|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
22.7.
KORTE W9 - FINALE
Drep 5x5x100
Bench 6x6x90
DL 5x5x110 ( velke kotouce, blby setup)
bricho/shyby 3x12xBW
v REMIcku
precpane, ale jinak pekny trening
akorat na bench na me vysla nejaka divna osa, ktera vmiste kde jsme chtel drzet byla uplne hladka, a velke kotouce mi rozhodily techniku na mrtvole, ale podle nezavisleho pozorovatele to uslo...celkem cca hodina a pul
v planu mam zustat na metraku na drep a pridavat opakovani, dostat se na metrak v benchi a pridavat opakovani a na mrtvole pridavat a hlidat si techniku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Jako bych se viděl. Mám teďka nějakejch 96-97kg a vypadá to fakt podobně. Nohy jsou proti vršku zalitý... Ale s nima mám problém celou dobu co makám. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
Zustan u tech 75kg, to vypada na tobe daleko lip, na ty fotce co jsi postnul bych ti hadal hoooodne malo, radsi se neptej kolik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
24.7.
KORTE W9 - FINALE
Drep 5x5x100
Bench 6x6x90
DL 5x5x110
bricho/shyby 3x12xBW
dneska po nocni, takze dostatek casu, zadny pres, ale taky zadne vykony timpadem
chut do cviceni a energie na nule, cele to trvalo brutalni hodinu a pul _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
To děláš tak dlouhý pauzy? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
taky mi to přijde dlouhý, maximálně na 40minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | taky mi to přijde dlouhý, maximálně na 40minut |
tak se dohodnete, kdyz jsem to daval za 35minut, tak si ze me delate legraci, ze to jedu jako crossfit, a kdyz to natahnu, tak je to dlouhe
je to cca 30 serii, kdyz zapocitame rozcviceni, takze prestavky na tri minuty
ale ja umim hrabnout jenom kdyz je proc
ale stejne mi udaj 40minut prijde na silovku/objemovku tohohle razu prehnany
je tam 16 pracovnich serii, kdybych mel mezi kazdou 3min rest, tak je to 48minut, a kde jsou rozcvicovaci serie, aha??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
Já jezdíval korte i s doplňky za hodinu a půl, občas víc. Těch 35 minut je opravdu veliký nářez, já bych se tenkrát asi složil, jet to s většími vahami.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
to netvrdí nikdo..ani to není možné  Fenomén je jen jeden _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 24, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | elrubio napsal: | | taky mi to přijde dlouhý, maximálně na 40minut |
tak se dohodnete, kdyz jsem to daval za 35minut, tak si ze me delate legraci, ze to jedu jako crossfit, a kdyz to natahnu, tak je to dlouhe
je to cca 30 serii, kdyz zapocitame rozcviceni, takze prestavky na tri minuty
ale ja umim hrabnout jenom kdyz je proc
ale stejne mi udaj 40minut prijde na silovku/objemovku tohohle razu prehnany
je tam 16 pracovnich serii, kdybych mel mezi kazdou 3min rest, tak je to 48minut, a kde jsou rozcvicovaci serie, aha??? |
Pokud si dobre pomatuji, tak mezi seriema delas i jine cviky, hlavne s vlastni vahou tela - kliky, shyby a ruzne "akrobaticke" kousky na hrazde :), coz si sem ani nepises. A nebo to bezne nedelas a jen ses tuhle na tom nasem spolecnem treninku predmnou predvadel? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|