|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Cizo, však to je všechno online na netu. Nebo ani to nemáš?
http://www.ceskatelevize.cz/loh/zive/ _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Na ČT bych se vykašlal. Tady je super stránka, která je udělaná přehledně, jsou tam přímý přenosy, záznamy a dokonce odpočítávání začátků soutěží. Kvalita přenosu je sice průměrná, ale dostatečná a vybraný události budou i v HD.
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Na ČT bych se vykašlal. | A to já zase ne. ČT si zakoupila práva skoro na všechno a protože jsme na území ČR, můžeme se na to všechno koukat. Hodně pohybuju, že nějaka zahraniční společnost bude moci distribuovat přenosy za hranice v takové míře, jako místní televize. Zajímalo by mě, co se ti na stránkách loh.cz zdá nepřehledné, protože to je asi nejlepší web o olympiádě, jaký jsem kdy viděl. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Zajímalo by mě, co se ti na stránkách loh.cz zdá nepřehledné, protože to je asi nejlepší web o olympiádě, jaký jsem kdy viděl. |
Nepamatuju lepší. Povedlo se jim to moc a jak mě často štvou s vysiláním irelevantních přenosů a zapomínáním na různý větší závody v jiných sportech, tak teď tam je asi fakt všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | madball napsal: | | Na ČT bych se vykašlal. | A to já zase ne. ČT si zakoupila práva skoro na všechno a protože jsme na území ČR, můžeme se na to všechno koukat. Hodně pohybuju, že nějaka zahraniční společnost bude moci distribuovat přenosy za hranice v takové míře, jako místní televize. Zajímalo by mě, co se ti na stránkách loh.cz zdá nepřehledné, protože to je asi nejlepší web o olympiádě, jaký jsem kdy viděl. |
První věc je to, co napsal Guru, že se chci na něco podívat, v programu to je, ale v TV ne. Druhá věc, že na stránkách není vše nebo alespoň já jsem to nenašel. Za třetí mě nějak nebaví ani ti naši komentátoři, kromě Zídka. S bažantem by člověk u basketu usnul. To už je snad lepší bez něj. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Asi si moc nerozumíme, guru to totiž bez vyjímky pochválil. Uznávám, že ti nemusí ČT přenosy vyhovovat a našel jsi lepší variantu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=1312
Tu je všetko, síce bez komentára ale do bodky všetko, niečo aj v HD.
Tak Madbal to tu už dal teda, ale prikláňam sa k nemu kedže v SR nemôžem ČT pozerať. |
to jsou kecy, dopoledne a odpoledne jsem tam hledal kvalifikaci brokové střelby, jak střílel Kostelecký a nic takového tam nebylo, až finále!!!
našel jsem pouze jinde textový výpis, který se aktualizoval po jednotlivých výstřelech... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
dnes, teď, ted závodí Orság?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
Ti borci na kruhach docela hukot...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po srpen 06, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
No pekne vybuchol ten Dolega, a o tých dvoch ani nehovorím. Myslím, že si môžeme domyslieť prečo neprišli.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|