vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. srpna 2012, čtvrtek

Druhá část prvního tréninku po dovolené, podobně jako minule, rozhýbat to ale nepřehnat. Ještě mě z pondělka bolí stehna a to bylo jenom pár poctivých lehkých dřepů ;)

Váhovka: 87.7 kg

Mrtvý tah: 3x8 125 kg
Lehce a dynamicky, ale zadýchal a zapotil jsem se u toho pořádně.

CG šikmý bench-press: 8/8/6x 70 kg
Trochu jsem přecenil základní váhu, ale šlo to dobře.

Decline tlaky vsedě stroj: 3x8 100 kg
Tady už jsem se radši držel při zemi a třetí série byla nadoraz.

Stahování kladky před hlavu, širší nadhmat: 3x8 72 kg
První lehká, pak to těžklo. Vážit tak 72, můžu vesele shybovat ;)

Ramena, multipress za hlavou: 3x8 20 kg (+ osa s vedením 25-30 kg)
Vyzkoušení, co levé rameno. Drželo, ale cítil jsem ho, tak nemělo smysl přihazovat.

Lýtka, zvedání stroje: 3x10 100 kg
Jenom na protažení, moc je necvičím.

Břicho, zkracovačky vleže, nohy na lavici: 16/12/12x
Co to šlo, do bolesti břicha.

Ramena, tlaky vsedě před hlavou, CG: 3x8 50 kg
Lehce, základ, ať se někam pohnu.

Dnes bylo pěkně horko a dost rychle přicházela únava, ale jako základ dobrý, svaly se protáhly a od příštího týdne už začnu přidávat váhy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. srpna 2012, středa

Druhý týden po dovolených, už by to mohl být lepší. Při posledním tréninku jsem si utrh podrážku, tak jsem šel o víkendu nakupovat a jak už jsem koupil boty, tak jsem si rozhodl, že by to chtělo obnovit celý outfil, takže jsem teď odspoda až nahoru Reebok ;) Tak snad teď ty věci užiju.

Váhovka: 88.0 kg, jde to špatným směrem, začínám se hlídat

Dřepy: 8x 60 kg, 8x 100 kg, 3x6 120 kg
Slaboučké, ale cítil jsem se dobře, bylo to jisté a technicky dobré. Tak teď už jenom ten výkon, aby šel nahoru.

CG bench-press: 8x 60 kg, 8/6/5x 80 kg
Rovněž slabší, ale opět v pohodě.

Incline press, vsedě na stroji: 3x6 80 kg
Taky tam víc není.

Stahování kladky před hlavu širší: 3x6 84 kg
Těžké, ke konci už to moc nešlo.

Veslování: 8/8/6x 100 kg
Taky to ke konci ztěžklo.

Ramena, tlaky před vsedě, CG: 3x8 50 kg
Na víc jsem se necítil, tak jsem si to aspoň zopáknul.

Břicho, zkracovačky: 20x
...a víc už se mi dnes fakt nechtělo.

Snad dobrý a forma se bude postupně vracet.
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. srpna 2012, středa

Jsem leňoch, týden od posledního tréninku, 4. trénink po dovolených, takhle se ta forma bude vracet pomalu :) Ale zase jsem se cítil dobře.

Váhovka: 87.5 kg

Mrtvý tah: 3x120 kg nadhmat, 5x5 145 kg
Z toho nadhmatu mi to vyklouzávalo, budu ho na rozcvičení zapojovat, abych posílil stisk. No a pak už lehká váha, slaboučký výkon, ale aspoň jsem si pohlídal techniku. Příště na 155.

Bench-press: 5/4/5/5/4x 90 kg
Zkouším návrat ke klasickému benči, protože rameno sice s prázdnou činkou cítím, ale když ji naložím, tak o něm kupodivu nevím. Až zase když ji odložím ;) Začal jsem s rozchodem cca 50 cm a postupně ho zvětšil až na obvyklých cca 65 cm (malíčky jsou na ryskách). Zatím je to slabší výkon, taky jsem široký benč letos pořádně nejel, ale to se zlepší.

Ramena, tlaky před hlavou vsedě: 8x 50 kg, 3/3/3/3x 60 kg
I tady jsem trochu rozšířil úchop na cca 50 cm, takže teď už činku pohodlně položím na klíční kosti. Také slabší výkon, ale od něčeho se odpíchnout musím. A už jenom +25 kg a budu tam, co Magumi, i když ten přitom nesedí ;)

Stahování kladky před hlavou: 3x 90 kg, 5x 84 kg, 6x 78 kg, 6x 72 kg, 6x 72 kg
Už to nešlo, tak jsem to vzal jenom tak lehce.

Zatím pořád slabší výkony, ale cvičí se mi dobře a když to přestanu flákat a začnu zase pořádně jíst, tak by to mělo jít nahoru.
Magumi

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Používej magnézko.
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2012 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to u nás ve fitku nejde... přísný zákaz! ;) tak aspoň cvičím ten úchop a snažím si brát osu, která ještě není úplně ohoblovaná :)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky Magumi-mu za odkazy, nebudu mu cpát reakci do logu, dám si to k sobě ;)

mě už tyhle studie, které se množí jako houby po dešti a většinou lze nalézt dvě protichůdné, moc neberou ;) já už jedu systémem vyzkouším - uvidím. škodlivé účinky se obvykle týkají nadměrného či dlouhodobého užívání, což není můj případ.

aktuálně jsem nakoupil bulharský tribulus a vyzkouším dvouměsíční kúru. ještě jsem ho nebral, tak jsem zvědavý, jak bude tělo reagovat - snad bude kvalitní ;) no a pak si pro srovnání dám dva měsíce s tribulem, který má standardizovaný obsah 60 % protodioscinu. z toho si pak pro sebe udělám závěr a budu mít pořešeno ;)

creatin monohydrát už mám takto vyzkoušený - někdo říká, že mu nefunguje, ale pro mě je rozdíl, jestli tam dám stěží třetí opáčko, nebo udělám strojově čistých pět, i když šesté už tam třeba není.

no a proteiny se snažím kupovat kvalitní a komplexní, aby to bylo dobře vstřebatelné a "namíchané", dostávat tolik bílkovin ze stravy by bylo dost náročné.

od pondělka už pojedu s novými supplementy, ale samozřejmě bude trvat minimálně týden než se začnou projevovat.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. srpna 2012, pátek

Stále obnovovací tréninky po dovolených, aktuálně s cílem posouvat to co to jde, až budu zase "na svým" ;)

Váhovka: 88.8 kg, možná toho půl kila už uvařenýho uzenýho včera a něco k tomu ;)

Dřepy: 5x 120 kg, 5x 130 kg, 4x 135 kg, 2x 140 kg , 3x 135 kg, 3x 130 kg
Zatím slabý, ale zase ne tak slabý a pokud zítra bude problém s chůzí, tak spokojenost. Postupný cíl je 3x 145.

Ramena, tlaky před hlavou vsedě: 5x 60 kg, 4x 65 kg, 1x 70 kg , 1x 70 kg, 1x 70 kg, 6x 60 kg
Pohoda, s pokládáním na hruď, na těch 70 jsem chtěl více opakování, ale technicky by to asi nešlo, tak jsem to nechal. Postupný cíl je 3x 75.

Šikmý bench-press nahoru: 3x8 60 kg
Nějak jsem si neuvědomil, že to jedu po ramenou, tak jsem tam nechal zahřívací váhu a jel to intenzívně. Cíl 5x 90.

Shyby: 7x, 5x, 4x (16x total)
Utrpení svatého Šebestiána, ale když už je to slabé, tak alespoň čistě s prověšení aspoň pod bradu. Ať je srovnatelný pokrok.

Záda, přítahy šikmo shora, High Row: 3x10 80 kg
Pěkně z protažení až do zatažení loktů. Váha nic moc, první opáčka hračka, ale ke konci to pěkně pálilo.

Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 16x
Už se mi nechtělo.

Cítil jsem se dobře před tréninkem i po tréninku, po práci nakoupím supplementy - creatin a tribulus a od pondělka jdu na to. Protein a multivitamín zatím mám. Do konce roku musí padnout všechny aktuální maximálky.

PS: Dneska jsem dojel WPC 60 čokoládový protein a načal jsem vanilkový a to je tedy mňamka ;) Výborná rozpustnost a nejlepší chuť, co jsem kdy měl, asi že je to jenom šedesátka :)
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20. srpna 2012, pondělí

Venku máme 36 ve stínu, ale procházka na sluníčku a cesta tramvají je ještě zábavnější :)

Váhovka: 88.6 kg, prostě se to teď drží nahoře

Mrtvý tah: 5x 110 kg nadhmat, 5x3 160 kg , 0x 180 kg
Sice jenom trojky, ale s technikou jsem velmi spokojený a až takhle budu tahat těch 180 nebo 200, tak to taky klidně můžou být jenom trojky ;)

Bench-press: 8x 90 kg, 3x 100 kg , 4x 95 kg, 6x 90 kg
Těžký a pomalý je návrat k formě... ale vše bylo čistě a jistě a levé rameno drželo, i když jsem ho cítil. Postupný cíl je 8x 100.

Ramena, tlaky před hlavou vsedě: 5x 60 kg, 2x 70 kg , 3x 65 kg, 5x 60 kg
Jedno opáčko jsem přidal k té 70, ale dnes to bylo slabší, co nejdříve chci 3x 75.

Stahování kladky před hlavou: 6x 90 kg, 4x 96 kg , 4x 90 kg, 6x 84 kg
Jo, takový grip kdybych měl na mrtvole, to by se to tahalo :) Tady jsou úchyty zánovní a jako rašple ;)

Břicho, zvedání nohou s oporou loktů: 16x, hotovo už se mi nechce.

Spokojenost, návrat je sice pomalejší, ale pokud se budu zlepšovat, no problem, horší pokud se to zasekne ;) Od soboty jsem najel na creatin - měsíční kúra a tribulus - 2-měsíční kúra, 3x 2 tablety denně, pak se uvidí.
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. srpna 2012, středa

Cítím se dobře, creatin beru od soboty, svaly už se začínají zavodňovat, váha jde nahoru.

Váhovka: 89.8 kg, zpět na devadesátce, no co už.

Dřepy: 5x 130 kg, 3x 140 kg , 4x 130 kg, 4x 130 kg, 3x 130 kg
Na pocity se nehraje, objemově jako minule, ale přihodil jsem šťouchnutí na 140, aby to bylo jako zlepšení. Vykloubené levé rameno při první sérii dost vadí, ale další série už to bolí míň.

Ramena, tlaky před hlavou vsedě: 3x 70 kg, 2x 75 kg , 1x 80 kg, 3x 70 kg, 1x 75 kg, 3x 70 kg
Schválně první cvik na hořejšek, aby byla síla, ale začátek nevalný, jedno opáčko navíc na 70, aby se neřeklo. A když to nejde, je potřeba si přihodit :) Druhá trojka na 70 už byla lehčí a poslední v pohodě. Ta 80 nebyla čistá, s mírným odrazem a prohnutím, ale motivovala dobře.

Decline press, vsedě na stroji: 4x 160 kg, 8x 140 kg, 8x 140 kg
Žádné opakovací maratony, rovnou sestupná pyramida a jak mi to ta první série pěkně odlehčila.

Shyby: 8x, 5x, 5x (18x total)
Dvě opáčka jsem od posledně přidal, cíl je 24x v součtu.

A víc jsem toho za hoďku nestih. Rozjezd pomalejší, ale po skončení spokojenost, nemusí pršet, stačí když kape ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2012 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. srpna 2012, pondělí

V pátek pařba s kolegy s práce, v sobotu detox, v neděli siesta a čas na to, k čemu se přes týden nedostanu... tak vyšlo fitko až na dnes :)

Váhovka: 90.3 kg, jsem zvědavý, jestli se ještě do konce roku podívám pod 90 ;)

Mrtvý tah: 5x3 170 kg
Pomalu se to lepší, ale právě že pomalu ;) Už se těším, až zase budu zlepšovat maximálky. Ze zápisu to nevypadá, ale tohle je i se zahřívacíma sériema tak dvacet minut. Příště ještě nevím, protože 3x 180 už je aktuálně moc.

Ramena, tlaky před hlavou vsedě: 4x 70 kg , 3x 70 kg, 3x 70 kg, 3x 70 kg
Také žádné výrazné zlepšení, ale pouze jedno šťouchnutí na 70 navíc. Snad to takhle bude stačit a dopracuji se na 3x 75 a časem třeba 3x 80. Levé rameno bolelo, tak to nešlo moc naširoko.

Incline press, vsedě na stroji: 3x 120 kg , 4x 110 kg, 6x 100 kg, 5x 100 kg, 5x 100 kg
Má oblíbená sestupná pyramida, jak mě opouštějí síly ;) Taky to jde pomalu, ale lepší se to, tak jen tu trpělivost, 8x 110 nebo 6x 120 by časem nebylo špatných ;)

Stahování kladky před hlavou, širší: 4x 102 kg , 4x 96 kg, 6x 90 kg, 6x 90 kg, 6x 90 kg
Opět sestupně, ať se ty další pracovní série odlehčí.

Břicho, zkracovačky vleže, nohy na lavici: 24x, 16x, 12x

Mno, drobné, ale pokroky tam jsou, tak zatím spokojenost, ještě tak shodit deset kilo špeku a nepřijít o svaly a bylo by to bezva ;)

Naposledy upravil vlk# dne čt srpen 30, 2012 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. srpna 2012, čtvrtek

Na včerejší trénink jsem se necítil, nechal jsem to na dnes a dobře jsem udělal. Vyspaný, přifouknutý (že by kreoš?), což ještě nic neznamená, ale začátek je to dobrý :)

Váhovka: 90.4 kg, njn

Dřepy: 5x 140 kg, 3x 145 (vyrovnáno PB) , 3x 140 kg, 4x 130 kg
Vyzkoušel jsem radu, kterou jsem načerpal v logu u Magumiho - když není při zahřátí dynamika, nebudou výkony. Dynamika byla až do 130, tak jsem šel do toho a konečně si zase sáhnul na svá maxima. Těch 145 bylo sice sotva na paralel, zvláště poslední opáčko, ale těch 140 už bylo čistých a časem to vypiluju ;) Akorát zase to vykloubené rameno při první zahřívací sérii. A to jsem ho rozcvičoval. Při těžkých sériích to nějak ustupuje do pozadí. Možná přejdu načas na hacken-dřepy a leg-pressy.

Šikmý bench-press, nahoru: 5x4 80 kg
Veleslaboučké... měly tam být osmičky, ale vyšly jenom čtyřky. První sérii jsem zkusil naširoko až po rysky, ale i když rameno dovolilo, bylo to těžké. Tak jsem z každé strany tak pět čísel ubral a pak už to šlo dobře. Na tom benči budu muset zapracovat, ten je dost slabý.

Decline bench-press, vsedě na stroji: 3x8 120 kg
Pumpování, poslední série už ztěžkla, ale pěkně jsem po tom cítil prsa.

Shyby: 6x, 4x, 4x
Nešlo to, pár čistých opáček a síla v háji.

Záda, přítahy vsedě k pasu, dlaně nahoru (D. Y. Row): 3x8 80 kg
Optimální váha, hluboko dozadu, krásně to zabíralo.

Mno, alespoň v jedné těžké disciplíně už jsem zpět, příjemné :) Mrtvý tah se také vyvíjí nadějně, jenom ten benč je hodně slabý, tam to bude chtít přidat.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem taky problémy s ramenem a od té doby, co jsem začal soustředěně cvičit zadní delty a hlavně rotátory, se to hodně zlepšilo. Možná by ti to taky pomohlo.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi něco takového vyzkouším, lepší se to, ale hodně pomalu, nechci čekat ještě půl roku nebo rok, než to bude v pohodě. Na tlakové cviky mi pomáhá užší úchop, tam už si to poštelím podle aktuální situace, tlaky nebo tahy za hlavu nedělám vůbec, ale ty dřepy jsou zabité... zatím jdu přes bolest, protože si říkám, že ta ruka necvičí a jenom drží činku, ale už mě to přestává bavit. Asi přejdu na hacken dřepy a leg-press, dám tam slušnou intenzitu a pak to bude na dřepech lítat ;) Teda doufám :D Naštuduju si ty cviky, jak píšeš a vyzkouším.
seeya

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davas nieco na to rameno? Ja som si kupil animal flex a sice neviem co za svinstvo do toho davaju ale uz po par davkach citim urcite zlepsenie. Tiez mi dobre robi kubansky tlak s minimalnou vahou
Inak drepy parada 5x140 je moj mokry sen. Aha, a fajn log, oldmen power :)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na rameno zatím nic nedávám, ale už dlouho zvažuju nějakou kloubní výživu, no a teď je možná ten správný čas to vyzkoušet ;) Takže díky za tip, ten Animal Flex vypadá docela slušně, jdu si ho koupit.

A jinak koukám... další borec, který mě motivuje k tomu, abych začal pořádně cvičit :) Začnu sledovat Tvůj log. A "staří muži" budeme, až nám bude šedesát :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: