|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
ten ženskej baskektbal je otřesnej :D češky hrajou tři čtvrtiny tragickej tenis bez pohybu a doskakování a pak vypnou číňanky a hned je vyrovnáno :D achjo, tenhle sport si škrtám radši a budu koukat jen na USA chlapy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
Ráno jsem se díval na čt4 a tam říkali, že mají prý 8 streamů, takže předpokládám, že se to tam dá nalézt _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
Budu fandit Saganovi, kterej je nejlepším cyklistou letošního roku a taky bude potvrzovat to, co se mu letos daří.
|
To je hodně vtipné . Viděl jsi jeden závod a už víš, že nejlepší v letošní sezoně. Někdy, když čtu tvoje příspěvky mi přijde, že rozumíš všemu .
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
Jak se podle tebe určuje nejlepší cyklista sezony? Nijak, co? Nebo jen vítěz TdF? No Froome byl lepší, než on.
Sagan byl šílenej v Kalifornii (první 4 etapy), kolem Švýcarska (další 4) a na TdF vyhrál s brutálním rozdílem zelenej trikot + měl 3 etapy. Plno druhejch a třetích míst. Stejně tak, jako byl loni do TdF favoritem některejch dojezdů Gilbert, tak je letos favoritem Sagan a domácí hvězda Cavendish.
madball: tohle bych čekal od Griffina, kterej bohužel nemohl jet = (
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
Greipel má stejně vítězství letos jako Sagan. Nejrychlejší spurter je jednoznačně Cawendish. Sagan má skvělou formu,o tom žádná, ale nejlepší cyklista letošní sezony je myslím jasně Wiggins.
vyhrál v březnu Paříž - Nice
v červnu Dauphine Liberé
a v červenci Tour de France
To se myslím ještě nikdy nikomu nepodařilo. To jsou defakto 6., 4. a 1. nevýznamnější závody v sezoně. Mezi nimi už je jen Giro tam nestartoval, Vuelta ještě nebyla a Kolem Švýcarska, což je souběžný závod s Dauphine Liberé.
Teď dělám chytrýho já  .
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
Tak Froome ukazoval celej rok (no vlastně i loni), že je lepší, než Wiggins, ale vždy jel pro něj. Jasně, Wiggins má vítězství a ty mu nikdo nevezme. V žebříčku bude taky lepší. V časovkách je taky lepší, ale navrh by proti němu určitě neměl. Je to ale týmovej sport a to je nakonec i dobře. Ale i tak mě víc vždy fascinovalo vítězství v etapě a po letošní TdF asi vždy bude.
Spíš bych to bral tak, že Sky udělali nejlepší tým a Wiggins to skvělejma časovkama pojistil (a někdy i zajistil). Sagan si to vybojoval sám a mluvilo se o něm stejně (a to nemyslím unás a u sousedů), jako o Wigginsovi ne-li víc.
Co se týče spurtů, tak podle toho, na co je kdo zvyklej, tak tohle musí nejvíc vyhovovat Saganovi, kterej si to může vyhrát sám. Nějakej spořádanej dojezd ale bude vyhovovat Cavendishovi, kterej si to zvládně pohlídat a nebere nejvyšší rychlost. Greipel je regulerně třetí v tohle souboji.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
Neberte to to jako nejake utoceni nebo tak, ale muzete mi nekdo vysvetlit proc se na tu cyklistiku nekdo diva? Ja sem nedavno prepl na ct4 a jeli tam na kole pak sem prepl za 4hod a furt tam jeli na kole. Chapu ze jsou to urcite perfektni vykony a tento sport neshazuju, ale nechapu co na tom ti lidi celych tech x hodin sledujou? (Podobne to mam i s golfem) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Medvědem. Cyklisté jsou jedni z nejtvrději trénujících sportovců (Jako všichni vytrvalci).....ale s výjimkou posledních 100metrů nechápu, co na tom lidi baví sledovat. Golf je jiná kategorie...to nemá se sportem nic společného.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
No je to věc osobního pohledu, já k tomu sednu a můžu na to koukat několik hodin  , ale třeba tenis bych celej teda nezvládl.
Cyklistika je fascinující, když jedou v horách, nudnější když jedou po rovině a nic se neděje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
Berdych teda obrovské zklamání
Darcise by porazil i Rosol
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | Berdych teda obrovské zklamání
Darcise by porazil i Rosol |
Darcis hrál dnes výborně, hold Tomášovi se dnes tak nedařilo, hodněkrát upadl, co se dá dělat, ale nedal mu to zadarmo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|