CIZOPASNIK:
Takže říkáš, že trénink celého těla je lepší? Nevím přesně jak to mám dělat, když do toho zapojuju ještě fotbal no, jinak dělám, to co jsem psal :). Kdyžtak zkusím navržený trénink od toho článku.
hele, mas svoji hlavu, CIZOVI never, dycky se silene opije a pak splaca nejake cviky, co videl na youtube
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
A co myslíš ty? Šlo by to? Koukal jsem na vaše profili. Cizopasnik má moc velký objem. To nechci právě. Koukal jsem na tvoje a takovýhle akorát by mi stačilo :). Rád bych byl jako by lehce do V nebo jak se to řekne. Nejlépe PRSA, BICEPS a BŘICHO.
A co myslíš ty? Šlo by to? Koukal jsem na vaše profili. Cizopasnik má moc velký objem. To nechci právě. Koukal jsem na tvoje a takovýhle akorát by mi stačilo :). Rád bych byl jako by lehce do V nebo jak se to řekne. Nejlépe PRSA, BICEPS a BŘICHO.
mas recht, je desne tucnej
ty potrebujes hrudnik jako zvona aporadne pracky a samozdrejme valchu na brise
mas stesti, ze jsem videl tvuj log, na podobne veci jsem odbornik
pokud chces mit velke bicepsy, musis delat drepy (to rikal i arnold, a ten mel poradne pracky), na V tvar trupu jsou dobre shyby, o prsou nemusim nic rikat, a bicepsy jsou taky jasne
takze bych doporucoval:
napred nekolik serii drepu, aby se uvolnil rustovy hormon na bicaky
pak shyby, aby jsi mel vecko jak prase,
bench, pro mohutny hrudnik
pridal bych neco upazovani (jako kdyz ptak macha kridlama) s jednoruckama, aby se roztahl hrudni kos
potom kliky na bradlech, dobre to bere spodek koz, aby jsi na nich mel "prevys"
a potom neco na bicaky, hlavne kratke pauzy, at se poradne naplni krvi
no a pak tri cviky na bricho
nejlip menit kazdy tyden
tenhle trenming 3x tydne a za dva mesice to tam je
Neboj, cizopasník sice žádnej gigant neni, ale na objemy jako má on bys musel trénovat tak 10 let, takže se nemusíš bát, že pojedeš jeho trénink a jednou ráno se vzbudíš a neprojdeš dveřma No a Peter Ustinov je trochu menší, na to ti bude stačit tak 6 let (doufám ustináku, že jsem tě teď neurazil)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Peter:
Ok, díky. Zkusím to, tak jak říkáš. Poslal jsem ti do Soukromých zpráv jednu fotku.
Cizopasnik:
Na kulturistiku pěkný, ale mým cílem je Sportovní postava no :D
Do V by to ani nebylo tak důležitý no. spíš jako zviditelnit ty zmíněné svaly, které si přeji :D. Uvidím po 2 měsicích. Kdyžtak pošlu foto na fórum "své 2 měsíční proměny"
Peter:
Ok, díky. Zkusím to, tak jak říkáš. Poslal jsem ti do Soukromých zpráv jednu fotku.
Cizopasnik:
Do V by to ani nebylo tak důležitý no. spíš jako zviditelnit ty zmíněné svaly, které si přeji :D. Uvidím po 2 měsicích. Kdyžtak pošlu foto na fórum "své 2 měsíční proměny"
pokud budes drit, tak ti staci hodina v posilce 3x tydne a videt to bude
jeste posli jidelnicek
Peter:
Cizopasnik:
pokud budes drit, tak ti staci hodina v posilce 3x tydne a videt to bude
jeste posli jidelnicek
Definuj pojem "dřít".
Pokud bude drtit 3x týdně benchpress, tak si akorát zadělá na pěknou protrakci ramen (pokud ji už nemá). A záda budou pěkně dál ochabovat. Chlapec bude vypadat jak sup.
Jinak bych "se podepsala" pod tenhle odstavec v článku,co postoval Ciza:
"Rád bych také upozornil na fakt, že pro naprostého začátečníka, který neprošel určitým „přípravným obdobím“ (ideálně pod vedením dobrého trenéra), tyto tréninkové rozpisy určeny nejsou . Tímto přípravným obdobím jsou myšleny zhruba 2 - 3 měsíce celkové kondiční přípravy, případné korekce držení těla a zpevnění svalového korzetu páteře."
Na to většina lidí kašle. Hlavně, když se ženou za vidinou velkého bicepsu. :)
_________________ "Hubené holky vypadají dobře v šatech, fitness holky vypadají dobře svlečené."
Jinak bych "se podepsala" pod tenhle odstavec v článku,co postoval Ciza:
"Rád bych také upozornil na fakt, že pro naprostého začátečníka, který neprošel určitým „přípravným obdobím“ (ideálně pod vedením dobrého trenéra), tyto tréninkové rozpisy určeny nejsou . Tímto přípravným obdobím jsou myšleny zhruba 2 - 3 měsíce celkové kondiční přípravy, případné korekce držení těla a zpevnění svalového korzetu páteře."
Na to většina lidí kašle. Hlavně, když se ženou za vidinou velkého bicepsu. :)
Ano presne tak a tohle si neuvedomuje ani vetsina tech, co tu tem zacatecnikum radi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jak říkáte :). Upravím si trochu tréninkový plán, zapojím k tomu i ty nohy :). Jinak tzv. "přípravným obdobím" jsem opravdu neprošel. Jak teď začínám, tak se snažím dělat nejlépe techniku cviku. Nepřidávám ani moc tíhu. Chci se naučit tu techniku a poté bych přidával větší váhu na bench apod. Tak snad jak říkáte se dostaví nějaký výsledky :).
Přidávám svůj jídělníček:
7:30 - Tvarohový jogurt (střídám to s odtučněným mlékem) + cornflakes,
občas k tomu přidám Omeletu se slaninou
10:00 - Proteinový přípravek (1 odměrka + 200ml mléka), někdy si dávám (100ml vody + 100ml odtučněného mléka)
12:00 - Smažená Kuřecí prsa na cibuli (okořeněné čínou, paprikou, solí)... Druhý jídla s kuřecími prsy střídám, rýže.... občas si udělám Salát s kuřecím masem
15:00 - Proteinový přípravek (1 odměrka + 200ml mléka), někdy si dávám (100ml vody + 100ml odtučněného mléka) + nějaké ovoce
18:00 - Hovězí maso nebo kuřecí maso s rýží nebo brambory
20:00 - Ovoce
22:00 - Proteinový přípravek (1 odměrka + 200ml mléka), někdy si dávám (100ml vody + 100ml odtučněného mléka)
Časy jsou přibližně :). Nevím jestli je to správný jídelníček, ale tak zatím zkouším. Přeci jsem jen "záčátečník" :D
Kozy s bicáky a pekáčem buchet. To je dnes vidina všech .
Ale na dřepy si nikdo ani nevzpomene. Opravdu, už jsem tady zahlídl fenomén "Nohy nejedu, páč jezdím na kole".
Ale nic ve zlým to já jen tak .
Opravdu, nohy chce cvičit taky komplexně stejně jako vše ostatní. Ale teď nevím jestli jsem něco nepřehlédnul, ale jestli ti jde o objem, ta pořád se držíš toho kola 30 minut, tak nevím jestli to je ideál, když tak už bych jezdil v odpočinkový den , nebo aspoň tak těch 10 - 15 po treningu , 30 už je dle mýho moc, to je tak na dietu nebo rýsování.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru