Způsob posilování? Prosím o pomoc

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Způsob posilování? Prosím o pomoc  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Způsob posilování? Prosím o pomoc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nagato10

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2012 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Kozy s bicáky a pekáčem buchet. To je dnes vidina všech .
Ale na dřepy si nikdo ani nevzpomene. Opravdu, už jsem tady zahlídl fenomén "Nohy nejedu, páč jezdím na kole".
Ale nic ve zlým to já jen tak .
Opravdu, nohy chce cvičit taky komplexně stejně jako vše ostatní. Ale teď nevím jestli jsem něco nepřehlédnul, ale jestli ti jde o objem, ta pořád se držíš toho kola 30 minut, tak nevím jestli to je ideál, když tak už bych jezdil v odpočinkový den , nebo aspoň tak těch 10 - 15 po treningu , 30 už je dle mýho moc, to je tak na dietu nebo rýsování.

Objem + rýsování by nešlo? :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
avanti

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2012 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nagato10 napsal:
Samozřejmě bych chtěl trochu víc než toto, třeba ty prsa a břicho. Ale jinak myslím, že by to mohlo stačit jako sportovní postava :)

Ty se té vidiny prsou a břicha nevzdáváš navzdory všem radám tady.
A kde máš minimálně cvičení zad? Poměr cviků záda:prsa by měl být až 3:1. Budeš "drtit" prsa, ty se ti budou zkracovat, táhnout ramena dopředu a záda budou ochabovat. Takhle se "Véčka" fakt nedočkáš.
Navíc sám přiznáváš, že neproběhlo přípravné období, takže být tebou, bych zařadila cviky na posílení hlubokého stabilizačního systému.
nagato10

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2012 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

avanti napsal:
nagato10 napsal:
Samozřejmě bych chtěl trochu víc než toto, třeba ty prsa a břicho. Ale jinak myslím, že by to mohlo stačit jako sportovní postava :)

A kde máš minimálně cvičení zad? Poměr cviků záda:prsa by měl být až 3:1. Budeš "drtit" prsa, ty se ti budou zkracovat, táhnout ramena dopředu a záda budou ochabovat. Takhle se "Véčka" fakt nedočkáš.
Navíc sám přiznáváš, že neproběhlo přípravné období, takže být tebou, bych zařadila cviky na posílení hlubokého stabilizačního systému.

A to jsou která? Záda:prsa 3:1... No tak to budu muset trochu pozměnit :)...

Strašně moc děkuji za rady. Budu tedy cvičit více záda. Dal jsem sem tréninkový plán. Jak bys mi ho upravila? Kdyžtak bych se řídil tvého návrhu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
avanti

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2012 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nagato10 napsal:
avanti napsal:
nagato10 napsal:

A to jsou která? Záda:prsa 3:1... No tak to budu muset trochu pozměnit :)...

Strašně moc děkuji za rady. Budu tedy cvičit více záda. Dal jsem sem tréninkový plán. Jak bys mi ho upravila? Kdyžtak bych se řídil tvého návrhu :)

Netroufnu si takhle od pasu sem hodit tréning, když netuším, jak na tom jsi s pohybovým aparátem, tzn. jestli nemáš třeba nějaké disbalance v oblasti krční nebo bederní páteře nebo jaké svaly máš zkrácené. Abych tě spíš neodrovnala. :)
Ale něco zkusím vymyslet a pošlu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Způsob posilování? Prosím o pomoc Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: