|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jangargalik
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Ale lepší je, když cvičí někdo sám a nedělá kolem toho humbuk. Žádný cvičení ve skupinách není nutnost a pokud to už někdo provozuje, tak to dopadá takhle. |
Mistře, když tomu tak rozumíš, ptám se, jestli když jsi začínal dělat, co děláš, nepotřeboval jsi nikoho, kdo by Ti pomohl s váhama/přitáhnout se na hrazdu, motivovat..? Znovu říkám, nejste informovaní, Seberevolta Workout je jen první schůdek celé Seberevolty, když nevíte, o čem to je, jak se o tom chcete seriózně bavit?
Pánové, shlédněte na Youtube rozhovor s Revoltou, má to hodinku... Bohužel sem nemůžu dát odkaz, prý na to mám málo příspěvků. Tam Vám budou všechny otázky zodpovězeny. Kdo to nedodívá, zůstane neinformovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
Proste straight edge a pracovat na sobe, no big deal _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 2:39 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | =) asi je to fajn, když si banda ... kamarádu cvičí společně venku. Ale lepší je, když cvičí někdo sám a nedělá kolem toho humbuk. Žádný cvičení ve skupinách není nutnost a pokud to už někdo provozuje, tak to dopadá takhle. A zaslouženě.
A pokud vím, tak ta seberevolta jako skupina vystupuje, tak proto asi každej hází všechny do jednoho pytle. |
Ze svý zkušenosti můžu říct, že nějaká partička přátel se hodí. Když jsem se za prací stěhoval do služebního bytu a neměl tam hrazdu a ani nevěděl, kde jsou místní posilovny. Tak jsem si šel udělat pár shybů před panelák na staré věšáky na prádlo a musím říct, že jsem si připadal jako exot, když ti lidé vyvalení na balkónu čuměli. Ve skupině se tento jev částečně eliminuje. Ve dvou (a více) se to lépe táhne.
Díky té propagaci vím, že taková skupina v okolí existuje a je tu ta možnost. Stejně tak bych byl rád, kdybych zjistil, že mám v okolí nějakého strongmana s pneumatikou od traktoru.
Vždycky když vznikla nějaké hnutí, najde se tam skupinka trošku odlišných, kteří si to snaží dělat posvém. Pak už jen záleží na vedení, co s tím udělá. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
Asi je chyba ve mě, že mi nepřijde lákavý cvičit venku spolu s dalšíma 10ti chlapcema nahoře bez. No snad vám to vydrží i přes zimu ;) tam se šátek hodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
To by mě taky zajímalo jak se to provádí v zimě. Jinak samozřejmě trénink se železem se nedá vždy nahradit. Jen to chci zkusit jako zpestření, ale šátek a hiphop ne-e. Hlavně jsem vstupoval do diskuse s tím ať je rychle neodsuzujete, to už tu v historii bylo.
Je pravda, kdybych věděl kuloví o kulturistice a jako první viděl video s Buruneikou, tak bych si třeba taky řek ježiš ty kultíci jsou všichni vymaštěný. A jak by k tomu přišli fajn chlapy jako Petr Vaniš a další? Prostě neházet do jednoho pytle. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Vittus napsal: | To by mě taky zajímalo jak se to provádí v zimě. Jinak samozřejmě trénink se železem se nedá vždy nahradit. Jen to chci zkusit jako zpestření, ale šátek a hiphop ne-e. Hlavně jsem vstupoval do diskuse s tím ať je rychle neodsuzujete, to už tu v historii bylo.
Je pravda, kdybych věděl kuloví o kulturistice a jako první viděl video s Buruneikou, tak bych si třeba taky řek ježiš ty kultíci jsou všichni vymaštěný. A jak by k tomu přišli fajn chlapy jako Petr Vaniš a další? Prostě neházet do jednoho pytle. |
Normálně, vezmeš lopatu, odházíš sníh, nasadíš rukavice a cvičíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
| jangargalik napsal: |
Pánové, shlédněte na Youtube rozhovor s Revoltou, má to hodinku... |
Sorry, zname jiny zpusoby jak ztracet cas
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
ale Burneika je tiež jeden z najpohodovejších kultíkov, to ako sa prezentuje je hlavne zameraná na jeho fanúšikovskú základňu v poľsku, ktorú sa mu podarilo vybudovať a je to riadne populárny:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ale Burneika je tiež jeden z najpohodovejších kultíkov, to ako sa prezentuje je hlavne zameraná na jeho fanúšikovskú základňu v poľsku, ktorú sa mu podarilo vybudovať a je to riadne populárny:) |
OT:
No promiň ale to poslední video jak se prohání po bazénu mi přijde trošku švihlé. Ale teď se musím trošku pokárat, že ho soudím i když ho neznám.
K tomu rozhovoru s revoltou. Nevím jestli je to ten, který jsem našel já (DNB rádio), ale ztráta času to rozhodně není. Docela zajímavě tam mluví o Biopotravinách z lokálních farem, docela jsem si rozšířil obzory i o odnožích hiphopu, o kterým jsem doposud věděl prd. On to není jen rytmus a půl dolar. _________________ Semper fidelis!
|
|
| nahoru |
|
 |
jangargalik
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
No myslel jsem rozhovor "Revolta na CNtv" - je to natáčené v přírodě, hodinový pokec, velice supr věci ohledně muziky, workoutu, názorů na život, Boha... Supr věc. :)
A jinak díky Ti, Vittus, že ses zastal... Kdybys měl cestu přes Břeclav, dej vědět. :D Zacvičíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
3M

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PeterNu
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
Dajte sa na gymnastiku. A neonanujte nad tým, že sa so svojim gangsta zdvíhate na preliezačkách pred domom.
|
|
| nahoru |
|
 |
jangargalik
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
Náš cvičák máme v přírodě, 3 kilometry od města, necvičíme v gangsta oblečení, nejsme gangnsteři, když jdem domů, projdem se lesem a vykládáme si o všem možném... Není to jen o blbnutí na průlezkách. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vittus

|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jangargalik
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
Výborně Vittus, fakt Ti za celou Seberevoltu děkuju, jestli je to v mé moci. Přesně toto video jsem myslel, jen mi to sem nešlo nahodit. Taky jsem byl unešený z toho, jak to má Revolta srovnané, ví přesně, o čem mluví... A neni to žádná agitace, žádné vtloukání něčeho do hlav, je to jen upřímné odpovídání na otázky se snahou dát posluchačům to nejlepší. :) I sám moderátor z toho určitě byl nadšený, bylo to na něm vidět. A celková debata o Workoutu vysvětluje vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|