|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Crewe

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 3:17 pm Předmět: Dávkování doplňků. |
|
|
Zdravím. Začínám nový trénink a potřeboval bych poradit s dávkováním doplňků. - Přišlo mi jich pár nových, nikdy jsem je nepoužíval, ale dost jsem si o tom pročetl, tak jenom pro upřesnění.
Ráno: 50min rotoped, přes den brigáda, po brigádě: 30min HIIT, k večeru: posilka +20-40min kardia.
Potřeboval bych od vás poradit, co a kdy použít.
6:45 - Kafe + 20mg synephrymu
6:55 - 10g BCAA
7:00-8:00 - rotoped
8:10 - 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
8:30 - 150gr. vloček + 300ml mléka + odměrka proteinu. +1 tableta extraktu ze zeleného čaje
11:00 - 2*fitness chléb + 50gr. eidamu 20%, + 10-20 gr. tavenýho sýru.
13:30 - 200gr. kuřecího + 80-100gr. rýže basmati, +1 tableta extraktu ze zeleného čaje, 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
15:20 - 5gr BCAA
15:30 - 30min HIIT.
16:00 - odměrka proteinu + 3 rýžové racia
16:30 - Cottage
17:00 - 2gr. Taurinu + 30mg synephrymu
17:20 - 10gr. BCAA
17:30 - 19:00 - Trénink
19:10 - odměrka proteinu +3 rýžové racia + 20gr. glutaminu + Vit. C a Zinek
20:00 - 200gr. kuřecího + zelenina, + 1 tableta extraktu ze zeleného čaje, 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
20:30 - Horčík
22:30 - Tvaroh/ noční protein
- Myslíte, že by to takhle mohlo být?
Problémy:
1. Zajímalo by mě, jestli mám dávat glutamin po ranním rotopedu, nebo po HIIT.
2. Mám dávat Taurin ráno před rotopedem?
3. Je lepší ten zelenj čaj, rybí olej dávat s jídlem, nebo je lepší to dát třeba 30min před tréninkem?
4. Mám nějakýho doplňku dávat víc? (Př. zelenej čaj)
Díky za případné rady a názory
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vidlák
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
Není těch aktivit na jeden den trochu moc? 50min rotoped, 30min HIIT a pak ještě posilovna a hned po ní 20-40min kardia. Možná se pletu, ale mám pocit, že existují jen tři vysvětlení: jsi extrémně trénovaný, nebo toho je na tebe moc najednou a byť to krátkodobě dáváš, tak výsledný efekt může být kontraproduktivní (nebo zbytečně neefektivní v poměru výkon/výsledek), nebo ty jednotlivé tréninky flákáš a pak bych uvážil jestli není lepší jich mít méně, ale pořádné ;). Né, že bych na to byl nějaký machr a vyznal se v tom, jen by mě zajímalo, jestli ty sám opravdu víš co a proč děláš. Kupříkladu o HIIT jsem všude četl, že je dobré ho kombinovat s běžným kardiem jenže ne během jednoho dne, ale jako tréninkové jednotky během týdne, což je jaksi dost podstatný rozdíl, že? Navíc už ten název - vysoce intenzivní trénink sám o sobě říká jak je náročný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Tolik sypání ... proboha ... to se divím že vůbec normálně žiju a sportuju když jedu jen na Proteinu a sacharidu po tréningu.
To je jak jídelníček malého chemika. V jednoduchosti je síla. Tohle je fakt moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Sice ted forum sleduji jen minimalne, ale u tebe Crewe jsem si vsiml, ze tvuj pristup je uplne nesmyslne prekombinovanej, a proto nemas vysledky, jake chces viz. tvuj log. Tot vse odeme. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po červenec 09, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
To draper: A co myslíš, že je konkrétně překombinovaný? - Budu jenom rád, když mi zkušenější poradí.
To jirdano: Ty časy jsem si tam napsal, aby to bylo komplet. 5min navíc mě nezabije... :-D
Poslechnu vás a to HIIT vyhodím..
|
|
| nahoru |
|
 |
Buchtič

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Tolik sypání ... proboha ... to se divím že vůbec normálně žiju a sportuju když jedu jen na Proteinu a sacharidu po tréningu. |
Hm hm, tak nějak bych to chtěl dělat, ale mám v tom vážně zmatky, jeden řiká ráno sacharidy druhej zas proteiny. Přečet sem toho vagón a fakt nejsem moudrej. Písnu vám můj "tréninkovej" tejden a prosím vás o radu, kdy "sypat" proteiny a kdy sacharidy:
Po - ranní běh 40 minut > 8,5 hodiny sezení v práci na židli > 1,5 - 2 hodiny posilovna
Út - 40 minut cesta do práce na kole > 8,5 hodiny sezení v práci na židli > vyjížďka na kole 50-60 km
St - ranní běh 40 minut > 8,5 hodiny sezení v práci na židli > hodinka posilovna
Čt - 40 minut cesta do práce na kole > 8,5 hodiny sezení v práci na židli > 40 minut cesta z práce na kole
Pá - někdy ranní běh 40 minut > 8,5 hodiny sezení v práci na židli
Víkendy volno, minimální aktivity s rodinou.
Zatím suplementuju takto: Po raním běhu dávám ovesnou kaši s banánem, po posilkách hned sachariďák, proteiny dávám okolo desátý dopoledne Po-Čt, někdy i večer v den posilovny. Dyš nemám v den žádnou aktivitu, "nesypu" nic. Snad si na mě někdo najde chvilku a poradí. Mám 188 cm, 106 kg, ale nebudou to jen svaly. Hejbu se pro radost, nelámu rekordy, sem tam to pokazím pivkem. _________________ vono to pude.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Nejdřív by to chtělo naspat, co myslíš tím, že okolo 10-tý dáváš proteiny. - To je pěkný, ale to dáváš proteiňák, nebo šunku? To stejný s těma sacharidama.. - Myslíš gainer, nebo komplexní sacharidy..?
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 9:47 pm Předmět: Re: Dávkování doplňků. |
|
|
| Crewe napsal: | Zdravím. Začínám nový trénink a potřeboval bych poradit s dávkováním doplňků. - Přišlo mi jich pár nových, nikdy jsem je nepoužíval, ale dost jsem si o tom pročetl, tak jenom pro upřesnění.
Ráno: 50min rotoped, přes den brigáda, po brigádě: 30min HIIT, k večeru: posilka +20-40min kardia.
Potřeboval bych od vás poradit, co a kdy použít.
6:45 - Kafe + 20mg synephrymu
6:55 - 10g BCAA
7:00-8:00 - rotoped
8:10 - 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
8:30 - 150gr. vloček + 300ml mléka + odměrka proteinu. +1 tableta extraktu ze zeleného čaje
11:00 - 2*fitness chléb + 50gr. eidamu 20%, + 10-20 gr. tavenýho sýru.
13:30 - 200gr. kuřecího + 80-100gr. rýže basmati, +1 tableta extraktu ze zeleného čaje, 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
15:20 - 5gr BCAA
15:30 - 30min HIIT.
16:00 - odměrka proteinu + 3 rýžové racia
16:30 - Cottage
17:00 - 2gr. Taurinu + 30mg synephrymu
17:20 - 10gr. BCAA
17:30 - 19:00 - Trénink
19:10 - odměrka proteinu +3 rýžové racia + 20gr. glutaminu + Vit. C a Zinek
20:00 - 200gr. kuřecího + zelenina, + 1 tableta extraktu ze zeleného čaje, 2 tablety vlákniny - inulin ( 1400mg) + 2gr. rybího oleje.
20:30 - Horčík
22:30 - Tvaroh/ noční protein
- Myslíte, že by to takhle mohlo být?
Problémy:
1. Zajímalo by mě, jestli mám dávat glutamin po ranním rotopedu, nebo po HIIT.
2. Mám dávat Taurin ráno před rotopedem?
3. Je lepší ten zelenj čaj, rybí olej dávat s jídlem, nebo je lepší to dát třeba 30min před tréninkem?
4. Mám nějakýho doplňku dávat víc? (Př. zelenej čaj)
Díky za případné rady a názory |
Chudák tvůj Iphone a jeho task manager...
|
|
| nahoru |
|
 |
Buchtič

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
Napíšu ti sem jen základ, jak to dělám já. Snad jeto správně...
K snídani po běhu. Si dej vločky + proteiňák.
Okolo tý 10 si dej normální svačinu. A proteiňák si dej odpoledne po posilce. + můžeš i ten gainer.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 6:49 am Předmět: |
|
|
Napsal jsem to, jak to dělám já. = může to být špatně. Už je na něm, jestli si z toho něco vezme, nebo ne.
A místo tý věty jsi mu radši mohl poradit ty, nemyslíš? - Vyšlo by tě to na stejnej čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 7:22 am Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Napsal jsem to, jak to dělám já. = může to být špatně. Už je na něm, jestli si z toho něco vezme, nebo ne.
A místo tý věty jsi mu radši mohl poradit ty, nemyslíš? - Vyšlo by tě to na stejnej čas. |
to je sice hezký, ale tvoje odpověď měla být "mám pravdu" a pokud to nevíš, tak neradit. Co si z tohodle vezme autor dotazu? "No jo, ale čemu mám věřit, když mi každej radí něco jinýho"
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 7:47 am Předmět: |
|
|
to máš těžký, na tomhle fóru napsat odpověď "mám pravdu" znamená být sestřelen, ne-li zadupán do země třema lidma co maj jinej názor, a nebo se prostě jen chytnou nějakýho slovíčka, takže tady to pak máš.. _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|