|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honzaj95

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
taky by mě zajmalo jak na tyto malé partie, protože v pondělí mám lehčí fullbody a k tomu přídávám biceps/triceps/předloktí a jedu většinou 2-3 cviky po 2-3 sériích po 8 op, klasiky kladky, franc tlaky, scottovka atd, zabere mi to tak půl hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Tak pro priklad, ja jedu biceps a triceps nastridacku jednou za 4dny po asi 25 - 30 min.
A rekl bych se mam paze dost mohutne, takze by rekl, ze by stacilo drtit je min.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
já jedu v pátek trojsérii zottman, podhmat a kladivové zdvihy ve stoje, a triceps jen fr tlaky a kliky na bradlech ve stredu, takze myslis ze by stacilo treba 2 cviky a 2 serie v to pondeli?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:39 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | | já jedu v pátek trojsérii zottman, podhmat a kladivové zdvihy ve stoje, a triceps jen fr tlaky a kliky na bradlech ve stredu, takze myslis ze by stacilo treba 2 cviky a 2 serie v to pondeli? |
Podle me to vypada ok, jednou tydne tomu dat aspon 30 minut, bical i trical v ruzny dny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | honzaj95 napsal: | | já jedu v pátek trojsérii zottman, podhmat a kladivové zdvihy ve stoje, a triceps jen fr tlaky a kliky na bradlech ve stredu, takze myslis ze by stacilo treba 2 cviky a 2 serie v to pondeli? |
Podle me to vypada ok, jednou tydne tomu dat aspon 30 minut, bical i trical v ruzny dny. |
To jsou novinky cvicit biceps na cas _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|