|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 2:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
viděli jste toho Kolumbijce?! 177kg v nadhozu. První okamžik her pro mě potom, co bojoval s touhle váhou 2x a dal to napotřetí. V jeho výrazu bylo vidět jak moc to chce, wow.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | viděli jste toho Kolumbijce?! 177kg v nadhozu. První okamžik her pro mě potom, co bojoval s touhle váhou 2x a dal to napotřetí. V jeho výrazu bylo vidět jak moc to chce, wow. |
Viděl jsem, moc jsem tomu nevěřil, ale radost z toho měl obrovskou
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
Nevíte kdy bude trhat a nadhazovat Jirka Orság ? _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út červenec 31, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út červenec 31, 2012 11:06 pm Předmět: |
|
|
Zdeněk Chládek už to má v boxu za sebou a může zase v klidu odjet na dovolenou...
v prvním kole určitě neprohrál o 3 body, ale pak už byl soupeř lepší a úspěšně zasahoval ze zadní ruky na hlavu
nechápu proč, když se méně bodují zásahy na spodek, proč to pořád na spodek Zdeněk zkoušel, špatná taktika..., v amatérském boxu prostě není čas ubít soupeře na žebra, aby mu došel kyslík
taky se mi zdálo, že Zdeněk odešel v třetím kole fyzicky, už se tak dobře nepohyboval, myslím si, že nebyl dobře kondičně připraven
Marek Šimák říkal, že ho trénuje i Lukáš Konečný, který si na na kondici boxerů vždy zakládal a kritizoval kondičně nepřipravené borce jak a amatérském i profesionálním boxu
kecy před zápasem, že nemá co ztratit, když přijel na divokou kartu a nevybojoval si účast na kvalifikačních turnajích, že má čistou hlavu, není na něj žádný tlak... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
mě to napadlo spíš u těch vzpěračů z KLDR
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
O tech se vubec nebavim, tam je to snad jasný každýmu :) To nemelo cenu ani psat. Jenom Zaremba se k tomu priznal po čase, to nema nikdo zapotrebi.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 1:27 pm Předmět: |
|
|
Nechapu co proti ni mate. Copak je neco divnyho na tom, aby 15 leta holka plavala rychleji nez Phelps?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: |
mě to napadlo spíš u těch vzpěračů z KLDR |
Podavat takovy vykon a sypat neni zadna hanba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|