|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheGhost

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 1:35 pm Předmět: Objemový trénink |
|
|
Ahojte , chtěl bych se zeptat jetsli můžu jet takový trénink na objem..
První den prsa,biceps
Benč hlavou nahoru 8,6,6,6
Tlaky s jednoručkami na rovné 8,6,6,6
Kliky 8,6,6,6
Delt Deck 8,6,6,6
Velká osa 8,6,6,6
Kladiva 8,6,6,6
Kladiva s vytáčením 8,6,6,6
Druhý den
nohy
Dřepy 8,6,6,6
Výpady 8,6,6,6
Leg 8,6,6,6
Předkop 8,6,6,6
Třetí den
Ramena triceps
Tlak v sedě před hlavu na multáka8,6,6,6
Tlak v sedě za hlavu na multáka8,6,6,6
Upažování před sebe 8,6,6,6
Obrácený motýlek na delty8,6,6,6
Francouzky tlak s EZ na lavici 30 % 8,6,6,6
Kladka podhmat v superserii s nadhmatem 4 serie ( 6 opakování podhmat a 6 opakování nadhmat to je jedna seriie)
Kladka lano 4x10
Čtvrtý den
Záda hamstringy lýtka
Shyby do selhání
Osa v předklonu podhmat 4x6
Veslování 3x8
Kladka za hlavu 3x10
Krčení ramen 5x10
Mrtvola s nateženýma nohama 4x8
Zakopávaní 8,6,6,6
Výpony na lýtka na legpresu 3x10
Výpony v sedě 3x10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 3:35 pm Předmět: Re: Objemový trénink |
|
|
muzes
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
podle mě to neni dobrej tréning....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
Jak dlouho cvicis, kolik meris a vazis a kolik ti je? Mozna bych si to podle tvych starych prispevku mohl dohledat, ale to se mne nechce, tohle jsou celkem zakladni informace, ktere bys mel sam napsat.
Rozdeleni je ok, vyber cviku take, jen je nesmysl cvicit doplnkove cviky (izolovane cviky, cviky na kladkach atd) takto silove tzn. po 6op, tam bych se drzel vyssich poctu opakovani.
Pokud to chces jet 4+1, dobre bych zvazil, jestli to uregenerujes a nerikam, ze ne, nerikam ze ano, neznam tve regeneracni podminky a schopnosti.
Objem z toho nabrat muzes, jak rikam, trenink to neni nejhorsi, i kdyz by sel jiste postavit lepe, svaly tim budes stimulovat a pokud jim dodas dostatek kvalitnich zivin (= budes spravne jist), muzes s nim mit slusne vyslekdy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jak dlouho cvicis, kolik meris a vazis a kolik ti je? Mozna bych si to podle tvych starych prispevku mohl dohledat, ale to se mne nechce, tohle jsou celkem zakladni informace, ktere bys mel sam napsat.
Rozdeleni je ok, vyber cviku take, jen je nesmysl cvicit doplnkove cviky (izolovane cviky, cviky na kladkach atd) takto silove tzn. po 6op, tam bych se drzel vyssich poctu opakovani.
Pokud to chces jet 4+1, dobre bych zvazil, jestli to uregenerujes a nerikam, ze ne, nerikam ze ano, neznam tve regeneracni podminky a schopnosti.
Objem z toho nabrat muzes, jak rikam, trenink to neni nejhorsi, i kdyz by sel jiste postavit lepe, svaly tim budes stimulovat a pokud jim dodas dostatek kvalitnich zivin (= budes spravne jist), muzes s nim mit slusne vyslekdy. |
Cvičím 6 měsíců , měřím 182 cm , vážím 88 kg , 17 let , rád bych si postavil svůj trénink , ale nwm jak na něj , už jsem tu četl stovky článků a furt nwm jak , rád si nechám poradit i úplně jiný trénink :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Deflorátor napsal: | | podle mě to neni dobrej tréning.... |
to ani podle me, ale on se neptal jestli je dobrej, ale jestli to tak muze cvicit |
ajóó, odpovídam na věci, na který se mě nikdo neptal, tak sry za off topic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|