|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:49 pm Předmět: Re: body-test |
|
|
| rokudaimenaruto napsal: |
Takže Whey plus 82 pouze s vodou..? a zabral? přírůstky? nebo nekvalita?? |
Boze muuuj....
Jak si myslis, ze tohle muze nekdo posudit? Vis vubec, co je to protein a k cemu slouzi? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
rokudaimenaruto
Uvědomuješ si prokrista že je to PROTEIN? Nejsou to žádné instatní svaly, chceš aby ti tady lidi "doporučovali proteiny" ale očividně nemáš ani ty úplné základy výživy.
Edit: Draper byl rychlejší _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:52 pm Předmět: Re: body-test |
|
|
| Draper napsal: | | rokudaimenaruto napsal: |
Takže Whey plus 82 pouze s vodou..? a zabral? přírůstky? nebo nekvalita?? |
Boze muuuj....
Jak si myslis, ze tohle muze nekdo posudit? Vis vubec, co je to protein a k cemu slouzi? |
tak poznam snad těch 50 gramu prášku (40g proteinu) zabere, tim že mě to podpoří v růstu nebo nebudu mít dostatečně zajištěný přijem bilkovin ne? .. jinak v tom mam asi pěknej zmatek teda..
možná špatně pokládám otázky, že vypadám jak vůl, ale nevim jak se tedy zeptat abychom se chápali..
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:57 pm Předmět: Re: body-test |
|
|
| citace: | | tak poznam snad těch 50 gramu prášku (40g proteinu) zabere, tim že mě to podpoří v růstu nebo nebudu mít dostatečně zajištěný přijem bilkovin ne? |
Ne, nepoznáš. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:58 pm Předmět: Re: body-test |
|
|
| rokudaimenaruto napsal: |
tak poznam snad těch 50 gramu prášku (40g proteinu) zabere, tim že mě to podpoří v růstu nebo nebudu mít dostatečně zajištěný přijem bilkovin ne? .. jinak v tom mam asi pěknej zmatek teda..
možná špatně pokládám otázky, že vypadám jak vůl, ale nevim jak se tedy zeptat abychom se chápali.. |
Ja te chapu, vim, jak jsi to myslel. Take jsem drive veril tomu, ze ta jedna 2kg pixla s nasypanym kulturistou na obalu se mnou udela zazraky :) Ale ver tomu, ze protein vysledky nedela a tech 40g ani vice nijak na svalove hmote nepoznas. Ovsem je to zakladni stavebni kamen pro rust svalu a nedilna soucast celeho toho procesu rustu.
A mimochodem protein = bilkovina a bilkoviny mas cerpat predevsim ze stravy, proteinovy pripravek slouzi jen jako doplneni potrebneho mnozstvi bilkovin a pokud jich mas ve strave dost, tak se bez nej v pohode obejdes. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 10:04 pm Předmět: ..? |
|
|
Já se nechci hádat, jen v tom chci mít teda jasno. Takže když budu mít o těch např. 40g proteinu denně mín tak se nic nestane jo? .. nejsem uplne hloupej, vím že je to Doplněk..tkže ho používám na doplnění bílkovin aby mi dávali požadované množství ve kterém muzou svaly kvalitně zregenerovat a pak nabrat nákou hmotu navíc..ale bez toho snad na tom budu hůř a dokážu maximálně tak zregenerovat, nemužu čekat přírůstky. .. Řekněte mi, že se mýlím a znovu si vypůjčím a přečtu všechny knížky o výživě :D
..a jeste k tomu, musim pouzivat protein ve forme doplnku..z pevný stravy to nedokážu získat, at už proto že na tolik potravin proste nemam a taky proto ze to proste do sebe nenasoukam, s ohledem na to jakou porci sachrů musim spotřebovat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
tak objav čaro mixéru a rôznych šejkov, ktoré si v ňom môžeš robiť s ingredianciami ako vločky, tvaroh, mlieko, orechy, kakao, med atd. problém dostať podobné tekuté kalórie do tela fakt nie je. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 10:11 pm Předmět: :( |
|
|
Dobře, dnes už končim :D nepředstavil sem se v moc dobrém světle :D dnes se asi nedokážu pořádně vyslovit, aby mě lidé chápali, pardon ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:08 am Předmět: Re: tento? |
|
|
| rokudaimenaruto napsal: | Nechci zas otravovat, ale tohle byl muj další favorit, tak co mi řeknete na tento? :) na ***
a když ne to? tak aspon tohle? Promil Protein Laktofit 80 Whey
--
edit, viz pravidla fóra |
To první, cos napsal, je jen a pouze surovina, tzn. pro někoho může být fajn, někomu může vadit chuť. Druhý z uvedených je z mého pohledu fajn a v pohodě, a i cenově přijatelný.
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 11:46 am Předmět: Re: tento? |
|
|
| Ronnie napsal: | | rokudaimenaruto napsal: | Nechci zas otravovat, ale tohle byl muj další favorit, tak co mi řeknete na tento? :) na ***
a když ne to? tak aspon tohle? Promil Protein Laktofit 80 Whey
--
edit, viz pravidla fóra |
To první, cos napsal, je jen a pouze surovina, tzn. pro někoho může být fajn, někomu může vadit chuť. Druhý z uvedených je z mého pohledu fajn a v pohodě, a i cenově přijatelný. |
Děkuji! Chut dokážu ovlivnit, takže fajn. Díky..
|
|
| nahoru |
|
 |
mich0lin
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
Ronnie Coleman Pro-Antium mel nekdo?zkusenosti nebo nejaky protein?mel jsem od Nutrendu,Gaspariho
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
| mich0lin napsal: | | Ronnie Coleman Pro-Antium mel nekdo?zkusenosti nebo nejaky protein?mel jsem od Nutrendu,Gaspariho |
Dneska mi došlo Pro-Antium v čokoládě. Měl jsem od něj velký očekávání podle recenzí a to taky splnil na jedničku. Chuť naprosto úžasná... lepší čokoládu jsem nepil a ta vůně když jsem tu pixlu otevřel. No zařadil jsem ho na 1 místo před combat.
|
|
| nahoru |
|
 |
mich0lin
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Onďa. napsal: | | mich0lin napsal: | | Ronnie Coleman Pro-Antium mel nekdo?zkusenosti nebo nejaky protein?mel jsem od Nutrendu,Gaspariho |
Dneska mi došlo Pro-Antium v čokoládě. Měl jsem od něj velký očekávání podle recenzí a to taky splnil na jedničku. Chuť naprosto úžasná... lepší čokoládu jsem nepil a ta vůně když jsem tu pixlu otevřel. No zařadil jsem ho na 1 místo před combat. |
a jak je ta tom v porovnani s proteiny od nutrendu a gaspari?
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
| mich0lin napsal: | | Onďa. napsal: | | mich0lin napsal: | | Ronnie Coleman Pro-Antium mel nekdo?zkusenosti nebo nejaky protein?mel jsem od Nutrendu,Gaspariho |
Dneska mi došlo Pro-Antium v čokoládě. Měl jsem od něj velký očekávání podle recenzí a to taky splnil na jedničku. Chuť naprosto úžasná... lepší čokoládu jsem nepil a ta vůně když jsem tu pixlu otevřel. No zařadil jsem ho na 1 místo před combat. |
a jak je ta tom v porovnani s proteiny od nutrendu a gaspari? |
Nutrend jsem měl , byl naprosto hnusnej a hrozně pěnil. Gaspari nevím.
Každopádně Pro-Antium skoro nepění a plavou tam kousky nějakej sušenek čokoládových. Po stránce složení si myslím že je daleko dál než nutrend nebo gaspari u kterýho každej zpochybňuje původ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
mich0lin: kazdopadne z tehle proteinu vychazi nejlip pro-antium, staci se podivat par stranek zpatky v tomhle topicu, gaspari je sice chutove fajn, ale jak pise Onda - nejasnej puvod a predevsim slozeni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|