|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 7:57 am Předmět: |
|
|
| madridista napsal: | | Tak jasně že v mlíce to asi chutná líp, jako u 90% ostatních proteinů, ale já proteiny dělám zásadně jenom do vody, a třeba WPC 80, Matrix, Pharma Blend, Optimum, nebo Reflex paráda, ale Combat proste...ta vanilka je hnusná. A je jasný, že tisíc lidí, tisíc chutí jak tu někdo poznamenal, ale není tenhle topic hlavně o tomhle?:) Zamysli se nad tím:) |
Asi jo, kvalita proteinu tu moc lidi nezajima, hlavni je cena (nejlepe kdyz je uz tak sam o sobe levny shit protein jeste v akci) a chut Ovsem reagoval jsme na Vejdyho, protoze napsat, ze nechape, jak nekomu muze nechutnat, je trochu neobjektivni a nebo mozna spise jen nestastne formulovano, protoze chapu, ze tim chtel rict, ze Combat je pro nej osobne vynikajci protein, s cimz se naprosto stotznuji. To je jak kdybych napsal, nechapu, jak muze nekomu nechutnat syr cottage... (ja ho miluju, jinym se zveda pajsl, kdyz ho ji) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 12:02 pm Předmět: ! |
|
|
A zrovna ta vanilka je velmi povedená,těším se na další příchutě.Tisíc lidí tisíc chutí,ale u Combatu se hodně lidí v mém okolí shodne že chuťově je na tom velmi dobře a myslím i kvalitou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 1:25 pm Předmět: Re: ! |
|
|
| vejdy napsal: | | A zrovna ta vanilka je velmi povedená,těším se na další příchutě.Tisíc lidí tisíc chutí,ale u Combatu se hodně lidí v mém okolí shodne že chuťově je na tom velmi dobře a myslím i kvalitou. |
Mne ta vanilkovy combat take prijde nejchutnejsi vanilkovy protein, co jsem kdy mel, coz uz jsem tu psal mockrat, mnoha lidem jsem ji doporucil a u prevazne vetsiny jsem se setkal s pozitivnimi ohlasy, coz plati i o jinych prichutich, ovsem samozrejme se najdou taci, kterym chutnat nebude a tak to proste je. To same plati i o jinych proteinech a vlastne nejen proteinech, ale o cemkoliv, co konzumujeme, takze nejde takhle radikalne tvrdit, ze kdyz je dana vec nejlepsi pro tebe, tak je musi byt zakonite nejlepsi pro vsechny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: út červenec 24, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
No já přidám taky malou chuťovou kritiku na Combat a to příchuť čoko ("nejlepší čokoládu ve vesmíru"  ) mám ho otevřený už asi 3 měsíce a nějak moc mi teda nejede. Podproteiny typu Champ., Myo čoko mi teda chutnaly víc  . Určitě se ale nejedná o žádný keke, ale mi prostě úplně nesedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem vanilku a cookies od Combatu a oboje dvoje naprosto v pohodě a fakt mi to chutnalo.. Ted mi teda došel ale koupim si ho asi znova,když už to mám zajetý.. Já bych ho asi taky doporučil. Doufám že stejně tak jako je kvalitni chut dle mě bude kvalitní i samotnej protein..
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 5:36 pm Předmět: ! |
|
|
Combat příchuť cookies & cream nebo tripple berry?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 8:44 pm Předmět: Re: ! |
|
|
| vejdy napsal: | | Combat příchuť cookies & cream nebo tripple berry? |
mám triple berry a je to moc dobrá příchuť, bohužel je to můj první Combat, takže nemůžu srovnávat. Příště jdu ale do cookiesek
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 11:21 pm Předmět: |
|
|
V nabídce pro-antium nejspíš vyzkouším.. podle recenzí co jsem zahlídl bude chuťově hodně dobrej a složení vypadá taky super, řekl bych takovej konkurent combata :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 11:34 pm Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: | | V nabídce pro-antium nejspíš vyzkouším.. podle recenzí co jsem zahlídl bude chuťově hodně dobrej a složení vypadá taky super, řekl bych takovej konkurent combata :) |
Dávno som veru niečo lepšie, čo sa týka proťákov nepil, kurňa ronnie fakt príjemne prekvapil. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
DerB
|
Zaslal: út červenec 31, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ronnie - Pro Antium - VANILKA
Rozpustnost skvělá, pěnivost mírná, krémovost, řekl bych, velmi hustá.
Ujíždím na vanilkové příchuti proteinů, měl jsem už nějakou řádku. V mých očích třetí nejlepší vanilka, co jsem měl. Na prvním místě je vanilkový Combat, na místě druhém vanilkový Whey Protein od Scitec Nutrition.
Upřímně řečeno po neuvěřitelné Ronnieho čokoládě jsem čekal nejlepší vanilku na světě. Ronnieho Pro Antium s chutí doberu, ale až budu objednávat další pixlu, vrátím se zase ke Combatu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|