Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 435, 436, 437 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D taky nechápu
jir.ka

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
jir.ka napsal:
Komu se libil Pozemstan, tak doporucuju i tohle:
http://www.csfd.cz/film/6178-dvanact-rozhnevanych-muzu/
luxusni zalezitost.

Jak si přišel na tuhle spojistost? To jako, že to nejsou filmy pro blbce a Batmanofily?

tak je to stejnej typ, par lidi sedi v jedny mistnosti a jen kecaj :D takze zadny nahy zadky, zadny velky bum a podobne. Nevite jeste o necem podobnym?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli se ti Dvanáct rozhněvaných mužů opravdu líbilo, tak zkus film 12. Je od Nikity Michalkova a jde o jakousi ruskou verzi stejného příběhu. Je to z moderní doby a dialogy jsou samozřejmě odlišné, pouze námět je stejný. Nechci filmy porovnávat, každopádně jsou oba velmi kvalitně natočené.

Pokud nechceš být jen zajímavý, ale opravdu ve filmu chceš intelekt tvůrců a schopnosti herců a máš slabost pro konverzačky točené v jednom-dvou-tří místnostech, tak doporučuju zkusit české televizní inscenace z 80let. Jednak je hrají herci tak dobří, že se o tom Hollywoodu ani nezdá a druhdy jsou napsány mistrně. Jsem trochu unavenej současností, kdy většina populace vyzdvihuje věci bez hodnoty. Já se taky rád podívám na sci-fi, thriller apod, ale chce mít trochu přehled i o skutečné kvalitě. Osobně preferuju témata s historickou tématikou.

Doporučuju třeba Pilát Pontský onoho dne,
Ikarův pád, Tažní ptáci, Některé díly z cyklu Hříčky o královnách, Generál Eliáš.......To jsou scénáristické i herecké koncerty.
Crewe

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jsem si shlédnul
Pan Účetní jde do důchodu - Nejsou to Maléry Pana účetního (naprostá špica :-D), ale párkrát jsem se u toho i zasmál. - Nic jsem od toho nečekal, tak možná proto.
Další filmek: Město bohů - To se mi docela líbilo.
Crewe

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další film, co vřele doporučuji, tomu kdo miluje Funese. - Grand Restaurant Pana Septima
- Dokoukal jsem i posledního účetního :-D - Stejný jako předchozí film. - Nic jsem od toho nečekal, občas jsem se i zasmál. - Návrat Pana Účetního
Dneska při žrací fázi shlédnu Temnýho Rytíře (2008).
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo prvni dva filmy kde je fantozzi jsou bozi. Taky vrele doporucuji. Ale musite mit tenhle styl humoru radi.
Oddo

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se to tu řešilo o pár stran dozadu, ale za mě teda Dark Knight Rises 10/10, naprostá bomba, odcházel sem z kina s tím, že bych šel klidně hnedka znova a to se mi stalo naposled u Inception
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo ukradol si mi nový avatar hehe
jari

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
to se mi stalo naposled u Inception

jaká náhoda
jir.ka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
.....

Rozhodne nechci ze sebe delat zajimavyho, jen rikam, ze jsem videl tyhle dva filmy a bavil jsme se po celou dobu. Na neco urcite kouknu. Ten 12 jsem videl csfd jak jsou ty podobne filmy, uvazuju o nem. Diky za navrhy.

Jinak me napada jeste jeden film tohole typu. Je to z druhe svetove jak nacisti resi mezi sebou, jak to bude s zidama a sami jsou z toho prekvapeni, ze se nakonec jedna o genocidu (taky kecacka u jednoho stolu) nevite nahodou nekdo nazev?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka No hochu začínáš se mi líbit Jelikož vyzdvihuješ další excelentní film (A podle mě ještě lepší, než obě "dvanáctky") Jde o Konference ve Wannsee Anglicky Conspiracy.
Je to naprostej skvost, navíc tři Oscaroví herci Kenneth Branagh (to je můj těžkej oblíbenec) jako Heydrich, Stanley Tucci jako Eichmann, plus Colin Firth.
Mimochodem Kenneth Branagh teď hrál hlavní roli ve slavnostním zahájení Olympiády a je to prostě borec.
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novej Batman...no, cekal sem to lepsi, nektery sceny nesmysl i na sci-fi , ale dostal me konec kdy do vybuchu minuta a neco a Batman si neodpusti par duchaplnych vet a odlet 20km do dalky. Ale pro fandy Batmana asi zazitek
Lunreal

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 4:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbytecne spoilujes...
btw spoil na tdkr:

Bane ze byl zrozenej v temnote, pekle na zemi a ze videl svetlo poprve az v dospelosti? Doufam ze nemyslel to proslunene vezenicko kam poslal Bruce :)
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOILER

Lunreal - cela ta legenda o Bane-ovi bol fake,ty si to nedopozeral do konca?

SPOILER
Turakam

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOIL

Nebol to fake, len jeho úloha v nej bola iná, samotné väzenie už zjavne neplnilo pôvodný účel po tom, ako to tam najprv epidémia a potom tiene prečistili.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 435, 436, 437 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: