PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
madridista

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vejdy

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="madridista"]Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:)[/quote]

To je divné,já jsem měl Combat příchuť banán a velká spokojenost,dokonce bych tvrdil že to byl chuťově nejlepší banán který jsem měl.
Jirka Paštika

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Když to tady čtu, tak co si má člověk koupit za protein, aby to nebyla totální sr*čka?

Myprotein.co.uk, proteinfactory.com - obchodníci nezatížení pochybnou reklamou...
Loudy

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madridista napsal:
Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:)

Mám taky vanilku a musim říct, že jsem od toho čekal víc, neni to nic moc extra.
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
madridista napsal:

Mám taky vanilku a musim říct, že jsem od toho čekal víc, neni to nic moc extra.

1. jestli ti to bude nebo nebude chutnat je zcela individualni zalezitost a to plati u vseho
2. zkus si to take poradne namichat, rozdil je kdyz si das odmerku proteinu do litru vlazne vody a ani to poradne nerozmichas nebo do 2 a pul dcl ledoveho mleka a uslehas / usejkrujes do kremove konzistence
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madridista napsal:

Já jsem Combat nikdy neměl, ale tady na foru mě vždy spolehlivě pobaví jeho mohutné doporučování a často následné zklamání těch, co jej zkusí poprvé.
ondrakf

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si včera koupil Combat mléčná čokoláda a perfektní nejchutnější protein který sem měl.
xxsml

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
xxsml napsal:
-> piksla Myufusion, co jsem minulý týden dodělal, je z Finska...

Ono to z te pixle prd poznas. MyoFusion se tady v CR da koupit i origo z USA, stejne tak ale i neorigo z Polska nebo odkud (nevim, jeslti je spravny vyraz "fake" ). Kdyz bys mel vedle sebe original USA a ten druhej, tak to poznas treba tak, ze v doze je u origo toho prasku vice (nekdo mne nedavno rikal myslim ze konkretne u vanilky to bylo cca o 8cm).

Pokud ty 2 piksly budou kvalitativně stejný, tak je mi jedno, jestli je to z USA nebo odjinud, ale jestli jsou stejný, bych stejně poznal až chemickou analýzou.

Jirka Paštika napsal:
MAST3R napsal:
Když to tady čtu, tak co si má člověk koupit za protein, aby to nebyla totální sr*čka?

Myprotein.co.uk, proteinfactory.com - obchodníci nezatížení pochybnou reklamou...

Na firmu Myprotein jsem na netu nedávno narazil, vyzkoušel jste někdo něco od nich?
Luster

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Já jsem Combat nikdy neměl, ale tady na foru mě vždy spolehlivě pobaví jeho mohutné doporučování a často následné zklamání těch, co jej zkusí poprvé.
no stejne bych rekl, ze zklamanejch lidi je jen minimum, btw nikdy proste nemuze vsem chutnat stejne, takze 100% spokojenost proste neni mozna, nebo jestli jo, tak mi ukaz nejakej protein, kterej vsichni bez jakykoliv pripominky milujou..
petr616

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
dogeatdog napsal:
no stejne bych rekl, ze zklamanejch lidi je jen minimum, btw nikdy proste nemuze vsem chutnat stejne, takze 100% spokojenost proste neni mozna, nebo jestli jo, tak mi ukaz nejakej protein, kterej vsichni bez jakykoliv pripominky milujou..

Tak tohle kriterium muze splnovat jedine "Vitez" chutoveho testu od nejmenovane tuzemske firmy
Luster

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616: tak to samozrejme!
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
dogeatdog napsal:

To není kritika Combatu, ale pouhé konstatování věci :) ke Combatu mohu říct jediné - kdyby nebyl tak často doporučován, zřejmě by konzument neměl taková očekávání, protože z tohoto threadu vyznívá, že je druhý hned za Božskou Manou (a to možná kdo ví, jestli to neni naopak).
O "vítězi chuti" pomlčím, protože jsem se taky nachytal od té doby mi Nutrend nesmí do domu.
vejdy

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 8:25 pm    Předmět: ! Odpovědět s citátem

Nechápu,opravdu nechápu jak někdo může napsat že Combat je absolutní hnus,kolik ten člověk co toto napíše už vypil druhů proteinů,nechápu...
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 8:31 pm    Předmět: Re: ! Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Nechápu,opravdu nechápu jak někdo může napsat že Combat je absolutní hnus,kolik ten člověk co toto napíše už vypil druhů proteinů,nechápu...

A ja zase nechapu, ze stale nekdo nechape, ze to, jak komu jaky protein chutna, je zcela individualni zalezitost. Nekomu chutove vlastnosti, ktere ma combat vyhovuji, jinemu vubec, o tomhle se vazne nema cenu dohadovat.
madridista

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasně že v mlíce to asi chutná líp, jako u 90% ostatních proteinů, ale já proteiny dělám zásadně jenom do vody, a třeba WPC 80, Matrix, Pharma Blend, Optimum, nebo Reflex paráda, ale Combat proste...ta vanilka je hnusná. A je jasný, že tisíc lidí, tisíc chutí jak tu někdo poznamenal, ale není tenhle topic hlavně o tomhle?:) Zamysli se nad tím:)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: