Natiahnutý lýtkový sval, alebo zápal ? ...

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Natiahnutý lýtkový sval, alebo zápal ? ...  Úvodní stránka -> Trénink -> Natiahnutý lýtkový sval, alebo zápal ? ...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 6:11 pm    Předmět: Natiahnutý lýtkový sval, alebo zápal ? ... Odpovědět s citátem

Ahojte.
Mám už asi mesiac natiahnutý sval (aspoň myslím, že to bude natiahnutý sval...) na nohe, konkrétne lýtko.... Ale sranda je to, že to bolí niekde pri kosti (no nie kosť), čiže niekde fakt hlboko.
Môžem robiť drepy, mŕtvy ťah, ale také zakopávanie už trochu bolí....
Je to na ľavej nohe, a keď ležím na pravom boku a zodvihnem ľavu nohu s pokrčeným kolenom, tak vtedy to bolí tiež (taká tupá vnútorná bolesť, ale nie silná), a cítim to aj vtedy, keď stojím, a pätu zdvihnem smerom ku zadku. Možno je to natiahnutý šikmý sval lýtkový, možno nejaký zápal (o tom ale pochybujem) neviem, a preto sa pýtam :
MAL NIEKTO Z VÁS PODOBNÝ PROBLÉM ? Ak áno, čo to bolo, ako ste to riešili ? ... Štve ma to, mám to už mesiac, čo je už dlho... a vôbec sa mi to nepáči.
Dal som si pauzu od zakopávania 2 týždne, minulý tréning som si ale dal 2 série zakopávania (nie ťažkého), a znova sa to vrátilo. Paradoxne to menej cítim pri výpnoch, než pri zakopávaní ...
Díky za odpovede K VECI, a nie priblblé komentáre, ktorých sú niektorí schopní....
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 10:11 pm    Předmět: Re: Natiahnutý lýtkový sval, alebo zápal ? ... Odpovědět s citátem

Možná to bude blbý komentář, ale asi tak jediné co můžeš dělat je jít k doktorovi. A nebo si naordinovat měsíční klid a doufat že se to spraví.

Já teď mám podobný problém. Asi před měsícem jsem šlapal na kole. Díky mizerné trénovanosti mě chytali křeče a protože jsem to dojet musel, došlapal jsem to i s křečema. A od té doby cítím bolest v lýtku hlavně po námaze, ale i po pár dnech klidu tam ta bolest je přítomná. Stačí jen zatnout sval a přihlásí se o slovo.
Také mi nezbývá nic jiného než si zaskočit k lékaři. Mohu si dělat amatérské diagnozy o nataženém svalu, prasklině ve svalu, Marťanském smrtícím paprsku, ale faktem je, že bez odborného vyšetření nebudu vědět co s tím svalem mám. Teď jen nevím jaký doktor se zabývá svalovými obtížemi, ale až se vrátím ze Švajcu, budu si to muset zjistit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung : Pravda. Len..... dobre vieme, že určiť diagnózu je len polovica práce..... a tá druhá (vyliečiť), to je už ťažšie... No, pôjdem teda ku doktorke... i keď nerád...
jirdano

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u tohohle je blbý že je potřeba fakt vybírat doktora, protože běžnej obvoďák ti s tim neporadí, maximálně se dočkáš keců, že nemáš posilovat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Natiahnutý lýtkový sval, alebo zápal ? ...
Rychle na stránku:

Přejdi na: