|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
duke.dukem
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:09 pm Předmět: Re: body-test |
|
|
| rokudaimenaruto napsal: | ...
Název proteinu je Whey plus 82 jestli to pomůže.. |
Spis se zeptej Tetsua na jeho foru a tamnich uzivatelu. I ten ti rekne, ze cituji "Ve Whey Plusu, co máme my, je směs tří typů proteinu, relativně levného syrovátkového koncentrátu (tuším, že pětasedmdesátka izraelské výroby), kaseinátu sodného a hydrolyzátu vepřového kolagenu (a oboje je levnější než syrovátkový protein)......"
Takze kvalita umerna cene, co vic o tom chces vedet...
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:30 pm Předmět: cena |
|
|
Tak mě jde dost o cenu, jsem student a takovýhle věci si musim kupovat sám. Takže hledám to nejlepší za určitou cenu a aby ta cena byla nízká. 283,-/kg je parádní, ale chápu že kvalita asi nebude nijak oslnivá, ale zase to nebude nějakej šmejd ne po kterym nenaberu...nebo??
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:32 pm Předmět: Re: cena |
|
|
| rokudaimenaruto napsal: | | Tak mě jde dost o cenu, jsem student a takovýhle věci si musim kupovat sám. Takže hledám to nejlepší za určitou cenu a aby ta cena byla nízká. 283,-/kg je parádní, ale chápu že kvalita asi nebude nijak oslnivá, ale zase to nebude nějakej šmejd ne po kterym nenaberu...nebo?? |
Pokud hledáš něco, po čem dobře nabereš a máš málo peněz, tak hledáš na špatnym místě. První, kam bys měl zamířit, je nejbližší supermarket. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:33 pm Předmět: Re: body-test |
|
|
| duke.dukem napsal: | | rokudaimenaruto napsal: | ...
Název proteinu je Whey plus 82 jestli to pomůže.. |
Spis se zeptej Tetsua na jeho foru a tamnich uzivatelu. I ten ti rekne, ze cituji "Ve Whey Plusu, co máme my, je směs tří typů proteinu, relativně levného syrovátkového koncentrátu (tuším, že pětasedmdesátka izraelské výroby), kaseinátu sodného a hydrolyzátu vepřového kolagenu (a oboje je levnější než syrovátkový protein)......"
Takze kvalita umerna cene, co vic o tom chces vedet... |
Je naprosot zbytecne se ho na neco ptat, stravil jsem tim asi 2 sny a 10 stranek eseji na jejich foru. On sam o tom moc nevi, jenom opakuje tvrzeni pana Novaka, coz je tvurce teto teorie maximalni vyuzitelnosti a majitel Nutri Exactu, kterou aplikuje u krmeni pro zvirata jakoz to hlavni business firmy a odtud napad delat sportovni vyzivu, bohuzel ale i ze stejnych surovin, proto ne micelar ale sodny, umela sladila atd... Teorie jako takova neni uplne mimo misu, vyuzitelnost bilkovin a kombinace ruznych druhu urcite dava smysl, bohuzel krom dohadu a polopravd, radoby pravdive clanky pana Novaka a opirani se o sposty stuii v temer kazdem clanku kde ovsem nejsou schopni dat originalni zdroj nebo jakoukoliv moznost overeni, ze to neni jenom blabol z jejich hlavy. Kazdy at si o tom udela obrazek sam....
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:35 pm Předmět: Re: cena |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | rokudaimenaruto napsal: | | Tak mě jde dost o cenu, jsem student a takovýhle věci si musim kupovat sám. Takže hledám to nejlepší za určitou cenu a aby ta cena byla nízká. 283,-/kg je parádní, ale chápu že kvalita asi nebude nijak oslnivá, ale zase to nebude nějakej šmejd ne po kterym nenaberu...nebo?? |
Pokud hledáš něco, po čem dobře nabereš a máš málo peněz, tak hledáš na špatnym místě. První, kam bys měl zamířit, je nejbližší supermarket. |
na 195 cm a 86 kg a ektomorfní somatotyp už mam tak dost problémy sníst to co jim ted v pevný stravě.. ale děkuju za radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:38 pm Předmět: Re: cena |
|
|
| rokudaimenaruto napsal: | | na 195 cm a 86 kg a ektomorfní somatotyp už mam tak dost problémy sníst to co jim ted v pevný stravě.. ale děkuju za radu. |
Pochybuju, že to proteinem umíchaným z těch nejlevnějších zdrojů zlepšíš. Než tenhle mix koncentrátu, vepřovýho kolagenu a kaseinátu, to bude asi lepší a levnější vypít půllitr mlíka namixovanýho s tvarohem. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:43 pm Předmět: Re: cena |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | rokudaimenaruto napsal: | | na 195 cm a 86 kg a ektomorfní somatotyp už mam tak dost problémy sníst to co jim ted v pevný stravě.. ale děkuju za radu. |
Pochybuju, že to proteinem umíchaným z těch nejlevnějších zdrojů zlepšíš. Než tenhle mix koncentrátu, vepřovýho kolagenu a kaseinátu, to bude asi lepší a levnější vypít půllitr mlíka namixovanýho s tvarohem. |
no proto se ptam, žádám o rady, doporučení...tvaroh mam na noc a potřebuji nějaký rychleji vstřebatelný bílkoviny, mlíko leju taky furt..
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:43 pm Předmět: Re: cena |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | rokudaimenaruto napsal: | | na 195 cm a 86 kg a ektomorfní somatotyp už mam tak dost problémy sníst to co jim ted v pevný stravě.. ale děkuju za radu. |
Pochybuju, že to proteinem umíchaným z těch nejlevnějších zdrojů zlepšíš. Než tenhle mix koncentrátu, vepřovýho kolagenu a kaseinátu, to bude asi lepší a levnější vypít půllitr mlíka namixovanýho s tvarohem. |
Jenom upozornuju ze konzumace tvarohu podle studie pana Novaka z 60 let snizuje svalovy rust o 30 procent....
edit : K velke skode se tato studie ztratila a uz ji nidko nemuze najit
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
nagato10
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
Co myslíte mezi těmito proteiny?
Combat Powder (999Kč) x 100% WHEY Gold Standard (1299Kč)
Na ceně mi ani nezáleží, spíš na kvalitě a poté až na chuti :). Nabírám teď svalovou hmotu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
[quote="nagato10"]Co myslíte mezi těmito proteiny?
Combat Powder (999Kč) x 100% WHEY Gold Standard (1299Kč)
Na ceně mi ani nezáleží, spíš na kvalitě a poté až na chuti :). Nabírám teď svalovou hmotu :)[/quote]
Dle mého názoru jsi si vybral oba velmi dobré a kvalitní proteiny,u toho Whey Gold doporučuji příchuť vanilka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 5:32 pm Předmět: Re: cena |
|
|
| rokudaimenaruto napsal: | | Tak mě jde dost o cenu, jsem student a takovýhle věci si musim kupovat sám. Takže hledám to nejlepší za určitou cenu a aby ta cena byla nízká. 283,-/kg je parádní, ale chápu že kvalita asi nebude nijak oslnivá, ale zase to nebude nějakej šmejd ne po kterym nenaberu...nebo?? |
Osobně bych "to" fakt nekupoval, protože za tuto cenu je nereálné, aby v tom bylo cokoliv rozumného. Jestli chceš, napiš mi na ronnie@ronnie.cz, snadno něco smysluplnějšího vymyslíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:21 pm Předmět: tento? |
|
|
Nechci zas otravovat, ale tohle byl muj další favorit, tak co mi řeknete na tento? :) na ***
a když ne to? tak aspon tohle? Promil Protein Laktofit 80 Whey
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:40 pm Předmět: Re: body-test |
|
|
Jednou jsem se ptal p. Nováka, proč použivají druhořadé suroviny na výrobu nápojů. Proč třeba použivají syrovátku do gaineru a nepoužijou palatinozu. Zde jeho odpověď:
Váš dotaz ukazuje zásadní neznalost problematiky. Doporučuji přečíst si
trochu jiné texty, než jsou reklamy obchodníků.
Pro začátek doporučuji "Chemie potravin" ISBN 80-902391-2-9. Současně
doporučuji prostudovat nějakou vysokoškolskou učebnici biochemie a poté tuto
knihu:
http://www.grada.cz/vyziva-v-intenzivni-peci_5611/kniha/katalog/
Tam jsou odpovědi na Vaše otázky.
Mimochodem, syrovátku do gainerů používá více firem, bez ní jsou gainery
chuťově výrazně horší, a docela by mě zajímalo, proč ji považujete za
nekvalitní, vaječné bílky a vaječný albumin je shodné označování stejného
produktu, vepřový albumin se nejvíce blíží lidskému albuminu, kolagenu je 5
% ve svalové tkáni a podporuje její novotvorbu, kaseinát sodný se používá z
technologických důvodů, je rozpustný a zlepšuje chuť, používání palatinózy
je nesmysl.
Až tuto literaturu zvládnete, můžeme pokračovat v diskusi.
Jinač Novák není majitelem Nutri exact. Whey plus 82 jsem měl v příchutí banán a čokoláda. Do mléka je to dobré, ale po každé dávce jsem se posral. Ve vodě to již bylo ok, ale chuť děs. Gainer jsem od nich měl a dal se.
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:45 pm Předmět: Re: body-test |
|
|
| vlkisekk napsal: | Jednou jsem se ptal p. Nováka, proč použivají druhořadé suroviny na výrobu nápojů. Proč třeba použivají syrovátku do gaineru a nepoužijou palatinozu. Zde jeho odpověď:
Váš dotaz ukazuje zásadní neznalost problematiky. Doporučuji přečíst si
trochu jiné texty, než jsou reklamy obchodníků.
Pro začátek doporučuji "Chemie potravin" ISBN 80-902391-2-9. Současně
doporučuji prostudovat nějakou vysokoškolskou učebnici biochemie a poté tuto
knihu:
http://www.grada.cz/vyziva-v-intenzivni-peci_5611/kniha/katalog/
Tam jsou odpovědi na Vaše otázky.
Mimochodem, syrovátku do gainerů používá více firem, bez ní jsou gainery
chuťově výrazně horší, a docela by mě zajímalo, proč ji považujete za
nekvalitní, vaječné bílky a vaječný albumin je shodné označování stejného
produktu, vepřový albumin se nejvíce blíží lidskému albuminu, kolagenu je 5
% ve svalové tkáni a podporuje její novotvorbu, kaseinát sodný se používá z
technologických důvodů, je rozpustný a zlepšuje chuť, používání palatinózy
je nesmysl.
Až tuto literaturu zvládnete, můžeme pokračovat v diskusi.
Jinač Novák není majitelem Nutri exact. Whey plus 82 jsem měl v příchutí banán a čokoláda. Do mléka je to dobré, ale po každé dávce jsem se posral. Ve vodě to již bylo ok, ale chuť děs. Gainer jsem od nich měl a dal se. |
Takže Whey plus 82 pouze s vodou..? a zabral? přírůstky? nebo nekvalita??
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|