|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
memphys
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 4:18 pm Předmět: Hamstringy - křeče |
|
|
Ahoj,
topic dávám do suplementace, protože předpokládám problém tady.
K věci: Chytám ale neskutečný křeče do zadních stehen. Jenom při zakopávání ale. Objevilo se to až teď. Poslední měsíc skoro. I s čtvrtinovou vahou s kterou jsem cvičil najednou u ní chytnu křeč po sérii po dvou. Je to od tý doby, co jsem se protahoval v posteli ( takové to automatické, ani to nevnímate a nechtěně se protáhnete ) a chytil jsem neskutečnou křeč a složil se okamžitě na zem. Občas mívám to samé do lýtek, ale ty naštěstí poslední dobou drží a i při náročným tréninku na ně jsem v nich křeče neměl.
Teď věci okolo: před tréninkem se zahřívám (kardio +-5 minut) poté protažení a poté zahřívací série pak trénink. Celkem +-90 minut.
Hodně piju, takže tím se možná vyplavují potřebné minerály, ale ty doplňuji multivitamín-multiminerálovými doplňky, k tomu beru zvlášť hořčík b-komplex a C vitamin. Strava +- vyvážená, možná trochu míň zeleniny.
Váš názor z čeho to může být, že se to moc nezlepšuje i při nechání odpočinku na partii, případně návrhy jak zlepšit situaci ?
Thread na křeče jsem tu našel, ale věřím, že můj topic je trochu víc specifický a že nebude smazán, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mick994

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Nejsem si scela jistý účinky, ale kámoš proti křečím používal magnézium , nevím co je natom pravdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
memphys
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
psal jsem, že beru hořčík...
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
tak si micka vzdělal..  jinak taky jsem dřív míval v těchhle oblastech křeče, hlavně při plavání a nebo úplně samovolně v noci ve spaní. bylo to téměř bez výjimky v dietě, která byla špatně udělaná a hořčík vždycky zabral, teď ho beru pravidelně. jediný co mě u tebe napadá jestli třeba nevynecháváš v jídelníčku tuky, nic jinýho mě nenapadá..
////jo ještě bych se chtěl při týhle příležitosti zeptat osazenstva jestli má někdo zkušenosti se samovolnými záškuby svalů, konkrétně už asi týden mi s železnou pravděpodobností sám od sebe přeskakuje sval v oblasti přední delty, vždycky se na několik sekund viditelně stáhne a zase povolí několikrát za sebou přesně v tom samém místě - křeč to není, ale říkám si, jestli to nemůže mít nějakou souvislost _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
Ajo , promin moje chyba , ja si letmo všiml toho Cčka  .
Tím pádem nevím jestli tohle nějaká změna stravy vyřeší , přinejhorším poptat se u doktora.
|
|
| nahoru |
|
 |
memphys
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
No... je pravda, že tukům zrovna moc neholduju. Beru to tak, že za den sním tolik jídla, tak se prostě někde nasčítaj. Rozhodně totiž nejím jen kuřecí prsa dělaný ve vodě a rejži. A mám to jak ty... samovolně ráno, když se automaticky nějak to tělo natahuje a prásk... najednou taková křeč, že lepší budík neseženete :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
hromada lidí má hamstringy a lýtka děsně zkrácený, takže doporučuju se těmto partiím při strečinku extra věnovat... mně se třeba podařilo hamstringy celkem slušně "natáhnout", lýtka se mi sice pořád a pořád zkracují (i při protahování 3x denně každý den), ale aspoň jsem odstranil občasný křeče, který jsem do nich taky dostával
|
|
| nahoru |
|
 |
memphys
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
no, ani protažení není problém, říkám, že se protahuju každý trénink ... a tak 2-3x do roka mě to chytne a dělám si extra strečinkový sezóny...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|