Je to podla mna v pohode tak cvicit, najprv som to videl u hanibala taky cernoch na videu robi tam daktore fakt sialene cviky pri ktorych musis mat fest silu v strede tela a chrbta a vlastne vsade napr: vlajka, shybi na jednej ruke a tak dalej ties cvicim niejak podobne ale ja som fighter taze sa zameriavam na vsetko Silu rychlost kondicku a ked chces bit nabombeni s kazdej strany tak skus niejaku knihu od rossa enamaita infinity intense abo never gymles su tam navody jak spravit shyb na jednej ruke a vseliake dobre cviky ale hlavne je tam aj kondicka a vybusna sila potom cviky zo sandbagom ties su dobre na funkcnu silu skus si to najst tie knihy v pdf su na nete a obzri si to
Zdravím Vás, pánové. Na toto fórum jsem se přihlásil čistě skrz toto vlákno... Seberevolta je určitě zajímavá věc, dá se o ní diskutovat... Ale proč za to, co dělají někteří její vyznavači, házíte špínu na celou komunitu? Že se někde sejde 5 kluků, udělá každý dva kliky a pak dají společnou fotku na facebook, co je na tom? Jestli Vám to přijde trapnější, než chlapečci s růžovým tričkem, co se fotí v koupelně u zrcadla, tak jste asi taky takoví... Já sám tímto žiju už delší dobu, původní myšlenka cvičení s vlastní vahou přišla dávno předtím, než jsem viděl americké Barstarzz, před kterýma smekám a před samotnou Seberevoltou, kterážto je projektem velmi mladým, pokud vim, tak je to věc stará dva měsíce i míň. Přesto už byla v Trenčíně první mezinárodní soutěž v tomto typu cvičení, spousta těch lidí předvedla naprosto skvělé výkony, které by většina normálních průměrných lidí ani nezvládla, sám se do toho velice těžko dostávám a vím, jak to bolí, jak to stojí námahu a chce to odhodlání a hlavně vytrvalost a trénink, trénink, trénink a taky spoustu motivace... Proto ti kluci dávají fotky na facebook, ač jsou teprv začátečníci, aby se navzájem motivovali, kluci z ostatních měst jim drží palce a všichni se těší na hromadné setkání třeba v několika stovkách příznivců... Co je na tom špatného? Nebude to technopárty, která by okolním lidem rvala uši, nebude to setkání feťáků, kteří by si podávali injekční stříkačku... Buďte trochu ohleduplní k mladým, kteří utečou od 90% ostatních vrstevníků, kteří se víkend co víkend slijou na jednu hromadu a dělají bordel v ulicích... A ty šátky? Jak byste oslovili velké procento mladých, co žijou rapem/hip hopem a doslova bydlí v teplákové soupravě? Musíte jim ukázat něco, co už znají, aby Vás neměli za špatné... Jestli Vám na Seberevoltě vadí jen ty šátky, přestaňte se do nás vrtat, šátky nám nechte. :) Všem Vám přeju fajn život, doufám, že tu najdem společnou řeč i v jiných vláknech... A sorry, jestli jsem někoho mýma výlevama štval, ale vím, o čem mluvím.
Dokud jste to dělali pro sebe, tak to bylo v pohodě a super nápad. Pak chcete, aby se o tom všude mluvilo, berete šátky a děláte ze sebe ganstery... pak se nedivte tomu, že to má takovou reakci.
Dokud jste to dělali pro sebe, tak to bylo v pohodě a super nápad. Pak chcete, aby se o tom všude mluvilo, berete šátky a děláte ze sebe ganstery... pak se nedivte tomu, že to má takovou reakci.
Amen.....
Btw. v 90% případů (to říkám bez nadsázky), sem se setkal s naprosto negativníma ohlasama vůči vám a opravdu to nejsou jenom takové hlášky kamoš povidal, bydlim na předměsti a opravdu se s tim často setkavam i ja sam kdy parta .......... nedělá nic jiného než že vyhazuje malé děcka s maminy z hřiští, nadavaji na ně apod. pak se nedivte, že sou na vas všichni nasraní a že už vznikaj konflikty jenom diky provokacím z Vaši strany. Ty hřiště, tam byly postavené aby si tam hraly male děti, ne aby tam parta 10 pubertaku shybovala v gangsta šátcích, děláte z něčoho co byl skvělý sport komerční frašku a sami o sobě ho ničíte.
_________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
a presne jak rapuje ten revolta v jednej pesnicke ze vsetci chcu mat teraz svali ale mozog nide vsetci chu bit pitbuli zo satkami :) ale pitbul ma telo z ocele a srdce zo zlata :D
tie gangsta satky su fakt blbi image :) ale je dobre ze to oslovilo mladych ludi a ze cvicia ale ties ma dajaky typek na fb pridal do skupini seberevolta kosickych chlapcov ani neviem preco ja tak necvicim ale je to tak robia tam zhybi sdrzanim noh a par klikov a fotia sa napnuty bez triciek :))
Proč ale škatulkujete všechny do jedné bandy? Už mi někdo řekl, že jsem nácek, když cvičím po vzoru Seberevolty... Fajn názor, ne? Tak teď asi abych začal hajlovat nebo tak něco... K šátku se vyjadřovat nebudu, my v Břeclavi jen cvičíme, nenosíme šátky, ani nejsme parta buzerantů, jak už nás tu okamžitě nazýváte... Zahoďte předsudky, mám Vám snad říkat, v čem všem se já konkrétně (a moje parta se mnou) liším od těch, na které tu nadáváte? Pokud je Seberevolta o cvičení místo chlastu a drog, tak až se Vám někdo z těch, co ji vyznávají, přizná, že chlastá a fetuje, dejte mu přes držku mým jménem, zatlučte ho do země, ať nekazí ostatním pověst a hotovo... Ale jestli Vám vadí šátky, muzika nebo fotky na Facebooku, jste moc povrchní... Přijeďte k nám, zacvičte si s partou, za kterou 100% ručím, že nemá nic společného s tím, co Vás tady tolik nasírá... Poznáte, že nejsou všichni stejní a nejsou všichni špatní... Chápu, předsudky byly, jsou a budou vždycky, je to přirozené... Ale neházejte špínu na všechny a zdržte se rádoby vtipných připomínek typu "GAY zoskúpenie"... Děkuju
Sorry za edit, ale eště jedna věc... Tolerance těch, kteří vyhodí malé děti z hřiště, aby tam mohli cvičit, je nulová a tudíž jsou opovrženíhodní... My jsme se museli uskrovnit na staré vojenské cvičiště docela daleko od města, v okolních vesnicích si kluci domlouvají se starostou příspěvek na hrazdy/bradla... Starají se, aby na hřiště nelezli dětem... U nás je v tom ale jiný háček, totiž romští chlapci, co rádi dělají bordel a chlastají právě na těchto hřištích, proto my tam nechodíme a necvičíme, protože je to zaprvé pro děti a zadruhé o průser, být tam s opilou bandou cikánů... Takže tak... Mám 3 mladší sourozence a bojím se je na to hřiště doprovázet, natož pustit samotné...
Nechápu co řešíš, každý má svůj názor a nezměníš ho. Vždy se bude koukat na skupinu jako celek. Máš třídu A, kde je 24 hodných studentů a 2 zlobilové, třídu B, kde je to přesně naopak. Každý řekne že třída A je hodná a Bčko zlobí... to že tam jsou stejné druhy lidí, neznamená, že si jsou skupiny rovny. Podle mě je to zajímavý nápad, ale mohl být lépe zpracovaný. Mě osobně třeba vadí, jak všichni machrujou díky tomu bez trička, ačkoliv se mi chce z těch těl brečet a nikoho tim neoslní. Málo kdo na to má, ale dělá to většina.
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Pravdou je, že 99% lidí, co o tom nesnášenlivě mluví, nemá dost informací, aby to chápali správně... Bohužel... Loučím se, už se v tom nebudu vrtat, jsem rád, když si můžu pokecat, trochu se rozvášnit a rozepsat, ale vysvětlovat neinformovaným něco, o čem informováni být nechcou... Zbytečná snaha.
AMEN
btw: raper Revolta hlasa proti korporacim,moneymaku a ovcování lidí a co dělá on? Začne cvičit crossfit, dá to na jutub,pojmenuje to SebeRevolta, postaví to za politický hesla typu "proti alkoholu a drogám" a rejžuje prachy na šátkách,tričkách,návštěvnosti svýho webu, prodeji cdček ... protože si mladý týpci přijdou hustý když udělaj tři shyby a pak se se šátkem přes xicht a do půl těla vyfotěj na fuckbuck. Pokud má někdo rozum a soudnost tak cvičí pro sebe, ne pro fejsbuk, ne pro joutub, ne pro drsny pozy... Právě tydlety mladý dementi z tý idei udělali takovou komedii.
Chlapy, nesuďte tak rychle, to je příliš jednoduché.
Myšlenka je dobrá, ale to byl i komunismus. Opravdu lepší než kdyby smažili a motali špeky. Stejně ta dnešní mládež je pěkně **urvená a tohle by jí mohlo trošku zlepšit reputaci.
Jo ten šátek je možná moc, ale je to symbol. Hitler měl Swastiku, Churchill véčko. Sověti srp a kladivo, amíci hvězdy a pruhy. Je to něco co ty lidi sdružuje i když Vám to přijde trošku debilní.
Osobně plánuji nejbližší skupinu kontaktovat a zkusit si s nimi pár tréninků a pak teprv budu soudit. Bude to třeba banda fajn lidí a taky to můžou bejt mladý frajírci. Nechám se překvapit.
Každý nemusí dělat těžký mrtvý tahy, abych ho respektoval, že opravdu tvrdě maká.
=) asi je to fajn, když si banda ... kamarádu cvičí společně venku. Ale lepší je, když cvičí někdo sám a nedělá kolem toho humbuk. Žádný cvičení ve skupinách není nutnost a pokud to už někdo provozuje, tak to dopadá takhle. A zaslouženě.
A pokud vím, tak ta seberevolta jako skupina vystupuje, tak proto asi každej hází všechny do jednoho pytle.
Začne cvičit crossfit, dá to na jutub,pojmenuje to SebeRevolta...
Co pořád spojujete tohle venkovní cvičení s VV a Crossfit? Já to fakt nechápu... . Je to kalistenika, k. není CF.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru