|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
madridista
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 11:31 pm Předmět: |
|
|
Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 6:29 am Předmět: |
|
|
[quote="madridista"]Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:)[/quote]
To je divné,já jsem měl Combat příchuť banán a velká spokojenost,dokonce bych tvrdil že to byl chuťově nejlepší banán který jsem měl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Paštika
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Když to tady čtu, tak co si má člověk koupit za protein, aby to nebyla totální sr*čka? |
Myprotein.co.uk, proteinfactory.com - obchodníci nezatížení pochybnou reklamou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
| madridista napsal: | | Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:) |
Mám taky vanilku a musim říct, že jsem od toho čekal víc, neni to nic moc extra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 7:59 am Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | madridista napsal: | | Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:) |
Mám taky vanilku a musim říct, že jsem od toho čekal víc, neni to nic moc extra. |
1. jestli ti to bude nebo nebude chutnat je zcela individualni zalezitost a to plati u vseho
2. zkus si to take poradne namichat, rozdil je kdyz si das odmerku proteinu do litru vlazne vody a ani to poradne nerozmichas nebo do 2 a pul dcl ledoveho mleka a uslehas / usejkrujes do kremove konzistence _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
| madridista napsal: | | Vím, že je tu dost velká enkláva Combatérů, ale já teď mám prvně vanilku a je to celkem humus. Můj názor. Btw krémovej protein jsem chtěl a vanilkovou příchuť mám rád:) |
Já jsem Combat nikdy neměl, ale tady na foru mě vždy spolehlivě pobaví jeho mohutné doporučování a často následné zklamání těch, co jej zkusí poprvé.
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
Já jsem si včera koupil Combat mléčná čokoláda a perfektní nejchutnější protein který sem měl.
|
|
| nahoru |
|
 |
xxsml
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | xxsml napsal: | | -> piksla Myufusion, co jsem minulý týden dodělal, je z Finska... |
Ono to z te pixle prd poznas. MyoFusion se tady v CR da koupit i origo z USA, stejne tak ale i neorigo z Polska nebo odkud (nevim, jeslti je spravny vyraz "fake" ). Kdyz bys mel vedle sebe original USA a ten druhej, tak to poznas treba tak, ze v doze je u origo toho prasku vice (nekdo mne nedavno rikal myslim ze konkretne u vanilky to bylo cca o 8cm). |
Pokud ty 2 piksly budou kvalitativně stejný, tak je mi jedno, jestli je to z USA nebo odjinud, ale jestli jsou stejný, bych stejně poznal až chemickou analýzou.
| Jirka Paštika napsal: | | MAST3R napsal: | | Když to tady čtu, tak co si má člověk koupit za protein, aby to nebyla totální sr*čka? |
Myprotein.co.uk, proteinfactory.com - obchodníci nezatížení pochybnou reklamou... |
Na firmu Myprotein jsem na netu nedávno narazil, vyzkoušel jste někdo něco od nich?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | Já jsem Combat nikdy neměl, ale tady na foru mě vždy spolehlivě pobaví jeho mohutné doporučování a často následné zklamání těch, co jej zkusí poprvé. | no stejne bych rekl, ze zklamanejch lidi je jen minimum, btw nikdy proste nemuze vsem chutnat stejne, takze 100% spokojenost proste neni mozna, nebo jestli jo, tak mi ukaz nejakej protein, kterej vsichni bez jakykoliv pripominky milujou.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | dogeatdog napsal: | | Já jsem Combat nikdy neměl, ale tady na foru mě vždy spolehlivě pobaví jeho mohutné doporučování a často následné zklamání těch, co jej zkusí poprvé. | no stejne bych rekl, ze zklamanejch lidi je jen minimum, btw nikdy proste nemuze vsem chutnat stejne, takze 100% spokojenost proste neni mozna, nebo jestli jo, tak mi ukaz nejakej protein, kterej vsichni bez jakykoliv pripominky milujou.. |
Tak tohle kriterium muze splnovat jedine "Vitez" chutoveho testu od nejmenovane tuzemske firmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
petr616: tak to samozrejme! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | dogeatdog napsal: | | Já jsem Combat nikdy neměl, ale tady na foru mě vždy spolehlivě pobaví jeho mohutné doporučování a často následné zklamání těch, co jej zkusí poprvé. | no stejne bych rekl, ze zklamanejch lidi je jen minimum, btw nikdy proste nemuze vsem chutnat stejne, takze 100% spokojenost proste neni mozna, nebo jestli jo, tak mi ukaz nejakej protein, kterej vsichni bez jakykoliv pripominky milujou.. |
To není kritika Combatu, ale pouhé konstatování věci :) ke Combatu mohu říct jediné - kdyby nebyl tak často doporučován, zřejmě by konzument neměl taková očekávání, protože z tohoto threadu vyznívá, že je druhý hned za Božskou Manou (a to možná kdo ví, jestli to neni naopak).
O "vítězi chuti" pomlčím, protože jsem se taky nachytal od té doby mi Nutrend nesmí do domu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 8:25 pm Předmět: ! |
|
|
Nechápu,opravdu nechápu jak někdo může napsat že Combat je absolutní hnus,kolik ten člověk co toto napíše už vypil druhů proteinů,nechápu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 8:31 pm Předmět: Re: ! |
|
|
| vejdy napsal: | | Nechápu,opravdu nechápu jak někdo může napsat že Combat je absolutní hnus,kolik ten člověk co toto napíše už vypil druhů proteinů,nechápu... |
A ja zase nechapu, ze stale nekdo nechape, ze to, jak komu jaky protein chutna, je zcela individualni zalezitost. Nekomu chutove vlastnosti, ktere ma combat vyhovuji, jinemu vubec, o tomhle se vazne nema cenu dohadovat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madridista
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 11:40 pm Předmět: |
|
|
Tak jasně že v mlíce to asi chutná líp, jako u 90% ostatních proteinů, ale já proteiny dělám zásadně jenom do vody, a třeba WPC 80, Matrix, Pharma Blend, Optimum, nebo Reflex paráda, ale Combat proste...ta vanilka je hnusná. A je jasný, že tisíc lidí, tisíc chutí jak tu někdo poznamenal, ale není tenhle topic hlavně o tomhle?:) Zamysli se nad tím:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|