PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Či je niečo najpredávanejšie nemá osobne pre mňa relevanciu žiadnu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Drapere, mám prvně důležitou prosbu: dej sem ten protokol celý (nakonec máš to v jeho patičce i napsáno, že jinak než celý nelze reprodukovat).

Chybi tam udaje o tom, kdo si rozbor nechal delat. Nezverejnoval jsem to pouze na jeho prani a bez jeho svoleni to nehodlam menit. I kdyby to tam bylo, tak to stejne nijak nemeni vysledky testu.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ronnie napsal:
Drapere, mám prvně důležitou prosbu: dej sem ten protokol celý (nakonec máš to v jeho patičce i napsáno, že jinak než celý nelze reprodukovat).

Chybi tam udaje o tom, kdo si rozbor nechal delat. Nezverejnoval jsem to pouze na jeho prani a bez jeho svoleni to nehodlam menit. I kdyby to tam bylo, tak to stejne nijak nemeni vysledky testu.

Bohužel pravidla těch protokolů jsou tak nastavena - je to v jejich patičce uvedeno, že jinak než celý nelze publikovat (a některé laboratoře si na to docela hledí). Však on to zadavatel rozchodí, vždyť o nic nejde, podobné rozbory nechává dělat prakticky každý výrobce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi to lito, ale zadavatel testu si to z jistych duvodu vyhradne nepreje, takze vice toho opravdu poskytnout nemohu. At si o tom udela obrazek kazdy sam na zaklade toho, co jsem postnul a bud mu to stacit bude nebo nebude, vic toho opravdu udelat nemuzu.
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ronnie napsal:

V případě Extrifit WPC 60 je obsah laktózy 5,9 % (zdroj bílkoviny je zde kvalitní instantní syrovátkový CFM proteinový koncentrát - tvoří 97 % obsahu bílkovin výrobku).

Ok, takze to, ze pri rozboru vyslo skoro 3x vice nez uvadis, je asi jen nahoda, protoze se u vyrobni linky zrovna nekomu klepaly ruce a trochu se te laktozy usypal :)

Pro srovnani, dole je test na obsah laktozy a bilkovin u polskeho FA a uz i ten vysel lepe nez Extrifit.

--- prosím, editací příspěvku sem doplň kompletní protokol (WPC 60) ---

--- prosím, editací příspěvku sem doplň kompletní protokol (Whey Protein FA) ---

Jak jinak....

Jeste k tomu dodam posledni vec. Firma, ktera ve slozeni uvadi susene mleko (nejspise Laktino) a chce byt trochu seriozni, by mela uvadet celkovy obsah laktozy.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Či je niečo najpredávanejšie nemá osobne pre mňa relevanciu žiadnu.

Jj, já to myslel spíš tak, jaký je obecně např. o zmíněnou značky zájem. A ten je hodně velký.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neukamenujte ma za tuto blbu otazku:

aky protak si mam kupit?
rozmyslam od extrifitu (WPC80),MP (combat),scitec (whey).pripadne poradte.dikas.sory za SPAM
nEcro

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Draper napsal:
Ronnie napsal:

V případě Extrifit WPC 60 je obsah laktózy 5,9 % (zdroj bílkoviny je zde kvalitní instantní syrovátkový CFM proteinový koncentrát - tvoří 97 % obsahu bílkovin výrobku).

Ok, takze to, ze pri rozboru vyslo skoro 3x vice nez uvadis, je asi jen nahoda, protoze se u vyrobni linky zrovna nekomu klepaly ruce a trochu se te laktozy usypal :)

Pro srovnani, dole je test na obsah laktozy a bilkovin u polskeho FA a uz i ten vysel lepe nez Extrifit.

--- prosím, editací příspěvku sem doplň kompletní protokol (WPC 60) ---

--- prosím, editací příspěvku sem doplň kompletní protokol (Whey Protein FA) ---

Jak jinak....

Jeste k tomu dodam posledni vec. Firma, ktera ve slozeni uvadi susene mleko (nejspise Laktino) a chce byt trochu seriozni, by mela uvadet celkovy obsah laktozy.

to by pak laktozu meli uvadet u 95% vsech gaineru v nekterych si o hrozivejsi cisla
refresh

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď si pochutnávám na Combatu s příchutí mléčná čokoláda, díky Ronniemu za velmi vstřícnou nabídku, můžu jen a jen doporučit!
...bohužel kvůli české poště až od včera, jelikož kvůli mě neznámému důvodu balík přišel, potom ho odesílali zpět a až potom opět dodávali na mnou uvedenou dodací poštu (ale to jen na okraj že mě česká pošta začíná být nepříjemná čím dál víc)
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xxsml napsal:
-> piksla Myufusion, co jsem minulý týden dodělal, je z Finska...

Ono to z te pixle prd poznas. MyoFusion se tady v CR da koupit i origo z USA, stejne tak ale i neorigo z Polska nebo odkud (nevim, jeslti je spravny vyraz "fake" ). Kdyz bys mel vedle sebe original USA a ten druhej, tak to poznas treba tak, ze v doze je u origo toho prasku vice (nekdo mne nedavno rikal myslim ze konkretne u vanilky to bylo cca o 8cm).
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to tady čtu, tak co si má člověk koupit za protein, aby to nebyla totální sr*čka?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Deadlift
Moderátor

Zaslal: ne duben 01, 2012 12:16 pm Předmět: Odpovědět s citátem
Pro mě je Scitec jeden ze tří firem, které jsem ochotný kupovat. Další z nich je Reflex a poslední Smartlabs. "
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Když to tady čtu, tak co si má člověk koupit za protein, aby to nebyla totální sr*čka?

Smartlabs, tady jedině víš na čem seš, a že "protein je protein".
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Z ceskych snad Smartlabs, ze zahranicnich evropskych jednoznacne Reflex, to je 100% kvalita ovsem za svoji cenu, z Americkych povazuji za seriozni napriklad Muscle Pharm nebo BSN, ostatne i na zahranicnich forech nejen US jsou na ne pozitivni ohlasy a jejich doplnky obecne funguji, viz treba assault, NO Explode, AminoX...samozrejme by se daly najit i dalsi kvalitni firmy.
Nerikam, ze ceske firmy jsou spatne, ale je treba byt trochu proziravy a take umet cist z etiket ( i kdyz ani to zdaleka nesvedci o tom, ze koupis kvalitni vyrobek, jak uz se v minulosti nekolikrat ukazalo)
madridista

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: