OHS nešlo, to 5x5 není úplně pravda, protože poslední dva sety jsem na jeden zátah nedal. Nohy by unesly víc, ale ramena pouštěla činku a krásně v nich u toho praskalo
WOD zábava, shyby samozřejmě unbroken, OHS to brzdily a cross normálka
Taky jsem nebyl schopný OHS udělat, snatch taky ne, dobrá lordóza u dřepu nebo MT byl sen, pak jsem začal se suzukiho strečingem a všechno to zmizelo.. A aby to znělo ještě víc jako teleshoppingová reklama na kosmodisk, vážně to funguje!
Jako rozcvičku jsem třeba dneska jel OHS 5/ 15 - 20 - 25 - 30 - 35
A motivující? Pořád si přijdu hrozně slabej od tý doby, co necvičím každý den. Jak jsem jel ten měsíc a něco bez přestávky, tak jsem se cítil jak superman, teď si přijdu jako totální troska, nevím proč
Díky, už několik let plánuju, jak se budu každý den protahovat.....jsem rád, když se protáhnu po tréninku, ale od zítra to fakt budu zařazovat pravidelně
Mě začala strašně moc vyhovovat ta rozcvička, co se cvičí v Xfitu v Praze....možná je to nějaká oficiální rozcvička, nevim....takhle nějak to vypadá
Poprvý, když jsem to cvičil, tak jsem byl naprosto vyřízenej....teď už se snažim pravidelně zařazovat 2, ale spíš 3kola po 10opakováních
Musim říct, že i když jsem pořád slabej, tak jak v poslední době cvičim celkem často, tak se cítím fakt suprově, jako nikdy před tim Něco na tom hodně častym cvičení bude
Přesně vím jak ti je :D byl jsem malej, slabej ale šťastnej
A proč všichni píšete xfit? Jako je vtipný, že x vypadá jako kříž-cross, ale pije mi to krev
A dneska volno, sice nevím proč a čím jsem si ho zasloužil.. ale mam volno, ten rozpis je divnej.
Jo a po večerní hospodě mám 70,1kg, tady končí všechna legrace a začíná první stádium anorexie.. Ale nebojte se nic, koupil jsem si kreatin od biotechu, long 80 a dávam si to k snídani s croissantem, budu velkej jako Freimen
Na tom není nic vtipnýho, pokud vím, tak se v anglicky mluvících zemích celkem běžně používá písmeno X jako zkratka pro cross (kříž), nejen v případě crossfitu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dnes hodina tréninku dřepů na jedné noze.
Nejdřív dosed na židli, pak stoličku, kotouče, kotouč, zem :)
takže se povedlo, mám obrovskou radost, moje první pistole, zítra budu trénovat dál, abych si u každého dřepu nemusel sedat na prdku.
WOD
Dead byl pullups
Each minute add one repetition
1 - 2 - 3 ...
Výsledek: 16 minut (1-2-3...17)
Strečink
----
Umim pistols bez toho, aby v dolní pozici seděl na zadku, HSPU šly taky dobře, mám radost :)) shyby až do dvanácti op. unbroken, pak už jsem rozložil síly na celou minutu. 153 shybů celkem
Asi tě nahlásim, abys sem nemoh psát, protože mě pěkně štveš....hspu neumim, pistole neumim....tolik shybů bych dal za hodinu Ty ses měl narodit jako mooucha, ta taky dokáže člověka pěkně naštvat
Mě trvalo se naučit HSPU a pistole asi hodinu. To není žádné machrování, to je tím, že jsem vynalezl dokonalý školící program
Silově má na obojí každý průměrný cvičenec. Jde jenom o to, že jsou to složité pohyby a tělo neví, jak na ně. Musíš se k tomu prostě dopracovat.
U HSPU jsem si dával pod hlavu spoustu knih, takže jsem měl snížený rozsah pohybu, postupně (po každém úspěšném opakování) jsem knihy ubíral až jsem udělal pravý HSPU.
Pistols jsem dělal jako dřepy na jedné noze, kdy dosedáš zase na něco, co můžeš postupně ubírat, pro mě to byla židle, pak kotouče se štosem knih, pak jsem postupně vše odstranil a byla z toho pistole.
Tadá :D
A kdybych nejel za měsíc na závody, tak se na nějaké pistole a HSPU z vysoka vy..
Stoupnul jsem si na váhu a je to horší než včera.. Už mě i napadlo, že jsem třeba mohl chytnout nějakou sra*ku a proto hubnu.. A když mluvím o hubnutí, tak jde dolu vše, hlavně svaly.
Snídaně: (11:00)
70g vloček, 150 ml mléka
50g pro long 80, 500ml mléka
Pribiňáček - 150g (české zdraví z posázaví :D)
3lž kafe
2lž ara. másla
Trénink: (13:00-15:00)
Před: 2tbl. creatin phx biotech, 500ml vody
Po: 2tbl. creatin phx biotech, 50g combat, 50g malta, 500ml vody
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru