|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
31.8.2011
"Deadliftův redukční jídelníček" :o)
Snídaně: 65 g vloček, 30 g proteinu v 3 dl mléka, banán
Svačina: 30 g proteinu ve vodě
oběd: 300 g hovězí steak, zelenina
Svačina 30 g proteinu
Večeře: 200 g libového vepřového, do 100 g těstovin
...to jen jako záznam toho, že jsem taky jeden den jedl jako člověk :o)
Na podobné stravě bych chtěl trochu korigovat hmotnost a zároveň se zlepšit v silových disciplínách SQ, BP, DL.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 12:27 am Předmět: |
|
|
Tak po 4 měsících opět ve fitku. Práce a přejíždění mezi ČR, SR a HU mi bere velkou část času. Taky se mi povedlo zcertifikovat výrobnu diagnostik...času je ale pomálu:o (
Dnes první trénink.
benchpress s jednoručkama 20x8, 30x8, 40x6,40x5,40x5
decline benchpress 60x10,60x10,60x10
bicepsový zdvih s EZ ve stoje 32x10,32x10,32,10
bicepsový zdvih s EZ na Scot. lavici 32x6, 32x6, 32x6
crunches 5 x15
Síla a kondice jsou pojmy neznámé...snad to půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
Pokolikáté už?
Původně jsem sem nechtěl ani nic psát, ale nakonec mi to nedalo.
Za posledních 7 měsíců jsem neprodukoval žádnou fyzickou aktivitu. Rameno mě vyřadilo z možnosti prakticky jakéhokoliv sportu využívajícího horní polovinu těla ( ale i cyklistiky - kde se člověk opírá o řídítka).
Diagnoza: natržená manžeta rotátoru. Během té doby moje pravá ruka značně atrofovala - podvědomě jsem se snažil ji nezatěžovat a to se muselo někde projevit, vzhledem k tomu, že jsem levák.
Dostal jsem pokyny od lékaře, kterému věřím a včera se odhodlal a začal sportovat.
Pokud rameno poškodím znova, tak mohu zapomenout na nějakou větší hybnost pravé ruky a to není něco po třicítce zrovna na jásání. Tj. začínám úplně od znova.
Cílem logu je evidovat si svoji pohybovou aktivitu, kterou potřebuji jako sůl.
24.7.2012
stahování horní kladky před hlavu 5 sérií x 3 cihly (z 9ti) x 10
benchpress na stroji 5x40x10
upažování v předklonu 3x4x10
rotátory 3x2x15
bic. zdvih s jednoručkama 5x10x10
tric. stah. kl. 5x3 cihly x 10
hyperextenze 3x10
běh na pásu 26 min. vzdálenost 3,27 km ( střídání 2 min. běh a 2 min. chůze)
Jídelníček: snídaně: ananasový jogurt
oběd: 2 porce ovesné kaše, margarín, 3 dl mléka
večeře: plechovka fazolí Heinz, 3 knuspi chleby
Víc jsem toho nestihl.
25.7.2012
upažování v předklonu 3x4x10
rotátory 3x2x15
rozpažování vleže 3x10x10
přítahy v sedě na stroji 3x3 cihlyx10
bic. zhyb s jednoručkami 3x15x10
tric. stah. kl. 3x3 cihlyx10
hyperextenze 3x10
zdvihání nohou ve visu na hrazdě 3x10
běh na pásu 30 minut, vzdálenost 3,87 km. Střídání 2 min. běh a 2 min. chůze.
( chci se takto dostat na 60 min a pak uběhnout 26 min. nonstop a až si koupím slušné boty, tak slezu z pásu a vyběhnu ven)
Jídlo:
Snídaně: 0,5 l nápoje caro s 3 dl mléka
oběd: 2x čokoládová ovesná kaše s margarínem
večeře: silný vývar z hovězí oháňky
200 g flank steak,grilovaná rajčata,zapečené smetanové brambory, Béarnaise omáčka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červenec 25, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Takže jsi na MR nakonec šel? :) Natržená manžeta je obvykle na operaci - doktor řekl, že není potřeba, nebo?...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 5:15 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Takže jsi na MR nakonec šel? :) Natržená manžeta je obvykle na operaci - doktor řekl, že není potřeba, nebo?... |
Ano,
doktor řekl, že by to půl roku po zranění už mělo menší efekt ( ten doktor před tím mi říkal, že to nic není a ať jen nesportuji).
Rameno drží jak má. Jen je ztuhlé - ale zkusím to rozhýbat. Žádné zátěže, jen takové rozcvičení. Potřebuji se hýbat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
Nejsem doktor a nebyl jsem u toho, ale mám pocit, že blekotá nesmysly.
Já byl na operaci nejmíň dva roky od zranění a rozhodně to mělo smysl. Tohle samo nesroste : ( No držím palce ať se to nepodělá.
P.S. Jak velká trhlina? Já měl natrženej úpon nadhřebenovýho svalu, asi 12mm.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Je to prý malá trhlina do 1 cm. Je pravda, že oproti jaru můžu udělat např. klik. Mám dysbalanci mezi hrudníkem a mezilopatkovými svaly a slabé zadní delty. Zatím je to v pohodě.
Dnes volno
Jídelníček:
Snídaně 0,5 l nápoje caro s 3 dl mléka
během dne prezentace a na coffee breaku 1 ks štrůdlu a kafe
oběd: gratinovaná kachní prsa na akátovém medu a pomerančích s chřestem a jasmínovou rýží.
Večeře: ještě nic - ale něco sezobnu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
No držím palce. Ale nedá mi nepoznamenat, že mě to nakonec taky tolik nebolelo, a dalo se to opatrně rozhýbat tak, že jsem mohl cvičit. Ale problém nezmizel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 26, 2015 9:29 pm Předmět: |
|
|
26.8.2015
Po měsících zpět ve fitku a kromě ramene a zad mám novou libůstku - karpály na obou rukou. Takže jak říká Mňága - radost až na kost.
Času je nic moc (za po a út přes 30 hodin v práci), ale pokud mi vyjde chvíle a nebude počasí na kolo, tak občas zajdu:o)
Dnes Quatro:
rotátory 3x3
shyby na hrazdě s nadlehčením 3x55x8
stahování na stroji shora 2x 8
Přítahy T - činky 2x50x8
benchpress s jednoručkami 3x10X8 (mnooo-to bude ještě porod to zvládnout bezbolestně)
kliky na bradlech na stroji ve stoji 90x8, 120x8
benchpress na multipressu 2x40x8 (pokud se posunu tak, že tlačím a pokládám po solar plexus, tak to překvapivě jde, jen ta dráha je debilní a vytlačit tam třeba metrák bude spíš artistický kousek).
upažování ve stoji + tlaky s mč 2x 6x8+8
legpress 0x8, 40x8, 80x8, 120x8
výpony v sedě 2x45x8
tric. stah. lana 2x20x10
tric. extenze na stroji 2x 10 (pokud se zvolí správný úhel, tak to snad půjde).
bic. zdvih s mč 10x8, 12,5x8
břich 3 série
...spíše takové oťukávání a rozhlížení se po novém fitku. Viděl jsem Martina Drába - tak aspoň nějaké pozitivum z BB světa.
P.S. nějak nechápu tu bezerantskou modu cvičení v elasťákách a šortkách, když je vedro na padnutí - a tu kravinu typu (asi) crossfit, kdy za sekundu jsem dnes napočítal borcovi tři opakování - pro mě něco naprosto nepochopitelného a zbytečného. No, jsem těžce out.
Jídelák:
Snídaně: 200 g řecký jogurt, lžička medu, 50 g borůvek
Oběd: 300 g kuřecího, 100 g rýže (čína)
svačina: kafe a nějaký keks
Večeře: 300 g kuřecího a 100 g rýže
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 29, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek volno a svalovka. Příjemné
Pátek - můj životní výkon na MTB. 150 km a 2980 m převýšení při mých 120 kg můj asi největší jednorázový sportovní výkon.
Za zmínku stojí vrchol Lysé hory po žluté od Šance. Na sjezdu jsem uvařil 180 mm kotouče a na hrázi přehrady deset minut ležel na asfaltu a srovnával se s tremorem způsobený totální nulou cukrů. Pak klasika -přestával jsem moct jíst a přešel na tekutá cukry:o) Na gel ale nedošlo - tak zle mi zase nebylo:o)
Jídelníček a pitný režim (v tom vedru):
Voda 4,5 l
birel 0,5l
kofola 2,5l
Po výkonu 2x Radegast 12ka
Snídaně: cheerios v mléce
Svačina: 1x musli šťavnatá
oběd: hovězí vývar s játrovými knedlíčky a krajíc chleba
....pod Lysou - 2x PEZ 7,5 g, tekuté magnezium
svačina: nutrend energetická tyčka (tyčka vždy byla snězena na dvakrát s cca 30-45 min. rozestupy)...myslel jsem, že po nich hodím kosu.
svačina 2: nutrend tyčka a pár tic tacků
Na kole v kopcích mám problém cokoliv sníst a pak pokračovat v cestě. Když to přeženu (což při mé nevýkonnosti není problém:)...tak přestávám mít potřebu jíst a pít a cpu to do sebe rozumem s tím, že mám na mobilu budík.
Za mě totální spokojenost.
Ještě bych rád pokud bude čas na Kněhyni a příští rok něco pojezdit a Alpy.
Zítra fitko - nohy jsou ale KO :o)
edit: minulý týden mě potěšil přejezd z Orlických hor do Adršpachu přes Stolové hory. 120 km a 1650 m převýšení a taky cesta Ruprechtice - Ostaš, kde na 15 km bylo nastoupáno 650 m. Za 6 dní mám osobák na MTD a to docela výrazně vylepšený na 360 km (4x na kole).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so srpen 29, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
Deadlift... na tu Kněhyni pojedeš po silnici jak je ta zakroucená až nahoru? Z Bečvy? Nebo někde to bereš přes Čertuv mlyn atd?
Na kolik tě ta plánovaná trasa výjde km jestli odhadem víš..
jezdím taky rád a často, ale mam treka... nejlepší stezky a silnice... žádné prehnané dolíky a kamení
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 29, 2015 8:26 pm Předmět: |
|
|
Prostřední Bečva- Pustevny a dolů přes Martinák na Kněhyni po asfaltce (snad to je asfalt-nebyl jsem tam nikdy) a dolů na Bečvy k autu.
52 km, cca 1550 m převýšení. Nebo Prostřední Bečva - Pustevny - Čertův mlýn a Kněhyně s tím, že raději pohorky na to tlačení:o) Pak je vzdálenost asi poloviční...spíš to vidím na druhou variantu s tím, že na Pustevnách oběd.
Asi si koupím lepší SPD tretry...v kterých se dá i chodit:o) Jinak já moc nejezdím, to je jen záchvěv toho, že nemůžu moc cvičit a tak nějak potřebuji vydat energii, abych byl aspoň trochu snesitelnější:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
Co na to říkají Tvoje sedací partie?  Všechno bych tak nějak chápal, ale prdel mě bolí pořád _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 10:22 am Předmět: |
|
|
Tím jak jsem minulý týden jel ten přejezd z Orlických hor do Adršpachu..a kdy mě prdel teda bolela, tak teď to bylo včera lehce cítit a dnes pohodka.
Je to pro mě docela změna oproti silovému tréninku...ale je to krása sedět sám někde v lese s bikem a mít naprostý klid...od všeho kolem.
edit a ono taky to sedlo má 180g, takže na běžném přes 300 g sedlu by to byla asi jiná káva:o) Kamarád se na mém kole projel a máme stejné pocity - je to prostě tvrdostí srovnatelné s fošnou:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|