Korte v 17ti letech

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Korte v 17ti letech  Úvodní stránka -> Trénink -> Korte v 17ti letech
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 2:10 pm    Předmět: Korte v 17ti letech Odpovědět s citátem

Zdravím,

můj dotaz je jednoduchý. Můžu od pondělí začít Korte po dobu jednoho měsíce? Nebo jsem na to moc mladý? A ještě jedna otázka. Četl jsem, že se u korte nabere i tuk, ale já zas moc tuku nabrat nechci, tak se ptám jak to s tím tukem je.

Cvičím cca 5 měsíců v posilovně ( předtím asi 2 měsíce doma kliky, sklapovačky a core ). Je mi 17 let, 180cm, 70kg a cca 10-12% tuku. Cvičím kvůli lepší postavě i síle.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 4:05 pm    Předmět: Re: Korte v 17ti letech Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
Zdravím,

můj dotaz je jednoduchý. Můžu od pondělí začít Korte po dobu jednoho měsíce? Nebo jsem na to moc mladý? A ještě jedna otázka. Četl jsem, že se u korte nabere i tuk, ale já zas moc tuku nabrat nechci, tak se ptám jak to s tím tukem je.

Cvičím cca 5 měsíců v posilovně ( předtím asi 2 měsíce doma kliky, sklapovačky a core ). Je mi 17 let, 180cm, 70kg a cca 10-12% tuku. Cvičím kvůli lepší postavě i síle.

Proc bys mel u korte nabrat tuk, co je to za blbost? To sis doufam jen spatne vylozil a pokud tohle nekdo takto primo napsal, coz doufam ze ne, tak by se mel flaknout pres prsty. To jestli naberes tuk nebo ne, zalezi zejmena na tve strave.
zztop

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klidne ho cvic ,nevidim v tom zadny problem :) a jestli naberes hodne tuku nebo ne zalezi na tve strave, zer kvalitne a vyhnes se jim. Nejake tluste prase co jezdi korte a zere co uvidi,bude samozrejme mohutne a silne ale to na plazi nikoho nezajima :)
Ricky1

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na druhou stranu pokud se budes travovat dietne tak z korteho maximum neziskas... Jez objemove, naberes svaly a nejaky ten tuk taky, kolik ho bude zalezi na slozeni jidelnicku a dalsich vecech.
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídelníček sem lidně napíšu:

Snídaně: Vločky a mléko + ovoce ( banán nebo jablko ) Po snídani Vitamíny V44
Svačina: Žitný chléb s cottage nebo rýžové polomáčené racio chlebíčky
Oběd: Nejčastěji kuřecí + rýže nebo brambory
Svačina: Stejná jako předtím + ovoce
Večeře: Zeleninový salát nebo hemenex
Druhá večeře: Různé celozrné chleby na způsob těch rýžových racio nebo jen ovoce
Před spaním: Tvaroh s jahodami

často taky v průběhu dne jim slunečnicová semínka nebo mandle
Chery

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přijde mi,že je tam menší nedostatek bílkovin
Mick994

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Salát? ... No jako nic proti němu , taky si ho dávam , ale jako spíš vetší přílohu . Do tý večeře zabuduj maso, a salat si hoď k němu klidně , ale jako plnohodnotný jidlo bych řek že asi ne.
Na ten večer, no ja ti nevím ja bych sacharidy , a k tomu ještě ty cukry z jahod, to bych si nedal. Ten tvaroh bych nechal samotnej.
Chery

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

,,

Naposledy upravil Chery dne ne srpen 05, 2012 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Chery

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Salát? ... No jako nic proti němu , taky si ho dávam , ale jako spíš vetší přílohu . Do tý večeře zabuduj maso, a salat si hoď k němu klidně , ale jako plnohodnotný jidlo bych řek že asi ne.
Na ten večer, no ja ti nevím ja bych sacharidy , a k tomu ještě ty cukry z jahod, to bych si nedal. Ten tvaroh bych nechal samotnej.

Tak pro chut proc ne,mozna muze pribrat trochu tuku postupem casu,ale to se schodí ,Ja si davam do tvarohu protein,a ta chut je uzasna
3M

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 9:18 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

já davám vlocky,tvaroh,med
3M

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dej spoustu zeleniny
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně samotnej tvaroh nechutná, tak proto s jahodami. A zlustej rozhodně nejsem, právě že naopak Ok, večer se budu snažit přidat maso. Jinak jídelníček je v pohodě?
PeterNu

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ďalší tréneri :D to je krása rady na nezaplatenie. Ešte že sú zadarmo.
Mick994

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, ja jen řekl muj pohled na jídelníček. Je mi prakticky jedno jestli někdo bude jíst zelí místo hlavního jídla, nebo si dá narozeninovej dort před spaním, protože každý má svou hlavu, ale svůj nazor nato řeknu.
harucen

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, jedes to korte, nebo ne? Mam uplne stejny problem, da se rict ze jsem na tom stejne jako ty, akorat mam o 5kg vic, zajimalo by me, na jakych kilech si zacinal ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Korte v 17ti letech Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: