Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Pajdule tady mezi těmi dětmi vypadá jak stvoření z jiného světa. Poslední dvě fotky, no nevím kluci co na to říct, neurazte se a ani neznám váš věk, ale podle fotek bych to typoval na 15letý fotbalisty.

Ahoj. Jmenuji se Lukáš, je mi 21 let a nehraji kopanou.

Secret - pěkná forma, hlavně prsa a trapézy . Celkově je mi i tvůj trénink. plán sympatický. Jo a zmeň si ten avatar, už je hodně starý co?
honzaj95

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem Honza, je mi 17, cvičím 5 měsíců a fotbal taky nehraju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pig14

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, po roce jsem se naučil nosit kalhoty správně (sorry, debilnější fotku jsem fakt nenašel ) , a nabral jsem z 62kg na 79kg, na fotce vpravo už je ale 75kg, teď přes prázdniny shazuju váhu na 70.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pekný progres
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Frozz."]
Rostislaw napsal:
Pajdule tady mezi těmi dětmi vypadá jak stvoření z jiného světa. Poslední dvě fotky, no nevím kluci co na to říct, neurazte se a ani neznám váš věk, ale podle fotek bych to typoval na 15letý fotbalisty.

Kdyby si mě tohle řekl před 3 roky tak ti vůbec nic neřeknu protože bys měl pravdu.Taky je zajímavý že celý topic si na ty ,,mlaďochy´´ vůbec nic neměl.A najednou to sem dám já a frozz a můžeš se po*rat.Mohl by si někdy postnout aktuálku ty?Díky

V závěru jsem vlastně byl a budu 15letý fotbalista.

Naposledy upravil lukinobr dne ne srpen 05, 2012 11:23 am, celkově upraveno 2 krát
Bara

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw dal foto na straně 12 a určitě velice solidní.Problém ega zastydlé puberty tu koukám přetrvává pořád a chlapci spíše než radost ze sebe sama očekávají neutuchající obdiv od cizích tady.Tím to tady začalo kdysi padat a proto už to nemá kam povstat Je to škoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jari

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidávám čerstvou aktuálku. Fotbal hraju....momentálně jsem dohrál

Frozz.

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Rostislaw dal foto na straně 12 a určitě velice solidní.Problém ega zastydlé puberty tu koukám přetrvává pořád a chlapci spíše než radost ze sebe sama očekávají neutuchající obdiv od cizích tady.

Bara - jaký "neutuchající obdiv od cizích" tu MY čekáme? Prostě jsme sem dali aktuální fotku naší formy. Jmenuje se tento topic "Aktuální formy" nebo "Aktuální formy kulturistů/závodníků"? Nebo tu SMÍ dávat aktuální formy pouze lidi s 95kg+?
Rostislaw má solidní postavu, to snad nikdo nepopírá, je ale bohužel v tomto směru trochu omezený, což už tu několik lidí předemnou přímo či nepřímo napsalo.
Bara

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Bara napsal:
Rostislaw dal foto na straně 12 a určitě velice solidní.Problém ega zastydlé puberty tu koukám přetrvává pořád a chlapci spíše než radost ze sebe sama očekávají neutuchající obdiv od cizích tady.

Bara - jaký "neutuchající obdiv od cizích" tu MY čekáme? Prostě jsme sem dali aktuální fotku naší formy. Jmenuje se tento topic "Aktuální formy" nebo "Aktuální formy kulturistů/závodníků"? Nebo tu SMÍ dávat aktuální formy pouze lidi s 95kg+?
Rostislaw má solidní postavu, to snad nikdo nepopírá, je ale bohužel v tomto směru trochu omezený, což už tu několik lidí předemnou přímo či nepřímo napsalo.

O to nejde.Jde o to,že pokud většina z vás nedostane deset pochval a poplácání po zádech,tak se čepejříte jako kohoutci.Pracuješ na sobě a sportuješ a to je dobře.Rostislaw a ani nikdo jinej nemá právo tady někoho shazovat,to je taky skutečnost.Že se tady všichni fotí rozpumpovaní a vyberou jednu fotku ze sta,extra přisvícenou atd...navíc s komentářem jak jsem po nemoci,nemám čas cvičit,rok jsem na to nesáhl,nemám peníze na doplňky a maso atd...je smutný fakt.Většina fotek tady klame a o výkonech a tělesných proporcích ani nemluvím.Nic víc a nic míň.Dřív si tady kluci radili mezi sebou a byla parta,ale teď je to jen výstavka sebestředných individualistů.Těm co takoví nejsou,se omlouvám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Že se tady všichni fotí rozpumpovaní a vyberou jednu fotku ze sta,extra přisvícenou atd...navíc s komentářem jak jsem po nemoci,nemám čas cvičit,rok jsem na to nesáhl,nemám peníze na doplňky a maso atd

Jo s tím souhlasím, vím co myslíš a na co narážíš.
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Rostislaw a ani nikdo jinej nemá právo tady někoho shazovat,to je taky skutečnost.

Alespoň že tohle vidíš.
jari

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara: Vím, že tě to sere ale nic už nebude jako dřív. Tak to dneska je. Ronnie.cz už dávno není tou stránkou jakou bývala, chápu tě, že tebe jakožto spoluzakladatele se to týká víc než ostatních. 40 tisíc uživatelů nemůže být jedna parta. Víc lidí, víc blbců, víc narcisů, víc všeho...
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari cos vyváděl?

Si mi připomněl spoluhráče, když jsem ještě hrával tady u nás za naší vesnici, ten chtěl kopnout do míče, ale ten mu obránce odkopl a on kopl do brankové tyčky a vyšel z toho se zlomenou holení kostí. A teď mi kámoš říkal, že hraje (ten co kopl do tyče) za jinou vesnici a prý mu někdo "dal skluz" a zase měl zlomenou nohu.
jari

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlomený to naštěstí neni, jenom vazy v kotníčku. Chtěl jsem dát uplně brutální kličku Nevyšlo to
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě si soloval, příště nahrávej.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: