Crewe - It´s OK, I am Bulking

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Crewe - It´s OK, I am Bulking
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Crewe

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 5.
-Dneska na brigádě totální peklo. Celej den sem kropil jednu zahradu. Bylo tam asi 50 stupňů

--- Půst --- 20h
k snídani: Zelenej čaj (sypaný), asi litr vody
-před tréninkem: 30mg synephryme, 2gr carnitin base, 400mg cofeinu, 10gr BCAA, 3gr taurine
Trénink: 15:30
- Ihned po tréninku: 2 odměrky proteinu + 10gr glutaminu

---- Žrací fáze ---- 3,5h
květáková polévka, 300ml acidofilního mléka, banán, asi 5 jahod, 5x racio (3x burakové máslo), tuňák (80g) - Prostě ho budu žrát každej den, abych se to naučil žrát.
U babky: houska + troška salámu, malinko uzenýho na ochutnávku :-D
350gr masa, 350gr brambor a "caciky" :-D (recký jogurt + okurky) + rajče - bylo toho dost.
Před spaním tvaroh

Trénink -Jedna velká spokojenost. Dostal jsem se na váhy před dovolenou, u něčeho ještě výš
Záda, Triceps, Břicho

Mrtvé tahy - 5x40,5x60,5x80,5x90,5x95,4x100, 2x110, 2x120, 2x125 PR - Už byl radši pásek. Příště jdu na 1x130. Pak 1x140 :-D
Přítahy velké činky - 5x40,5x50,5x60,5x65,5x70,5x70, 2x80, 2x85
Krčení ramen - 6x6x25

Kliky na bradlech - 6x8 BW - Peklo :-D
Francouský tlak s jednoručkou v sedě - 5x15; 5x17,5; 5x20; 5x25; 2x5x30

Břicho, 2x triset
Zkracovačky x 15
prko - Do selhání, asi minuta
Přítahy na nakloněné lavici s medicimbalem (8kg) a vyklánění do stran x8

- Budu se ještě snažit pilovat jídelníček v dietce. - Jsem brutálně spokojenej. +Přes den neskutečně energie. Spí se mi skvěle, až na to usínání, ale bude to tím, že spím cca přes 10hodinek... A už na 1 hodinu se snažím usínat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:

--- Půst --- 20h
-před tréninkem: 30mg synephryme, 2gr carnitin base, 400mg cofeinu, 10gr BCAA, 3gr taurine

K tomu spánku - teď ve vlaku jsem pokračoval v četbě Oriho knihy a zrovna tam odpovídal na otázku, proč nemůžeš usnout / špatně se spí - mohlo by to být NEDOSTATKEM SACHARIDŮ v overfeeding fázi.

Proč přes celý den nejíš vůbec nic? Ori doporučuje tzv. "kontrolovaný půst" , ne půst jen o vodě jako např. v Leangains. To trošku nechápu ...

Tvůj půst 20h - přečti si hned první topic - http://www.warriordiet.com/content/view/23/34/1/1/

Ty končíš overfeeding kolem 19:00??
Crewe

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Crewe napsal:

--- Půst --- 20h

K tomu spánku - teď ve vlaku jsem pokračoval v četbě Oriho knihy a zrovna tam odpovídal na otázku, proč nemůžeš usnout / špatně se spí - mohlo by to být NEDOSTATKEM SACHARIDŮ v overfeeding fázi.

Proč přes celý den nejíš vůbec nic? Ori doporučuje tzv. "kontrolovaný půst" , ne půst jen o vodě jako např. v Leangains. To trošku nechápu ...

Tvůj půst 20h - přečti si hned první topic - http://www.warriordiet.com/content/view/23/34/1/1/

Ty končíš overfeeding kolem 19:00??

- Díky za ten spánek. Budu muset sacharidy přidat, to vím, ale musím si nejdříve spočítat kalorie. Věřím, že po víkendu to bude 100%. - Jelikož budu muset přidat, tím se mi i protáhne žrací fáze na 6 hodinek.
- Overfeeding končím ve 21:30 tvarohem. - V 19:30 mám poslední maso + brambory. Tvaroh jsem do žrací fáze nepočítal (moje chyba)

- Ano ten půst jedu jako v LG. Vyhovuje mi to. Prý se neobírám o benefity téhle dietky. (Řekl mi to jeden nejmenovaný, možná se tady taky ozve)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem mu poradil já.

Ono "kontrolovaný půst" může být dobrá volba pro někoho, kdo má problém vydržet bez jídla, ale když se Crewe prý cítí skvěle a má během půstu hodně energie, tak není důvod.

Crewe taky chce zhubnout co nejrychleji a tady platí, že čím delší půst a čím dřív skončíš s jídlem před spaním, tak tím bude hubnutí efektivnější. Na té stránce o WD mají starost o svaly při půstech delších než 18 hodin, ale to je nesmysl, co se týče 24 hodinového intervalu, tak i kdyby byl půst 23 a půl hodiny a všechny kalorie si snědl za 30 minut, tak je to v pohodě. Nějaký efekt půstu na svalovou hmotu byl myslím zaznamenán až za nějakých 72 hodin.

Určitě by se ale člověk měl rozhodovat na základě svých pocitů a podle toho tu délku půstu uzpůsobit, s tím souhlasím.

Jinak, to že skončí s jídlem už v 19:00 mu taky může se spaním pomoct.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:

- Ano ten půst jedu jako v LG. Vyhovuje mi to. Prý se neobírám o benefity téhle dietky. (Řekl mi to jeden nejmenovaný, možná se tady taky ozve)

Já vím, Johny :-). Tak pak bych to ale nenazýval WD , nechci být hnusnej ale víš jak to myslím, pak si to tu někdo otevře, uvidí, že by se podle tvého stylu ve WD nemělo přes celý den nic jíst a bude mít v hlavě zbytečný zmatek.

No tak proč nezkusíš rovnou LG? Já to zkoušel, bohužel mě těch 16hodin úplně bez jídla moc nevyhovovalo, protože jsem musel na to jídlo myslet a skoro jsem "sledoval hodiny", kdy odbyde 15:00, abych si mohl dát jogurt :-), ale hodně lidí má s LG velmi dobré výsledky.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Crewe napsal:

Já vím, Johny :-). Tak pak bych to ale nenazýval WD , nechci být hnusnej ale víš jak to myslím, pak si to tu někdo otevře, uvidí, že by se podle tvého stylu ve WD nemělo přes celý den nic jíst a bude mít v hlavě zbytečný zmatek.

No tak proč nezkusíš rovnou LG? Já to zkoušel, bohužel mě těch 16hodin úplně bez jídla moc nevyhovovalo, protože jsem musel na to jídlo myslet a skoro jsem "sledoval hodiny", kdy odbyde 15:00, abych si mohl dát jogurt :-), ale hodně lidí má s LG velmi dobré výsledky.

- Jasný s tím, že si to někdo otevře a bude se chtít řídit, případně se mě i zeptat. - Sám teď moc nevím, tak jsem nechtěl dělat nějaké závěry.
- To, jak píšeš s tím 15:00, aby sis mohl dát jogurt. Já to mám přesně naopak :-D, jsem šťastnej, že si nic nemusím dávat. a myslím, že by mi nedělalo dobře cvičit s jogurtem v břiše, když jsem celý den nic nežral. - Takhle dám BCAA, i po nich mi je těžko. Podle mě strašně pomalu trávím.
Frozzi jsem moc rád, že sem občas koukneš, zkritizuješ, poradíš. :-) Cením si toho.
Johnymu taky děkuju, dost mi s tím poradil.

Jinak s tím půstem a žranicí: V netréninkový dny pojedu víc tuků a tak 150s - Ještě uvidím podle kcal a žrací fáze bude trvat mnohem dýl (až 8h)

Tréninkový dny bude trvat 17-19:00, tohle bude záviset ohledně času stráveného na brigádě. - Protože by mi to tak jako tak nevycházelo... Budˇbych měl třeba 15hod, nebo 20.... Nemůžu si dát lehkou bílkvinu a jít cvičit. Musel bych to mít zase 1,5hod předem (Chce se mi blejt) - Tohle je taky na tý dietce super - cvičení nalačno.

- Jídelák sem budu psát pořád dokuď nebude fakt luxusní. A bude mi vyhovovat...
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimalo by me, jak se tenhle zpusob stravovani na cloveku projevi z dlohodobeho hlediska. Ja se tak stravuji uz viceme 2 roky a to pouze z pro me praktickych duvodu a ze zvyku (zlozvyku) nikoliv, ze bych to delal cilene a co tak porozuju, tak jsem si pekne zpomalil metabolizmus. Nevim, jestli je to primo tim, ze pres den jim malo a zeru az vecer a nebo i tim, ze celkovy energeticky prijem je o dost mensi nez byval a to i presto, ze vydej je naopak vyssi, ale kazdopadne ted je muj metabolizmus nejlinejsi za posledni rok - rok a pul.
Crewe

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Zajimalo by me, jak se tenhle zpusob stravovani na cloveku projevi z dlohodobeho hlediska. Ja se tak stravuji uz viceme 2 roky a to pouze z pro me praktickych duvodu a ze zvyku (zlozvyku) nikoliv, ze bych to delal cilene a co tak porozuju, tak jsem si pekne zpomalil metabolizmus. Nevim, jestli je to primo tim, ze pres den jim malo a zeru az vecer a nebo i tim, ze celkovy energeticky prijem je o dost mensi nez byval a to i presto, ze vydej je naopak vyssi, ale kazdopadne ted je muj metabolizmus nejlinejsi za posledni rok - rok a pul.

