| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hašan

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 2:05 pm Předmět: Odkrvovani predlokti |
|
|
Ahoj, mam uz dlesi dobu takovej problem, jdu vecer spat, vsechno je v pohode a uprostred noci se vzbudim a necejtim predlokti, je uplne odkrvene, mravenci a musim vstat a protrepavat aspon 3 minuty nez se to zase vrati do normalu a muzu jit spat. Nemate s tim nekdo zkusenosti? Nevite co s tim?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
jo to mam taky, stává se mi to třeba i v křesle když si opřu předloktí _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
na tomhle je nejlepší, že člověk ani necejtí bolest, takže pak můžu rukama různě mlátit a nic necejtim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
já mám to samý tak 2x do tejdne, vždy když se probudím na zemi a ruce mám založený pod sebou, asi abych úder od podlahy nevykryl ksichtem....
|
|
| nahoru |
|
 |
Hašan

|
Zaslal: so červenec 21, 2012 4:48 pm Předmět: |
|
|
to neni tim ze si na nich spim, mam je treba jen vedle sebe polozeny ... nevite cim by se tomu dalo predejit, tedka jsem zacal delat posilovaci cviky na predlokti ale nepomahato, nemate na to nejakej figl?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červenec 21, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
Proste ses vadnej  . Me se kolikrat odkrvi cela ruka, ze v ni nemam vubec cit a nemuzu ji ovladat, ale do minuty se to srovna. Nebo mi to dela i rameno. Neres to
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt