REBORN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - REBORN  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> REBORN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wwwpower

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dřepy
3x95
3x120
3x145
3x3x170

tlaky na šikmé
4x8x95

krčení ramen s kufry
4x8x90
wwwpower

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1xpřemístění + výraz
5x62
5x87
3x112
1x122 - přemístění continentalem
3x0x126 - jelikož tyhle váhy přemíst'uju continentalem a mám malej opasek, že mě vyloženeně dusí, tak se nekutečně nadřu abych činku přemístil. Když už mám na několikátý pokus činku přemístěnou tak už není na výraz energie. Výraz byl pokaždé miss před dopnutím loktů, hold ale budu muset zatim cvičit jako do ted' protože nemám ani na nový vzpěračský opasek.

log lift - viper press
4x6x83

bench s kládou
10x83
10x107
2x8x127
3x127 - špatně položeno na hrudník
wwwpower

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MT
8x95
3x120
3x140
3x165
3x183
3x208
2x220
1X220
dlaně a záda dorvané z práce, trhačky bohužel nejsou

tlaky na šikmé
5x8-12x95

biceps jč
5x8x22
wwwpower

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

příští týden bude ve znamení volna, v tréninku se asi vykašlu na systém, kdy v každé serii přidávám váhu, nějak mi to nesedí a hlavně to na mě nefunguje, nejlépe na mě reagují systémy s konstatní vahou např. 5x5 nebo 8x3, jedině tím se dovedu zlepšit jak silově tak objemově
Judson

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
příští týden bude ve znamení volna, v tréninku se asi vykašlu na systém, kdy v každé serii přidávám váhu, nějak mi to nesedí a hlavně to na mě nefunguje, nejlépe na mě reagují systémy s konstatní vahou např. 5x5 nebo 8x3, jedině tím se dovedu zlepšit jak silově tak objemově

Me se jede nejlip, kdyz dam serii na rozcvicku, a pak hned napalim max vahu na zvoleny pocet opacek, dalsi serie postupne ubiram vahu a pocet opacek nechavam. Teda vlastne ubyram vahu jen kdyz citim, ze bych nedal stanoveny opacka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wwwpower

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska takovej mišmaš

military press
2x8x42

výraz jednoručky
3x53
2x63
0x68 - a jednoručka je na prd, osa se protáčí a nakonci činky kouká asi 5cm hřídelky takže jakýkoli opření o rameno při výrazu nejde, musim něco vymyslet

tlaky na šikmé CG
3x5x95

military press
1x95 - na zkoušku :-D

přesmístění
6x95

military s kládou
2x6x83

upažování
8x12

kubánský tlak
3x8x12
Morico

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

0x68 - a jednoručka je na prd, osa se protáčí a nakonci činky kouká asi 5cm hřídelky takže jakýkoli opření o rameno při výrazu nejde, musim něco vymyslet

- zkus si sehnat nějakou plastovou trubku nebo jakoukoliv, která pude nasadit na konec ty JČ a bude trochu držet ... a pak tu plastovou trubku, omotej molitanem a pořádně ducktapem a vyrob si jakoby takovou čepičku (takovej jakoby měkkej hříbek :D), kterou pak budeš moc položit na to rameno ... časem si to budu vyrábět a tohle je zatim to nejlepší, co mi napadlo
wwwpower

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
wwwpower napsal:

- zkus si sehnat nějakou plastovou trubku nebo jakoukoliv, která pude nasadit na konec ty JČ a bude trochu držet ... a pak tu plastovou trubku, omotej molitanem a pořádně ducktapem a vyrob si jakoby takovou čepičku (takovej jakoby měkkej hříbek :D), kterou pak budeš moc položit na to rameno ... časem si to budu vyrábět a tohle je zatim to nejlepší, co mi napadlo

já to vyřeším asi trochu jinak, udělám si 60-65kg jednoručku s tlustym madlem a bude :-)
honzik833

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

já to vyřeším asi trochu jinak, udělám si 60-65kg jednoručku s tlustym madlem a bude :-)

mas nejaky technologicky napad na tu jednorucku? z ceho udelat telo? Tluste madlo je jasne, ale ten zbytek..

Koukam dobrej mismas:-) Opravdu takova velka vsehochut.
wwwpower

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tělo bud' z kulatiny o průměru cca 200mm což je, ale docela drahý nebo levnější možnost - silnostěnou trubku o průměru přibližně 200mm vylít betonem případně do betonu dát nějaký kovový odpad aby nabyl na hmotnosti a zavařit čela.
Judson

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

military press

Sakra, ja dal dneska s max. vypetim sil presne to sami, velky PR, a ted koukam se to tu dela kde kdo
honzik833

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
tělo bud' z kulatiny o průměru cca 200mm což je, ale docela drahý nebo levnější možnost - silnostěnou trubku o průměru přibližně 200mm vylít betonem případně do betonu dát nějaký kovový odpad aby nabyl na hmotnosti a zavařit čela.

No videl bych to na moznsot cislo 2.. cili nejakou trubku a zaplnit ji betonem nebo necim. A pak nejak odborne zavarit. Ale to bude technologicky lehce komplikovanejsi ;-)
wwwpower

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
wwwpower napsal:

military press

Sakra, ja dal dneska s max. vypetim sil presne to sami, velky PR, a ted koukam se to tu dela kde kdo

:-D dal bych víc maxko bude možná někde tak kolem 105kg, byl už jsem utavenej z jednoručky a šikmého cg benche, tohle prostě bylo jen tak

Honziku to víže to bude komplikovanější, ale taky o dost levnější, kdyby byla činka z plného materiálu tak by vyšla při 60kg na cca 1200 -1500 Kč
wwwpower

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvý tah
5x95
5x120
5x3x185

shyby
6x8
wwwpower

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak, už skoro 3týdny necvičím, původně jsem si dával týden pauzu jenže jsem nastydl a nějak se to celý zvrtlo a ted' jsem na paralenech, takže pěkná bída a jediný strongmani co letos budou tak, že se pojedu podívat tenhle víkend do jeníkova jako divák

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - REBORN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: