Já po Fran čtvrt hodiny sbírám dech a nejsem skoro schopen dalšího tréninku, on si střihne další kolo
Máte někdo zkušenosti s kompresnim prádlem od SKINS? Uvažoval jsem o návlecích na lýtka na běh a taky o tričku nebo tílku. Máte někdo zkušenosti jak s kompresnim tílkem tak i trikem? Zajímá mě, co se nosí, ale hlavně v čem se cvičí líp!
Docela lito mi je Chrise Spealera v prvnim eventu, dostal se na 3ti pozici a pak chytl nejakou silenou krec a nakonec se propadl az na 44tou pozici. Hlavne to byl jeden z eventu, ktere mu fakt jdou a kde mohl nahrabat body, protoze na tech silovejsich bude pozadu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru