Olympijské Hry 2012 - Londýn

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olympijské Hry 2012 - Londýn  Úvodní stránka -> Ostatní -> Olympijské Hry 2012 - Londýn
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:09 pm    Předmět: Olympijské Hry 2012 - Londýn Odpovědět s citátem

Tak nám to za 50 minut startuje ceremoniálem, ikdyž už pár dní jedou i další sporty včetně třeba fotbalu.

Určitě vás bude hodně tuhle akci sledovat. Na co se těšíte nejvíc, popř na koho? Popř. budete někdo přímo v Londýně (nebo jinde v VB) ?
secret78

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Atletika, vzpieranie a Sagan.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vrh kouli, sprint, skok do dalky, vzpirani (94, 105, +105). Hlavne 94 a 105ky budou zajimavy, konkurence tam bude neskutecna, verim ze tyhle hry padne par svetaku urcite.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já celkově na atletiku, kromě pár disciplín. Ohromně se těším samozřejmě na Usaina Bolta, kterej obhajuje tři zlata... a vlastně i svěťáky, ale taky na český naděje - Veselý, Špotáková, čtvrtkařky... a možná i poslední závod Šebrleho, kterej se postaví proti Eatonovi, kterej "potvrzuje" světovej rekord.
Budu sledovat i Synka a Kulhavého, kteří jsou regulerně nejlepší na světě a teď to jen musí korunovat plackou.
Hned zítra paní Emmons, která obhajuje medaile.

Poprvé budu sledovat i vzpírání, které znám vlastně jen tři roky díky posilování, předtím jsem nechápal, co to je.

Budu fandit Saganovi, kterej je nejlepším cyklistou letošního roku a taky bude potvrzovat to, co se mu letos daří.

No a určitě budu sledovat i fenomenálního Phelpse, americkej basketbalovej tým, tenis a chlapskej fotbal.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moderní pětiboj. Ty kluky znám a na rozdíl od některých jiných profesionálních sportovců se kterými jsem se setkal, mají přístup který odpovídá původní olympijské myšlence.
Rachela

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzpieranie, vzpieranie, vzpieranie. Okrem 105+, kde sa da ocakavat jasne vitazstvo salimikordasiabiho, to bude vsade strasne nabite... Pre mna to bude plne nostalgie, vzpieranie som sledoval odmalicka.
105 - klokov, akkaev, dolega. Skoda absencie Aramnaua.
94ka a 85ka su strasne nabite, v 85ke same hviezdne mena - rybakov, lu yong, iranci... V 94ke su nahlasene entry totaly neuveritelne vyrovnane, budem dufat, ze to ilya ilin zvladne.
V 77ke mi je luto dopingoveho nalezu u Hysena Pulaka, ale inak to bude super, som zvedavy, ci to lu xiaojun zvladne po spackanom narodnom sampionate, takisto som zvedavy, ci martyrosyan este nieco dokaze na platforme.
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychlostní kanoistika - čtyřkajak dneska zajeli bombastickej čas, kterej by na olympiádě určitě stačil na medaily s naším starým nasypancem, ale budu fandit i deblovce
madball

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záleží na tom, jak mi to bude vycházet časově, ale primárně je to určitě basket, hlavně USA, pak atletika a vzpírání, ale určitě mrknu i na jiný sporty, pokud bude čas.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Majesty

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak teda dle meho zahajeni zatim nic moc, peking se mi libil vic.. tohle mi pripada moc jako oslava UK, pritom to ma byt zahajeni svetovych her
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
jinak teda dle meho zahajeni zatim nic moc, peking se mi libil vic.. tohle mi pripada moc jako oslava UK, pritom to ma byt zahajeni svetovych her

Peking byl úžasnej, tohle nemá takovej spád. Ale to s těmi kruhy bylo nádherný, to mě dostalo fakt hodně.
Majesty

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo ty kruhy to bylo originalni fakt, to se mi libilo

jinak si tipnu dopredu uz
+105 - Salimi , Jirka Orsag by mohl skoncit kolem sedmeho osmeho mista kdyz se postesti
105 - Klokov, Akkaev prekona svetovy rekord v trhu a skonci druhy, Dolega treti
94 - Ilyin , Alexandr Ivanov (preju si, krasna technika a solidni chlapik), Artem Ivanov
85 - Rybakou , Zielonski, Henequin, anebo taky ne, uvidime co predvedou Iranci
77 - Xaojun
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:

Zahájení mi přijde hodně utahaný.
Majesty

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no je to hrozny...
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Majesty napsal:

Zahájení mi přijde hodně utahaný.

A postupem času se to změnilo v naprostou šaškárnu.
Merrao

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já souhlasím s guru.

Já jsem mimochodem zvědavá i na gymnastiku, judo, box.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olympijské Hry 2012 - Londýn Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: