PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 364, 365, 366 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:09 pm    Předmět: Re: body-test Odpovědět s citátem

rokudaimenaruto napsal:
...
Název proteinu je Whey plus 82 jestli to pomůže..

Spis se zeptej Tetsua na jeho foru a tamnich uzivatelu. I ten ti rekne, ze cituji "Ve Whey Plusu, co máme my, je směs tří typů proteinu, relativně levného syrovátkového koncentrátu (tuším, že pětasedmdesátka izraelské výroby), kaseinátu sodného a hydrolyzátu vepřového kolagenu (a oboje je levnější než syrovátkový protein)......"

Takze kvalita umerna cene, co vic o tom chces vedet...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:30 pm    Předmět: cena Odpovědět s citátem

Tak mě jde dost o cenu, jsem student a takovýhle věci si musim kupovat sám. Takže hledám to nejlepší za určitou cenu a aby ta cena byla nízká. 283,-/kg je parádní, ale chápu že kvalita asi nebude nijak oslnivá, ale zase to nebude nějakej šmejd ne po kterym nenaberu...nebo??
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:32 pm    Předmět: Re: cena Odpovědět s citátem

rokudaimenaruto napsal:
Tak mě jde dost o cenu, jsem student a takovýhle věci si musim kupovat sám. Takže hledám to nejlepší za určitou cenu a aby ta cena byla nízká. 283,-/kg je parádní, ale chápu že kvalita asi nebude nijak oslnivá, ale zase to nebude nějakej šmejd ne po kterym nenaberu...nebo??

Pokud hledáš něco, po čem dobře nabereš a máš málo peněz, tak hledáš na špatnym místě. První, kam bys měl zamířit, je nejbližší supermarket.

Derek Poundstone
petr616

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:33 pm    Předmět: Re: body-test Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
rokudaimenaruto napsal:
...
Název proteinu je Whey plus 82 jestli to pomůže..

Spis se zeptej Tetsua na jeho foru a tamnich uzivatelu. I ten ti rekne, ze cituji "Ve Whey Plusu, co máme my, je směs tří typů proteinu, relativně levného syrovátkového koncentrátu (tuším, že pětasedmdesátka izraelské výroby), kaseinátu sodného a hydrolyzátu vepřového kolagenu (a oboje je levnější než syrovátkový protein)......"

Takze kvalita umerna cene, co vic o tom chces vedet...

Je naprosot zbytecne se ho na neco ptat, stravil jsem tim asi 2 sny a 10 stranek eseji na jejich foru. On sam o tom moc nevi, jenom opakuje tvrzeni pana Novaka, coz je tvurce teto teorie maximalni vyuzitelnosti a majitel Nutri Exactu, kterou aplikuje u krmeni pro zvirata jakoz to hlavni business firmy a odtud napad delat sportovni vyzivu, bohuzel ale i ze stejnych surovin, proto ne micelar ale sodny, umela sladila atd... Teorie jako takova neni uplne mimo misu, vyuzitelnost bilkovin a kombinace ruznych druhu urcite dava smysl, bohuzel krom dohadu a polopravd, radoby pravdive clanky pana Novaka a opirani se o sposty stuii v temer kazdem clanku kde ovsem nejsou schopni dat originalni zdroj nebo jakoukoliv moznost overeni, ze to neni jenom blabol z jejich hlavy. Kazdy at si o tom udela obrazek sam....
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:35 pm    Předmět: Re: cena Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
rokudaimenaruto napsal:

Pokud hledáš něco, po čem dobře nabereš a máš málo peněz, tak hledáš na špatnym místě. První, kam bys měl zamířit, je nejbližší supermarket.

na 195 cm a 86 kg a ektomorfní somatotyp už mam tak dost problémy sníst to co jim ted v pevný stravě.. ale děkuju za radu.
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:38 pm    Předmět: Re: cena Odpovědět s citátem

rokudaimenaruto napsal:
na 195 cm a 86 kg a ektomorfní somatotyp už mam tak dost problémy sníst to co jim ted v pevný stravě.. ale děkuju za radu.

Pochybuju, že to proteinem umíchaným z těch nejlevnějších zdrojů zlepšíš. Než tenhle mix koncentrátu, vepřovýho kolagenu a kaseinátu, to bude asi lepší a levnější vypít půllitr mlíka namixovanýho s tvarohem.

Derek Poundstone
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:43 pm    Předmět: Re: cena Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
rokudaimenaruto napsal:

Pochybuju, že to proteinem umíchaným z těch nejlevnějších zdrojů zlepšíš. Než tenhle mix koncentrátu, vepřovýho kolagenu a kaseinátu, to bude asi lepší a levnější vypít půllitr mlíka namixovanýho s tvarohem.

no proto se ptam, žádám o rady, doporučení...tvaroh mam na noc a potřebuji nějaký rychleji vstřebatelný bílkoviny, mlíko leju taky furt..
petr616

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:43 pm    Předmět: Re: cena Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
rokudaimenaruto napsal:

Jenom upozornuju ze konzumace tvarohu podle studie pana Novaka z 60 let snizuje svalovy rust o 30 procent....

edit : K velke skode se tato studie ztratila a uz ji nidko nemuze najit
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 3:50 pm    Předmět: Re: cena Odpovědět s citátem

petr616 napsal:

Jenom upozornuju ze konzumace tvarohu podle studie pana Novaka z 60 let snizuje svalovy rust o 30 procent....

edit : K velke skode se tato studie ztratila a uz ji nidko nemuze najit

Fíííha, to je zlý. Čím to asi bude? Nejspíš žije v tvarohu takzvaný svaložrout tvarohový

Derek Poundstone
nagato10

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co myslíte mezi těmito proteiny?
Combat Powder (999Kč) x 100% WHEY Gold Standard (1299Kč)

Na ceně mi ani nezáleží, spíš na kvalitě a poté až na chuti :). Nabírám teď svalovou hmotu :)
vejdy

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="nagato10"]Co myslíte mezi těmito proteiny?
Combat Powder (999Kč) x 100% WHEY Gold Standard (1299Kč)

Na ceně mi ani nezáleží, spíš na kvalitě a poté až na chuti :). Nabírám teď svalovou hmotu :)[/quote]

Dle mého názoru jsi si vybral oba velmi dobré a kvalitní proteiny,u toho Whey Gold doporučuji příchuť vanilka.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 5:32 pm    Předmět: Re: cena Odpovědět s citátem

rokudaimenaruto napsal:

Osobně bych "to" fakt nekupoval, protože za tuto cenu je nereálné, aby v tom bylo cokoliv rozumného. Jestli chceš, napiš mi na ronnie@ronnie.cz, snadno něco smysluplnějšího vymyslíme...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 9:21 pm    Předmět: tento? Odpovědět s citátem

Nechci zas otravovat, ale tohle byl muj další favorit, tak co mi řeknete na tento? :) na ***
a když ne to? tak aspon tohle? Promil Protein Laktofit 80 Whey

--
edit, viz pravidla fóra
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 9:40 pm    Předmět: Re: body-test Odpovědět s citátem

Jednou jsem se ptal p. Nováka, proč použivají druhořadé suroviny na výrobu nápojů. Proč třeba použivají syrovátku do gaineru a nepoužijou palatinozu. Zde jeho odpověď:
Váš dotaz ukazuje zásadní neznalost problematiky. Doporučuji přečíst si
trochu jiné texty, než jsou reklamy obchodníků.
Pro začátek doporučuji "Chemie potravin" ISBN 80-902391-2-9. Současně
doporučuji prostudovat nějakou vysokoškolskou učebnici biochemie a poté tuto
knihu:
http://www.grada.cz/vyziva-v-intenzivni-peci_5611/kniha/katalog/
Tam jsou odpovědi na Vaše otázky.
Mimochodem, syrovátku do gainerů používá více firem, bez ní jsou gainery
chuťově výrazně horší, a docela by mě zajímalo, proč ji považujete za
nekvalitní, vaječné bílky a vaječný albumin je shodné označování stejného
produktu, vepřový albumin se nejvíce blíží lidskému albuminu, kolagenu je 5
% ve svalové tkáni a podporuje její novotvorbu, kaseinát sodný se používá z
technologických důvodů, je rozpustný a zlepšuje chuť, používání palatinózy
je nesmysl.
Až tuto literaturu zvládnete, můžeme pokračovat v diskusi.

Jinač Novák není majitelem Nutri exact. Whey plus 82 jsem měl v příchutí banán a čokoláda. Do mléka je to dobré, ale po každé dávce jsem se posral. Ve vodě to již bylo ok, ale chuť děs. Gainer jsem od nich měl a dal se.
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 9:45 pm    Předmět: Re: body-test Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Jednou jsem se ptal p. Nováka, proč použivají druhořadé suroviny na výrobu nápojů. Proč třeba použivají syrovátku do gaineru a nepoužijou palatinozu. Zde jeho odpověď:
Váš dotaz ukazuje zásadní neznalost problematiky. Doporučuji přečíst si
trochu jiné texty, než jsou reklamy obchodníků.
Pro začátek doporučuji "Chemie potravin" ISBN 80-902391-2-9. Současně
doporučuji prostudovat nějakou vysokoškolskou učebnici biochemie a poté tuto
knihu:
http://www.grada.cz/vyziva-v-intenzivni-peci_5611/kniha/katalog/
Tam jsou odpovědi na Vaše otázky.
Mimochodem, syrovátku do gainerů používá více firem, bez ní jsou gainery
chuťově výrazně horší, a docela by mě zajímalo, proč ji považujete za
nekvalitní, vaječné bílky a vaječný albumin je shodné označování stejného
produktu, vepřový albumin se nejvíce blíží lidskému albuminu, kolagenu je 5
% ve svalové tkáni a podporuje její novotvorbu, kaseinát sodný se používá z
technologických důvodů, je rozpustný a zlepšuje chuť, používání palatinózy
je nesmysl.
Až tuto literaturu zvládnete, můžeme pokračovat v diskusi.

Jinač Novák není majitelem Nutri exact. Whey plus 82 jsem měl v příchutí banán a čokoláda. Do mléka je to dobré, ale po každé dávce jsem se posral. Ve vodě to již bylo ok, ale chuť děs. Gainer jsem od nich měl a dal se.

Takže Whey plus 82 pouze s vodou..? a zabral? přírůstky? nebo nekvalita??

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 364, 365, 366 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: