|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nagato10
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:49 pm Předmět: Způsob posilování? Prosím o pomoc |
|
|
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jaké suplementy byste mi doporučil (jsem začátečník)? Před rokem jsem hrál fotbal, sportovní tělo jsem měl. Od té doby co ho nehraju, tak trochu jsem přibral, jak jsem nic nedělal. Nepřibírám na váze nějak rychle. Měl jsem 70 Kg a nyní po roce mám 78Kg, problém je v tom, že sem nabral jen tuk. Mým cílem je mít opět SPORTOVNÍ POSTAVU.
Jsem novým členem a nemůžu zasílat odkazy, kdybyste mi někdo chtěl vázně pomoc. Pošlu Vám odkazy obrázků mé "vysněné postavy" a mé aktuální postavy soukromou zprávou.
Jak dlouho si myslíte, že budu muset na sobě zamakat, abych vypadal jako ten na obrázku? Nepotřebuji to až tak moc, ale ty svaly jak má, aby mi šli vidět dobře. Posiluji 3x týdně, po tréninku vždy jezdím na kole 30 minut. Hraji fotbal 1-2x týdně. Jídelníček dodržuji cca. 140 - 150g bílkovin. Začal jsem teprve před 2 týdny, teď chci do toho jít na plno.
Informace mé postavě:
Obvod krku: 41 cm
Obvod pasu: 94 cm
Výška: 182 cm
Váha: 78kg
Věk: 19
Myslíte si, že dělám všechno zatím dobře? Ještě přemýšlím o tom, že budu každý den chodit ráno jezdit na kole.
Díky moc!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
nagato10
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Díky ti za odpověď, jo já jsem zapoměl dodat, že vlastně piji Combat Powder - Cookies. Jinak bych ty bílkoviny jentak do sebe nenasypal :D. Můžu ti zaslat soukromou zprávou obrázky? Jinak... Přemýšlím, co si mám koupit jako další proteinový přípravek. Myslíš, že tohle je dobrý - 100% WHEY GOLD STANDARD.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že bude muset ještě hoodně makat, pokud nemá nějakou super genetiku:)
|
|
| nahoru |
|
 |
nagato10
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
Zastak úplně "namakaný ne", ale břišní svaly, prsní svaly a bicepsy bych rád uvítal :). Co myslíte, mám šanci s takovým to přístupem?
Je lepší teda dělat "kardio trénink" (jezdím na kole), každý den... Nebo stačí po tréninku? Občas posiluju i před fotbalem (chodít si zahrát fotbálek, žádné tvrdé fotbalové tréninky, stím už sem skončil před rokem.
Doufám, že tak nepřetízím tělo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
Jinak aby můj příspěvek k tomuto topicu nebyl nějak zbytečný/bezcenný...
Sám si musíš zjistit co ti vyhovuje, jak jídlo, tak trénink. Nikdo ti 100% neřekne, jestli je tohle ta správná cesta.
Avšak já bych řekl, že pokud nejsi ten typ, co chodí 3x týdně do posilky a pak jen sedí u pc (přesně jak sem to dělal já  ), tak se ti výsledky dostaví.
Nicméně já bych asi prva zkusil něco nabrat a pak shazovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
Kdo by takto vypadat nechtěl že  Ale obávám se, že tohle je práce na hodně douho ( pro kohokoliv  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Mari.Shinzon napsal: | Kdo by takto vypadat nechtěl že Ale obávám se, že tohle je práce na hodně douho ( pro kohokoliv ) |
Mám kámoše, který je někde na téhle úrovni v 16. :) Po dvou letech pořádné práce, i když jak sám říkal, někdy ani celé dny nejí a suplementaci nezná:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
nagato10
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
No samozřejmě teď pracuji na nabrání svalové hmoty.
Tréninkový plán:
Pondělí:
Benchpress 3série 8opakování
Tlaky s jednoručkami hlavou na horu 3série 12opakování
Tlaky ramen s jednoručkami v sedě 3s. 8opak.
Rozpažování s jednoručkami 3s. 12opak.
Bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem 3s. 8opak.
Bicepsový zdvih s jednoručkami v sedě 3s. 12opak.
Na břicho cvičím podle videa na youtube: 8min ABS Workout.
Poté jízda na kole 30min.
Středa:
Stahování horní kladky za hlavu 3s 10opak.
Přítahy spodní kladky k pasu 3s 8opak
Francouzský tah vleže s velkou činkou 3s 8opak
Stahování horní kladky nad hmatem 3s 10opak
Cvičení na břicho.
Opět jízda na kole po dobu 30min.
Pátek:
Bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem 3s. 8opak.
Bicepsový zdvih s jednoručkami v sedě 3s. 12opak.
Tlaky ramen s jednoručkami v sedě 3s. 8opak.
Rozpažování s jednoručkami 3s. 12opak.
Břicho.
Jízda na kole.
Takhle to přesně dělám. Snažím se více pracovat na Prsa, Břicho a Biceps. Nohy neposiluju, od toho hraji fotbal.
Přemýšlím, že teď přidám další cvik na záda a prsa, abych měl 3 cviky.
Jinak ten chlap se jmenuje: Brandon Carter
Můžete se podívat na jeho video, docela se tím inspiruju :D
Co myslíte?
Naposledy upravil nagato10 dne út srpen 07, 2012 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
Má prej někdy jen 3 rohliky, kafé a pudinkove šatečky co si pamatuji, je to až směšné ale je to tak, díky genetice se nemusí přesně sr*t s jídlem jako já :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nagato10
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
CIZOPASNIK:
Takže říkáš, že trénink celého těla je lepší? Nevím přesně jak to mám dělat, když do toho zapojuju ještě fotbal no, jinak dělám, to co jsem psal :). Kdyžtak zkusím navržený trénink od toho článku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|