|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rachela

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
Gran Torino? _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
refresh

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | Gran Torino? |
Sice tam ty auta zas takovou roli nehrajou, ale film je to úžasnej!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | poradte prosim nejaky film, ktery se toci kolem krasnych starych aut
zatim jsem nasel: 60 sekund + original
unos aut
vanishing point
cerny blesk
italian job +original
|
Autíčko s červeným srdcem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | MAST3R napsal: |
Právě jsem to dokoukal a jsem z toho zmatený, jak si to strávila ty? Pochopila si to? |
... já se docela bavila, nejspíš i proto, že jsem se to ani nesnažila moc pochopit ... podruhé bych to už nedala, ale to skoro žádný film |
Už jsem pochopil díky diskuzi na csfd, ale udělal jsem si předtím svoji verzi, která víceméně odpovídala té o které psali ostatní.
Jinak, když se tu "řeší" sci-fi (ufoni)
Tak jsem nedávno koukal na toto:
http://www.csfd.cz/film/182358-valka-svetu/
a dle mě nic moc, hlavně ten konec, přijde mi to takové, že to není vůbec vysvětlené, proč, jak, co. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Arnie_one napsal: | Dneska sem dokoukal The Avengers, | kód: | | http://www.csfd.cz/film/241997-avengers/ | nechapu proc to ma na csfd, takovy hodnoceni (mozna az bude nejaky slusny FHD, mrknu znova). To uz se me daleko vic libil ten animovanej srjál, na kterej s malým čumíme. |
Protože je to splněnej komiksovej sen?:) |
Tak splnenej Marvelovskej sen je pro me teda kreslena verze v 720p a sem rad za First Avenger, to jo.
Jinak se tesim na Hobita, ale to asi kazdej, kdyby tak Jackson udelal Silmarillion, jenze kdo to necetl, by i s filmu vedel kulový :)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
ten konec války světů je dost odfláknutej no, to mě zklamalo.
http://www.csfd.cz/film/18233-smrtihlav/
Scifi, psycho, mysteriozni a jako myšlenka dokonalý, s místy slabším zpracováním, ale když to překousnete tak perfektní film, hlavně konečná "bitva" je spíš směšná, ale příběh to plně vynahradí
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:34 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | ten konec války světů je dost odfláknutej no, to mě zklamalo.
Scifi, psycho, mysteriozni a jako myšlenka dokonalý, s místy slabším zpracováním, ale když to překousnete tak perfektní film, hlavně konečná "bitva" je spíš směšná, ale příběh to plně vynahradí |
Pro mě osobně tak 40, ne 70 %. Smrtihlav mi až nepříjemně připomínal filmy ze 70 let, které v té době možná vynikající byli, ale v současné době už jsou směšné. Celá zápletka je blbost a kolem blbosti se těžko buduje dobrý film (to říkám jako člověk který sci fi miluje a dokáže ledacos odpustit)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 11:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 7:08 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | Lunreal napsal: | | Arnie_one napsal: | Dneska sem dokoukal The Avengers, | kód: | | http://www.csfd.cz/film/241997-avengers/ | nechapu proc to ma na csfd, takovy hodnoceni (mozna az bude nejaky slusny FHD, mrknu znova). To uz se me daleko vic libil ten animovanej srjál, na kterej s malým čumíme. |
Protože je to splněnej komiksovej sen?:) |
Tak splnenej Marvelovskej sen je pro me teda kreslena verze v 720p a sem rad za First Avenger, to jo.
Jinak se tesim na Hobita, ale to asi kazdej, kdyby tak Jackson udelal Silmarillion, jenze kdo to necetl, by i s filmu vedel kulový :) |
Pro mě za mě... ja se u Avengers bavil celou dobu, jen škoda, že tam nemohli kvůli licencím přidat i jiné zajímavé postavy (X-meny, spidey...).
A jak bys chtěl zfilmovat Silmarillion? To jsem si vždycky myslel, že nejde :D _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | honzaj95 napsal: | ten konec války světů je dost odfláknutej no, to mě zklamalo.
Scifi, psycho, mysteriozni a jako myšlenka dokonalý, s místy slabším zpracováním, ale když to překousnete tak perfektní film, hlavně konečná "bitva" je spíš směšná, ale příběh to plně vynahradí |
Pro mě osobně tak 40, ne 70 %. Smrtihlav mi až nepříjemně připomínal filmy ze 70 let, které v té době možná vynikající byli, ale v současné době už jsou směšné. Celá zápletka je blbost a kolem blbosti se těžko buduje dobrý film (to říkám jako člověk který sci fi miluje a dokáže ledacos odpustit) |
mě se ta zápletka právě líbila, jinak bych to asi vypnul hned jak bych uviděl ty "cizince"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | Mablung napsal: | | honzaj95 napsal: | ten konec války světů je dost odfláknutej no, to mě zklamalo.
Pro mě osobně tak 40, ne 70 %. Smrtihlav mi až nepříjemně připomínal filmy ze 70 let, které v té době možná vynikající byli, ale v současné době už jsou směšné. Celá zápletka je blbost a kolem blbosti se těžko buduje dobrý film (to říkám jako člověk který sci fi miluje a dokáže ledacos odpustit) |
mě se ta zápletka právě líbila, jinak bych to asi vypnul hned jak bych uviděl ty "cizince" |
Raději malým aby to nečetli lidé co to neviděli
Zápletka byla v principu dobrá, ale strašně primitivně udělaná. Mimozemšťani by neměli být svraštělí lidé kteří vládnou zázračnou energií. Mohli ovládat duševní síly, když kolem toho ten film je. Ale mělo to být zabaleno do technologického hávu roku 2600, ne 1956. To dokáže pokazit atmosféru filmu stejně spolehlivě jako Cruise v roli Conana
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 10:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 5:57 am Předmět: |
|
|
Můžu jenom souhlasit, ukápla mi i slza
Šěl jsem dvakrát, fakt dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|