Dotaz ohledne maximalek v kralovske trojce....

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dotaz ohledne maximalek v kralovske trojce....  Úvodní stránka -> Trénink -> Dotaz ohledne maximalek v kralovske trojce....
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Xaphan69

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 8:31 pm    Předmět: Dotaz ohledne maximalek v kralovske trojce.... Odpovědět s citátem

Ahoj, mam dotaz. Cvicim rok i s poznavanim a blbnutim na kladkach, ze zacatku, ze. A co jsem si sepsal trenink, z toho co mi vyhovuje, stridat objemovy a silovy tak se tam odviji vahy od maximalek.

,,Problém" je v maximalce na drep a MT, ze co jsem dnes a vcera jel tak jsem dal:
-Bench: 100
-Dřep: 110
-MT: 120

Jini mivaji drep vyssi o neco malo a MT o dost. Tak se chci zeptat, cim to je. MT jedu asi mesic, kdy jsem predtim mel jen stahovani siroke kladky (shyby jsem zacal, ale dam jen po 4), veslovani v sede s V adapterem a hyperextenze.

PS: Je mi 18 - 168cm 78-80 kg na miry 107/81/98. (jestli tam maji vliv kratke koncetiny)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

řešíš chujoviny, po roce tréninku máš takový maximálky a po dalším roce můžeš mít bench pořád stejnej a MT a dřep se ti klidně zvednou na dvojnásobek teď to prostě neřeš, nemá to smysl
jirdano

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

důvodů může být spousta - třeba se jen bojíš pořádně si naložit, nebo naopak máš slabej střed těla (to je pravděpodobnější), takže ti třeba neunese to co by nohy ještě daly.. a nebo jen nedostatečně cvičíš spodek těla - každopádně dávej bacha ať neurčíš špatnou diagnózu a nezraníš se
honzaj95

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud si jen dokola šmrdlal kladky, tak spodek zad asi nebude moc silnej no, nějaká hyperextenze by nebyla od věci
superfosfat

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 6:18 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

A nebo jak říká Magnus Samuelsson: don't be afraid to gain weight, you have to gain weight to gain strength. Good luck

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dotaz ohledne maximalek v kralovske trojce....
Rychle na stránku:

Přejdi na: