Vítej zpět. Takže záda už jsou dobrý? A co ta TH, nějak málo na tebe, ne? :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ahoj, díky. Nevím, jestli je to na 100% ok, ale konečně se cítím dobře na to, že jsem se odhodlal to jít zkusit. Uvidíme jak se to bude vyvíjet. No a TH, co k tomu říct... prostě rozpuštěný a vypuštěný.
MT
10 x 20 kg
2 x 5 60 kg
3 x 5 80 kg
3 x 3 100 kg
Biceps s VČ
5 x 5 30 kg
Tlaky ve stoji s VČ
5 x 5 30 kg
Minulý týden jsem se byl podívat v Sušici na strongmanech. Pěkně to klukům jde. Ale proč to píšu, potkali jsme se tam s Habym ( modří už vědí ) a povídám: cvičíš vole? Seš jak sešláplej rejč! Haby: ale tak jednou dvakrát do měsíce, moc práce nestíhám. Já: co benč? Haby: no tak těch 200 pořád dám. Já: ty vole dvě kila dobrý. Haby: no ale už jen tak šestkrát sedumkrát... No nic!
Dnešní experiment u kámoše, kterýho lákaj strongmani. Zatím sehnal jen 300 kg gumu se šípovým vzorkem, ale myslim že na začátek stačí. Chtěl jsem to zkusit hlavně kvůli zádům. Nic nebolí, mam radost. Pneu byla sice jen těch 300 kilo, ale těsně před tréninkem se nám spustil pěknej lijavec, takže se to zvedalo teda fakt blbě. Příští týden by jsme měli jet pro asi 450 kg z nakladače z lomu, to už bude asi makačka.
takže trénink:
Pneu 300 kg
3 x 8 opakování
já guma poprvé
Jirka poprvé, simulanten banden! :-)
já podruhé
Jirka podruhé, to už se na to správně nazlobil :-)
Palice 8 kg
asi 8 x 25 opáček
Palice masakr strašnej. V životě bych neřekl, jaká je to makačka na střed těla. Břicho úplně utavený.
Na závěr něco pro pobavení. By člověk neřek, jak se asi 5 metrů dlouhej trám blbě vyvažuje a když to není za co chytit, tak je to fakt zážitek.:-) Pak jsme ho zvážili a měl 82 kg
Takže tady náš double zdvih. :-) Prostě nejsme líný a umíme si rozdělit práci.
Kde si byl, kdyz sem stavel barak, mlatil palicou, jak divej a nosil sam krokve/pozednice (i 14m)
Tyhle disciplíny, me celekm přirostla k srdci, takže vím, jaká je to makačka.
Ty záda, to povolí, máš s tím furt trable, snad se vhyneš operaci.
Dneska novej osobáček. Asi 4 hodinky na vozíčku a 2,5 hodky kapačka. RTG a CT. Prostě krásně strávený odpoledne. Někdy v 10 mě louplo, ve 12 už jsem nemohl chodit, zhruba hodinu po už mi úplně přestala fungovat levá noha, takže sranda. Plotýnka opět venku, ale teď pro změnu dovnitř, což je prý už dost blbý. No, ale už se aspoň můžu postavit na nohy. Tímto opět končím log.
_________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne so září 15, 2012 8:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak a je to asi v prdeli. Ted jsem se neuhlidal a louplo me v zadech,ze se mi asi zase hnula plotynka. To bych se z toho posral.
kurna, a kdo ti rikal v sobotu at jedes opatrne... Ale on ne, pan musi hnedka tahat 300kg pneu jako zamlada.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Dneska novej osobáček. Asi 4 hodinky na vozíčku a 2,5 hodky kapačka. RTG a CT. Prostě krásně strávený odpoledne. Někdy v 10 mě louplo, ve 12 už jsem nemohl chodit, zhruba hodinu po už mi úplně přestala fungovat levá noha, takže sranda. Plotýnka opět venku, ale teď pro změnu dovnitř, což je prý už dost blbý. No, ale už se aspoň můžu postavit na nohy. Tímto opět končím log.
jo, a dopr... To byl rychlo-log. No tak se koukej dat brzo dohromady.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru