|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Proto postavila VB závod na Cavendishovi a Německo na Greipelovi, aby te závod skončil v úniku, že? Na TdF mu to taky nikdo nerozjížděl nakonec.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
Sledujete vzpírání? Ten Kolumbijec měl hrozně skvělý nohy =)
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
Jo,severokorejec z béčka nadhodil trojnásobek svojí váhy a vyhrál to.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
Kdy mají být 100m sprinty muži? Dík _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
Dnes štafeta plavání na sto metrů. Úžasný zážitek. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
Šavle a vítězství Maďara po dlouhé době. Zrovna jsem dneska říkal bráchovi, že by to letos už mohl být Maďar, protože šavle je jejich doména. Jinak neuvěřitelná rychlost i pro ty kteří umí šermovat, některé akce skoro nepostřehnutelné v televizi. Pro pouhého diváka, podle mně v některých situacích, musí být rozhodování rozhodčího nepochopitelné. Kord je prostě nejkoukatelnější ... a nejlepší :-) Těším se na družstva v něm. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 7:25 am Předmět: OH vzpírání |
|
|
Ahoj, včera jsem koukala na OH vzpírání přes net CT, a i když inzerují, že jsou všechny streamy komentovány, bylo to jen se zvukem, který chytla kamera (nebylo rozumět ani místnímu hlášení a komentář veškerý žádný). Nevíte někdo o nějakém streamu (klidně zahraničním) s komentářem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 7:32 am Předmět: |
|
|
Mnemosyne: ty ranni streamy mely strasny zvuk, ale ten co byl vecer ten uz mel zvuk opraveny. Podle me komentovane budou jen nektere vyssi kategorie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 8:24 am Předmět: |
|
|
Dík. No tak snad dneska pojede aspoň ten místní zvuk, a budu se těšit na "obry" - ono jako začátečník z toho budu s komentářem mít přece jen víc ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 8:46 am Předmět: |
|
|
Ja bych rekl ze v CR se budou komentovat jen ty kratky sestrihy vecer, cela soutez asi ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:24 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Ty basketbalistky jsou hrozný, na to se nedá koukat.. To jsme byli před dvěma rokama druhý na světě??? |
Oni před OH hrály skvěle. Nechápu, co se děje, přijdou mi unavený, což je blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|