Korte+aerobka?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Korte+aerobka?  Úvodní stránka -> Trénink -> Korte+aerobka?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRAGMACHiNE

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 10:57 am    Předmět: Korte+aerobka? Odpovědět s citátem

Zdravím chci se zeptat jestli je vhodná aerobka ke Kortemu? :)

A dělat aerobku po cvičení a nebo v dny volna?

Korteho sem zvolil pro nabrání svalové hmoty, ale aerobkou byhc rád schodil trochu tuku hlavně v oblasti břicha a tak jestli se to navázjem neruší a nebo to je vhodné? :)

Díky za odpovědi a nejlépe z praxe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 12:57 pm    Předmět: Re: Korte+aerobka? Odpovědět s citátem

FRAGMACHiNE napsal:
Zdravím chci se zeptat jestli je vhodná aerobka ke Kortemu? :)

A dělat aerobku po cvičení a nebo v dny volna?

Korteho sem zvolil pro nabrání svalové hmoty, ale aerobkou byhc rád schodil trochu tuku hlavně v oblasti břicha a tak jestli se to navázjem neruší a nebo to je vhodné? :)

Díky za odpovědi a nejlépe z praxe

Jel jsem Korteho a aerobku k tomu jak po cvičení tak ve dnech volna a žádný problém v tom vůbec nevidím. Proč taky?
jirdano

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

posilka vs aeorbka to je věčný téma.. jak píše jirka - není to problém, o tom jestli budeš hubnout nebo nabírat rozhoduje celkový poměr energie příjem/výdej, nabírat svaly a schodit trochu tuku na břiše chce asi každej (pominu to že tuk shazuješ jen na celým těle rovnoměrně), nejlepší volba je rozhodnout se buď jedno nebo druhý, ale když si to správně rozvrhneš tak to jde taky
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych mel k tomuto tematu jeden hodne blbej a zbytecnej dotaz.

Pri "diete" jsem si ted zvykl delat pravidelne aerobku - 2x tydne intervalovy trenink + 3x tydne po cviceni 30 min. a vysledky si nemuzu vynachvalit (jsem typicky endo). Kdyz delam tu aerobku hned po cviceni, tak si dam pred ni 7g BCAA (+pred cvicenim 7g a 7g po aerobce).

Jelikoz bych takto chtel delat aerobku i nadale (tzn.i v "objemu", abych uz nenabiral zbytecne hnuj, ktery pak zase budu pristi jaro hodne pracne sundavat) a planuji zarazovat ruzne FB rutiny jako korte, TBT,... tak jsem se chtel zeptat, jestli je dobre davat BCAA mezi cvicenim a aerobkou i nadale, nebo jestli staci az po aerobce dat (pro endo) vhodne slozeny PTN? Ja vim, pro nekoho to muze byt jedno, ale rad bych se zeptal zkusenejsich nez jsem ja (tzn. asi vetsiny tady na foru ). Za pripadne odpovedi diky!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky by mě tohle zajímalo a možná ještě vzít do úvahu kardio ráno na lačno. Takže otázka. V objemu je lepší kardio ráno na lačno, nebo po tréningu? Teď v dietě cítím, že mě kardio po treningu víc rozseká a je pak horší regenerace.
Partridge

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z vlastní zkušenosti je pro mě nejlepší vždycky oddělit kardio a silový trénink, v dietě ideálně ráno, v objemu normalně ve dnech volna. (btw. Všeobecně to doporučuje i frajer z tvojeho avataru, četl jsem to nedávno v něčem staršim na tn, tušim v članku o vlněni)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím. Thibs kdyby to šlo tak dá 20 tréningů denně nějak oddělenejch =)

Rychle na stránku:

Přejdi na: