|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 6:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jir.ka
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 8:58 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: |
Jak si přišel na tuhle spojistost? To jako, že to nejsou filmy pro blbce a Batmanofily? |
tak je to stejnej typ, par lidi sedi v jedny mistnosti a jen kecaj :D takze zadny nahy zadky, zadny velky bum a podobne. Nevite jeste o necem podobnym?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
Jestli se ti Dvanáct rozhněvaných mužů opravdu líbilo, tak zkus film 12. Je od Nikity Michalkova a jde o jakousi ruskou verzi stejného příběhu. Je to z moderní doby a dialogy jsou samozřejmě odlišné, pouze námět je stejný. Nechci filmy porovnávat, každopádně jsou oba velmi kvalitně natočené.
Pokud nechceš být jen zajímavý, ale opravdu ve filmu chceš intelekt tvůrců a schopnosti herců a máš slabost pro konverzačky točené v jednom-dvou-tří místnostech, tak doporučuju zkusit české televizní inscenace z 80let. Jednak je hrají herci tak dobří, že se o tom Hollywoodu ani nezdá a druhdy jsou napsány mistrně. Jsem trochu unavenej současností, kdy většina populace vyzdvihuje věci bez hodnoty. Já se taky rád podívám na sci-fi, thriller apod, ale chce mít trochu přehled i o skutečné kvalitě. Osobně preferuju témata s historickou tématikou.
Doporučuju třeba Pilát Pontský onoho dne,
Ikarův pád, Tažní ptáci, Některé díly z cyklu Hříčky o královnách, Generál Eliáš.......To jsou scénáristické i herecké koncerty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 2:20 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem si shlédnul
Pan Účetní jde do důchodu - Nejsou to Maléry Pana účetního (naprostá špica :-D), ale párkrát jsem se u toho i zasmál. - Nic jsem od toho nečekal, tak možná proto.
Další filmek: Město bohů - To se mi docela líbilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
Další film, co vřele doporučuji, tomu kdo miluje Funese. - Grand Restaurant Pana Septima
- Dokoukal jsem i posledního účetního :-D - Stejný jako předchozí film. - Nic jsem od toho nečekal, občas jsem se i zasmál. - Návrat Pana Účetního
Dneska při žrací fázi shlédnu Temnýho Rytíře (2008).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 2:21 pm Předmět: |
|
|
Jo prvni dva filmy kde je fantozzi jsou bozi. Taky vrele doporucuji. Ale musite mit tenhle styl humoru radi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Oddo ukradol si mi nový avatar hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | to se mi stalo naposled u Inception |
jaká náhoda
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út červenec 31, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne nechci ze sebe delat zajimavyho, jen rikam, ze jsem videl tyhle dva filmy a bavil jsme se po celou dobu. Na neco urcite kouknu. Ten 12 jsem videl csfd jak jsou ty podobne filmy, uvazuju o nem. Diky za navrhy.
Jinak me napada jeste jeden film tohole typu. Je to z druhe svetove jak nacisti resi mezi sebou, jak to bude s zidama a sami jsou z toho prekvapeni, ze se nakonec jedna o genocidu (taky kecacka u jednoho stolu) nevite nahodou nekdo nazev?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
jir.ka No hochu začínáš se mi líbit  Jelikož vyzdvihuješ další excelentní film (A podle mě ještě lepší, než obě "dvanáctky") Jde o Konference ve Wannsee Anglicky Conspiracy.
Je to naprostej skvost, navíc tři Oscaroví herci Kenneth Branagh (to je můj těžkej oblíbenec) jako Heydrich, Stanley Tucci jako Eichmann, plus Colin Firth.
Mimochodem Kenneth Branagh teď hrál hlavní roli ve slavnostním zahájení Olympiády a je to prostě borec.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 4:24 am Předmět: |
|
|
Zbytecne spoilujes...
btw spoil na tdkr:
Bane ze byl zrozenej v temnote, pekle na zemi a ze videl svetlo poprve az v dospelosti? Doufam ze nemyslel to proslunene vezenicko kam poslal Bruce :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 6:34 am Předmět: |
|
|
SPOILER
Lunreal - cela ta legenda o Bane-ovi bol fake,ty si to nedopozeral do konca?
SPOILER _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:34 am Předmět: |
|
|
SPOIL
Nebol to fake, len jeho úloha v nej bola iná, samotné väzenie už zjavne neplnilo pôvodný účel po tom, ako to tam najprv epidémia a potom tiene prečistili. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|