To by mě taky zajímalo, ale nikde jsem se to nedočetl. - Ovšem si mi teď zajistil, že o tom budu zase před spaním přemýšlet, takže se mi bude blbě usínat :-D
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 5:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

A není to třeba taky tím, že jak jsi sám napsal, tak máš nejmíň svalů za posledního 1,5 roku?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni. Drive (pred lety) jsem mel svalu mene a metabolizmus rychlejsi, jen jsem nedelal pi*oviny s jidlem a urdzoval jsem si ho rychlej.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvíc s metaboslismem dělá fyzická aktivita, ne?
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Nejvíc s metaboslismem dělá fyzická aktivita, ne?

+ hodne jidla. Kombinace objiho. Ja jsem pri svych silenych trenincich posledni dobou jedl jak holka a stejne jeste vetsinou nejvice vecer a telo se na tenhle prijem adaptovalo. Ted musim proste pomalu pridavat sachry, trochu lepe si to jidlo nacasovat a zacit s anaerobni aktivitou.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi, s tím, že to teď vlastně není WD máš pravdu, stejně tak jako to teď není přesně LG. Ale já si myslím, že nikdo rozumnej nebude přesně dodržovat za každou cenu WD, když se po drobných změnách cítí líp. Stejně je ten princip u WD, LG, RD atd. uplně stejnej.

Crewe, pokud je ti těžko po těch suplementech, co dáváš před tréninkem, tak je nedávej. Já od tý doby co trénuju na lačno jsem třeba kofein nikdy před tréninkem nepotřeboval. Co se týče BCAA, taky to není nutnost, zkus a uvidíš.

Jinak Drapere, budu se opakovat, ale jídlo nemá prakticky žádný vliv na metabolismus. Na to bylo provedeno už tolik studií, že se o tom snad nedá pochybovat. Metabolismus je velice pevně spjat s tělesnou hmotností a jediná možnost jak ho znatelně změnit je cvičení. Já osobně se takhle stravuju už taky dostatečně dlouho, a jestli jsem něco zaznamenal, tak jedině k lepšímu. Samozřejmě ale, pokud ti jiné načasování jídla bude víc sedět, tak není o čem, jen bych do toho netahal ten metabolismus.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Frozzi, s tím, že to teď vlastně není WD máš pravdu, stejně tak jako to teď není přesně LG. Ale já si myslím, že nikdo rozumnej nebude přesně dodržovat za každou cenu WD, když se po drobných změnách cítí líp. Stejně je ten princip u WD, LG, RD atd. uplně stejnej.

Jo však to jsem ani nepsal, není třeba dodržovat přesně to a to do posledního detailu, naopak výhoda těchto stylů stravování je svobodě a volnosti, užívání vlastního rozumu a instinktu.
Takže každý si to potom stejně poupraví tak, jak mu to vyhovuje, případně toho vyzkouší víc a pak si vybere, co se mu zamlouvá.
Mě šlo čistě jen o to pojmenování WD spojené s půstem o vodě :).
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

Jinak Drapere, budu se opakovat, ale jídlo nemá prakticky žádný vliv na metabolismus . Na to bylo provedeno už tolik studií, že se o tom snad nedá pochybovat . Metabolismus je velice pevně spjat s tělesnou hmotností a jediná možnost jak ho znatelně změnit je cvičení. Já osobně se takhle stravuju už taky dostatečně dlouho, a jestli jsem něco zaznamenal, tak jedině k lepšímu. Samozřejmě ale, pokud ti jiné načasování jídla bude víc sedět, tak není o čem, jen bych do toho netahal ten metabolismus.

Z kratkodobeho hlediska ne, z dluhodobeho, troufam si rict, zasadni vliv (kdyz tedy pominu genetiku). Ruzne cachry s energetickym prijmem umi s metabolizmem pekne zatocit, coz mam na sobe za tech skoro 10 let mockrat vyzkouseno. Pises tu velmi rozumne, ovsem nezlob se na me, tvrdit, ze jidlo nema na metabolizmus zadny vliv je kravina. A pokud tu argumentujes nejakyma studiema, tak stejne tak bylo zajiste udelano mnoho studii potvrzujici opak, takze tohle bych bral trochu s nadhledem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crewe - It´s OK, I am Bulking Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: