|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Samec

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
Freaky? To kurva ani nevím co je :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
Samec asi ešte nie si v kúre, či? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
Podivný, bizarní, zvláštní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
Jo ták .. na ruce jebu.
Ne, kůru dávám od října.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
radsi se na to vyser s tvym pristupem k treninku pak stejne vysadis zacnes chalstat a budes vypadat jeste hur nez predtim
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
Preto som písal, bo, ked ju plánuješ, tak nech to aj za niečo stojí a to s party life hardcore nejde, heh. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 1:08 pm Předmět: |
|
|
Né to se fakt hecnu i se stravou, tréninkem a bez kvitu. Jak budu mít motivaci, tak poradím vydržet.
Já i tak jako poradím vydržet já nejsem žádný alkáč .. já si prostě rád zajdu o víkendu na pařbu a příjdu ráno třeba. Jinak přes týden nepiju nikdy ani pivo jedno třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
Hodně dobrý, jen máš trochu křivý záda _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
Tohle je můj cíl :) Takovýhle záda se mi líběj  A taky je mám trochu zakřivený doleva... snad to nepůjde až tak doleva  ... pecka :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
Jo asi bych to mel zacit zase chvili drtit na druhou stranu :D. Jinak dikec
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Shamrock napsal: | Moje plážová forma :)
|
Mas hrozne mrnavou manzelku
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|