|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 6:32 pm Předmět: |
|
|
Tak nahod čísla a figuru ty. Ja mam takovy hselo, pokud chcu nekoho kritizovat musim, bejt lepsi nez on, jinak si to nemuzu dovolit.
Mylsim, ze po tvych komentech to zacne zajimat hodne lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si to tady v klidu dnes konečně prohlédl. Tedy jako Guru atd. První chybu vidím v tom, že se Guru blbě nafotil!!! Ostatně jako většina amatérů a profíků na těch "rádoby" naturálních fotkách z WC, šaten a jiných super zákoutí! Nejsem profík na focení, ale už jsem za ty roky okolo kulturistiky něco viděl. A myslím si, že když už chci někde zapůsobit a nebo aspoň nezkreslovat realitu, bylo by dobré se s někým, kdo tomu focení trošku rozumí, aspoň poradit a pak fotit a fotit a vybrat to nej. Guru udělal chybu - velká hlava, malé tělíčko v pozadí!!!!!!!!!!!!!!! Takto fotí rybáři své úlovky, ale ne kulturisti sebe!!! Úplně to zkreslí realitu!!!!!!! Faktem je, že si člověk pře zrcadlem přijde po napumpování jak Guliver a pak na fotky kouká a chce se mu brečet.))) Znám to z dob, kdy jsem se nafotil, zalezl do fotokomory, vyvolal film, na negativu to ještě vypadalo OK, ale jak jsem začal vyvolávat fotky, šlo to do háje:)) Ve vývojce se začaly objevovat obrysy, ještě to šlo, v červeném světle to ještě zkraslovalo, ale když jsem to ustálil, vynesl na denní světlo, pokoušely se o mě deprééééze!.) Kde to mělo být do široka (ramena, ruce, nohy...), tam to bylo nitkovité a kde to mělo být do nitkovita (pas, boky), rozšiřovalo se to na entou:)))
Prostě nafotit realitu u kulturisty, nebo i realitě přidat (viz Března v tedytěch reklamách) je kumšt a umění!!!!:))) A bohužel, já už jsem mimo realitu.))))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
harry
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 5:59 am Předmět: |
|
|
Guru: takový zobák je místní guru?:-)
To je vidět, jak to tady za poslední roky upadlo. Kdysi tu vládli chlapi typu Prasák, apod.
Teď dvacetiletý sedmdesátikilový radí osmnáctiletým šedesátikilovým
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 7:07 am Předmět: |
|
|
| harry napsal: | Guru: takový zobák je místní guru?:-)
To je vidět, jak to tady za poslední roky upadlo. Kdysi tu vládli chlapi typu Prasák, apod.
Teď dvacetiletý sedmdesátikilový radí osmnáctiletým šedesátikilovým |
Tak ještě, že tu máme takové, jako jsi ty . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
| harry napsal: | Guru: takový zobák je místní guru?:-)
Teď dvacetiletý sedmdesátikilový radí osmnáctiletým šedesátikilovým |
Proč by to mělo upadat ? Každý má jiný cíle, kterých chce dosáhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že se tu všichni umíme zprasit, sníst k snídani kostku másla a zapít ji čtvrt kilem gaineru. Né každý potřebuje být neforemná hrouda sádla :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
Nakonec jsem se odhodlal dat něco veřejně. Pro mě to znamenalo urazit velkou cestu, (10dubna se začalo) shodit dost tuku, snažit se rozumě jíst a solidně cvičit. Nepovažoval bych to za formu, spíše za "pokrok" a pokračování na dlouhou trať. Za největší změnu považuju shození břicha (-17cm 108 puvodne), tam je to nejrazantnější a samozřejmě váhy z cca 117kg. Pozy to nechame na jiny tema, proste takhle to je blejsknuty a tečka.
182/102kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Guru, ja jsem si vzdycky myslel, ze fotka v ikonce je tvoje a ted takovy sok
Jsi jeste hodne mlady a ono to pujde, jinak pekna hloubka zad. |
to samy...xD taky sem myslel ze je starší a větší :D a von je to takovej žilnáč :)...každopadně kvalita pěkná ale ještě hodně masa to chce aby to vypadalo více k světu...jen tak dal
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
Arnie vyzerá to výborne, som si myslel, že máš široký pás, ale vôbec, figúra jak lusk, si na výbornej ceste, klobúk dole. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Arnie one, nezkutečnej výraz zabijáka .-) perfekt figura, ještě zamakat na tricepsu a bude to naprosto perfektní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
*Martin*
|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | mě ty kozy přijdou přifouknutý fotoshopem, protože k tomu ty ruce (ručičky), zejména triceps, ani pak biceps k zádům nepřijdou adekvátní, ale možná máš prostě geneticky dané kozy, což při pohledu na stojící postavu zepředu je asi nejlepší, co může být, no flame needed... , zase chlastám, tak mě omluvte... |
To ti nepřijde,to tak je.Arnie je očividně specializován na BP a vše ostatní jde stranou a je to vidět.Prsa nepoměrně větší a ruce malé,triceps prakticky minimální.Většinou mají benčeři triceps velký,ale Arnie má zřejmě techniku tlaku víc středem prsou.Spíš vidím problém v té přebývající kůži po hubnutí,protože ta se sama bohužel neztratí a to je smutný fakt trápící zejména ženy po porodu Hlavně by to chtělo fotku normál zepředu,protože takhle to maskuje celkový dojem.Nic proti nikomu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|