PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Prdka27

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cus jaky protein ze shopu na ronnie mi doporucite? Piji 2 roky Extrifit a chtel bych vyzkouset jinou chut popripade i slozeni. Davam 3-4 odmerky denne,hlavne po treninku chci kvalitu. diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
Cus jaky protein ze shopu na ronnie mi doporucite? Piji 2 roky Extrifit a chtel bych vyzkouset jinou chut popripade i slozeni. Davam 3-4 odmerky denne,hlavne po treninku chci kvalitu. diky

Přečti pár stránek zpět, pár proteinů se tu doporučuje, najdeš tam odpověď.
caparzo

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy svaly potřebují víc bílkovin. Když je buduju nebo potom když je udržuju? Pokud by ta potřeba byla stejná, tak by to asi znamenalo, že po vysazení proteiňáku, který člověk bere na doplnění denního příjmu bílkovin by se svaly začaly ztrácet... Můžete mi to někdo vysvětlit?
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caparzo napsal:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy svaly potřebují víc bílkovin. Když je buduju nebo potom když je udržuju? Pokud by ta potřeba byla stejná, tak by to asi znamenalo, že po vysazení proteiňáku, který člověk bere na doplnění denního příjmu bílkovin by se svaly začaly ztrácet... Můžete mi to někdo vysvětlit?

Bilkoviny preci nejsou jen v "proteinaku" ne?
caparzo

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vždyť píšu DOPLŇENÍ. Když mám skoro metrák a ze stravy dostanu cca 130g bílkovin, tak si zbytkem pomůžu proteiňákem. Otázka zní, co se stane po tom, co ho vysadím a vrátím se na těch 130g bílkovin denně.
Vidlák

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caparzo napsal:
No vždyť píšu DOPLŇENÍ. Když mám skoro metrák a ze stravy dostanu cca 130g bílkovin, tak si zbytkem pomůžu proteiňákem. Otázka zní, co se stane po tom, co ho vysadím a vrátím se na těch 130g bílkovin denně.

zemřeš
příklad: Osladil v odpočinkovém období papal 1g bílkovin na kg (při cvičení) a neztrácel váhu viz rozhovor: http://kulturistika.ronnie.cz/c-8724-lukas-osladil-rozhovor-den-pred-startem-na-arnold-amateur.html
nejvíc ten proteiňák potřebuje tvoje hlava, svaly se bez něj obejdou
caparzo

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok
ale stejně by mě zajímalo, kolik bílkovin na kg tak tělo cca potřebuje když se člověk nesnaží nabírat. Všude se píše tak 2 g/kg při nabírání ale o udržovačce a necvičení nikde nic. Mám totiž během roku fáze, kdy absolutně nestíhám chodit do posilky tak abych tomu trochu přizpůsobil stravu a necpal do sebe zbytečně proteiňák.
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lol kdyz necvicis a svaly nijak nestimulujes k tomu aby rostly nebo aby alespon zustaly takovy jako jsou tak zacnou ochabovat, to je logicky, at zeres co chces tak kdyz nebudes cvicit aspon nejakej udrzovaci trenink tak se budes "vyfukovat"
Midnight

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mi dorazil vanilkový Combat a musím říct, že je to žrádlo a už se těším, až si dám další dávku Sice je trošku dražší, než jsem zvyklý kupovat, ale za tu chuť to stojí.
Away from the past
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 3:34 pm    Předmět: body-test Odpovědět s citátem

Ahoj, máte někdo zkušenost s Whey proteinem za 283,- z eshopu***.. vím že jsme na ronnie, ale zajímalo by mě to, kvuli kvalitě. díky

--
edit, viz pravidla fóra
dogeatdog

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 8:24 pm    Předmět: Re: body-test Odpovědět s citátem

rokudaimenaruto napsal:
Ahoj, máte někdo zkušenost s Whey proteinem za 283,- z eshopu***.. vím že jsme na ronnie, ale zajímalo by mě to, kvuli kvalitě. díky

--
edit, viz pravidla fóra

Možná by nebylo od věci nespecifikovat eshop, ale uvést název proteinu, jinak z toho děláš otázku "najděte si na netu whey protein za 283,-Kč, zhodnoťte a doufejte, že to je ten, na který se ptám".
Mushroom

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár mojich poznatků...

BSN Syntha-6 : zatím nejlepší protein, co jsem měl, příchuť čokoláda chutná fakt bezvadně, tak v budoucnu určitě vyzkouším i jiné příchutě, pěnivost téměř žádná, trávení skvělé

NUTREND Whey Core 100 : opravdu nechápu, jak se tento protein může považovat za výherce chuťových testů, když je to obarvená voda. Dostal jsem příchuti malina a banán a obě dvě jsou určeny maximálně k rychlému vypití. Pěnivost hrozná, po rozmíchání jsem musel čekat tak půl hodiny, než se těch 150 ml dalo vypít, s trávením ale žádné problémy nebyly.

Dymatize ISO 100 hydro whey protein : dostal jsem tester vanilky a vzhledem k tomu, že to nemělo skoro žádné tuky a cukry, to nechutnalo ani nějak hrozně a dalo se to vypít. Pěnivost lehká, problémy s trávením žádné.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
NUTREND Whey Core 100 : opravdu nechápu, jak se tento protein může považovat za výherce chuťových testů, když je to obarvená voda. Dostal jsem příchuti malina a banán a obě dvě jsou určeny maximálně k rychlému vypití. Pěnivost hrozná, po rozmíchání jsem musel čekat tak půl hodiny, než se těch 150 ml dalo vypít, s trávením ale žádné problémy nebyly.

Tak jasny, kdyz si tu "soutez" poradali sami zamestnanci Nutrendu a hodnotili jen jeden protein, tak pak o vitezi neni pochyb
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 2:52 pm    Předmět: Re: body-test Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
rokudaimenaruto napsal:

--
edit, viz pravidla fóra

Možná by nebylo od věci nespecifikovat eshop, ale uvést název proteinu, jinak z toho děláš otázku "najděte si na netu whey protein za 283,-Kč, zhodnoťte a doufejte, že to je ten, na který se ptám".

Název proteinu je Whey plus 82 jestli to pomůže..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:03 pm    Předmět: Re: body-test Odpovědět s citátem

Výrobek: Whey 82 Plus

Vhodné při zvýšeném tělesném výkonu. Práškový nápoj, ze složek živočišného i rostlinného původu, určený k přípravě rozpuštěním, nealkoholický, neperlivý, ochucený, se sladidlem.

Složení: Syrovátkový proteinový koncentrát, hydrolyzovaný vepřový kolagen, kaseinát sodný, zahušťovadlo xanthan. Sladidlo sukralóza. Aroma. Barvící přísady (podle příchuti) kurkuma, karmín, karamel, červená řepa, kakao.

Výživová hodnota 100 g výrobku (prášku):
Energetická hodnota 1606 kJ (379 kcal)
Bílkoviny 82 g
Sacharidy 4 g
Tuky 4 g

Návod k přípravě a použití: Nejvyšší denní dávka 100 g prášku se rozděluje během dne na menší podíly, nejvyšší jednorázová dávka 40 g. Výrobek se používá jako nápoj připravený do vody přibližně v 10% koncentraci, např. 20-25 g do 0,25 l vody. Jedna rovná polévková lžíce odpovídá 5 g prášku. Stanovené množství prášku je nejlepší rozmixovat ve studené vodě, nápoj je určen k okamžité spotřebě. Mírný sediment není na závadu a může být způsoben nerozpustným podílem přírodních barvících látek. Návod k přípravě je nutno dodržet. Rozmíchání do mléka je možné, ale mění se charakter výrobku a u citlivých osob mohou vzniknout zažívací potíže z nadměrné koncentrace živin. Pro toto použití se dávkuje pouze poloviční množství prášku do mléka.

Omezení: Nevhodné pro děti, v těhotenství, při nesnášenlivosti mléčných výrobků, fenylketonurii, při alergii na některou z použitých surovin. Nadměrná jednorázová dávka nebo zvýšená koncentrace nápoje může působit nadýmavě nebo projímavě. Skladovat v suchu mimo dosah slunečních paprsků v teplotě do 25oC. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřít.

cena: 1kg - 283kč
***************************-

Zkušenost nemám a nechci. Můj názor je takovej, že ten protein má špatný složení. Ale té ceně to odpovídá. Ta firma vyrábí produkty za jistým cílem maximální využitelnosti a prý jsou to pak nabušený supplementy, které se vyplatí kupovat. No podle mě je to tak trošku jejich výmysl a nevěřil bych tomu. Ale jak říkám, vůbec jsem nepochopil to složení (koncentrát místo izolátu, kaseinat sodnej místo micelárního kaseinu atd.) a proto tomu nevěřím. Ale třeba s tím ty zkušenosti někdo má, ale podle mě ne lidi na tomhle foru. Na té stránce k tomu máš články i topicy, tak si z toho můžeš přečíst o co jde.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: