|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mudway
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 2:55 pm Předmět: Potvrzení správnosti tréninkového cyklu |
|
|
Zdravím všechny bodybuildery,
chtěl bych se zeptat, zda můj níže uvedený cvičební cyklus je správný. Je mi 16 let, měřím kolem 185 cm a vážím 84kg. Od malička hodně sportuju (tudíž nejsem žádný ořezávátko), ale s fitkem jsem aktivnějši začal před cca měsícem.
Můj trénink vypadá asi takhle -
1. den
Prsa- bench /na multipressu
tlaky jednoručky - šikmá lavice
pe-deck
křížení kladky, rozpžky
Záda- shyby
stahovaní kladky
veslování
Břicho
3. den
Triceps - francouzský tlak v leže s EZ /jednoručka na skotově lavici
kliky na bradlech
kladka
Biceps - dlouhá tyč
kladiva
jednoruč na scotově lavici
Břicho
5. den
Ramena - tlaky na multipresu
tlaky jednoručky
upažování břichem na šikmé lavici
předpažování
Nohy - dřepy
předkopávání
zakopávání
lýtky - výpony
Břicho
Snažím se nějak normálně snídat, sníst aspoň něco, poněvadž jsem to vždycky měl tak, že jsem vstával v 7:50 a běžel do školy  - tzn. kafe a něco na rohlik (tmavej), potom k svačině je to nějaký ovoce - banán, jablko, etc., k obědu se snažím mít vždy něco teplého - maso s rýží, bramborem a tak, další svačina je podobně koncipovaná, jako ta první, k večeři spíš jak to vyjde, někdy to vypadá jako oběd, jindy je to zase jenom chleba s něčim. Snažim se nepít ty sračky od Coca Coly a podobně (poslední léta jsem to do sebe hodně sázel), ale spíš šáhnout po matonce nebo něčem takovym.
+ ještě dělám závodně florbal, ale to spíš v mezičase.
Co si o tom myslíte?
Naposledy upravil Mudway dne st srpen 08, 2012 3:22 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
Na záda to je trochu chudý a navíc na co stahování kladky když tam máš shyby - dej tam třeba přítahy v předklonu nebo tak něco
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mudway
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Zapomněl jsem napsat, že to jezdím 4 x 8 ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Vždycky mě mírně klepne do oka cvičit v jeden trénink prsa i záda.. jsou to poměrně velké svalové partie (záda zejména), neumím si představit pak cvičit další větší partii, protože jak po prsou, tak po zádech (tam tuplem) jsem úplně naplech.
Osobně bych velké partie spojil s menší (kupříkladu záda - biceps, prsa - triceps).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | Vždycky mě mírně klepne do oka cvičit v jeden trénink prsa i záda.. jsou to poměrně velké svalové partie (záda zejména), neumím si představit pak cvičit další větší partii, protože jak po prsou, tak po zádech (tam tuplem) jsem úplně naplech.
Osobně bych velké partie spojil s menší (kupříkladu záda - biceps, prsa - triceps). |
cvičit v jeden trénink prsa i záda je úplně normální..nevím co tě klepne do oka
někomu to vyhovuje...ale rozhodně na tom není nic divnýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | cvičit v jeden trénink prsa i záda je úplně normální..nevím co tě klepne do oka
někomu to vyhovuje...ale rozhodně na tom není nic divnýho. |
Já jsem taky nikdy neřekl, že to je divné, jen že má osobní zkušenost je ta, že pokud mám jet prsa či záda poctivě, velkou svalovou partii potom už nedám, protože sotva utáhnu doplňkovou (vyjma bear routine).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mudway
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
No, jsem rád, že jste na mě takhle obratem reagovali.
Myslíte si tedy, že systém od CIZOPASNÍKA (full body) s cviky tam uvedenými bude efektivnější? A pokud ano, jaké serie a opakování?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | Hmmm, taky cvičím záda a pak prsa, na které dávám 4 cviky, asi teda někde dělám chybu |
nemyslel jsem to tak, ze je chyba cvicit 4 cviky na prsa, ale tak, ze je (podle meho) cvicit prsa vic nez zada
nejde jenom o pocet cviku, ale spise o intenzitu a objem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mudway
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Tracey napsal: | Hmmm, taky cvičím záda a pak prsa, na které dávám 4 cviky, asi teda někde dělám chybu |
nemyslel jsem to tak, ze je chyba cvicit 4 cviky na prsa, ale tak, ze je (podle meho) cvicit prsa vic nez zada
nejde jenom o pocet cviku, ale spise o intenzitu a objem |
Takhle - docílím s tímhle tréninkém výsledků? A pokud ano, jak mám jet serie/opakování, když mi jde jen a čistě o objem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 12:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 12:47 pm Předmět: Re: Potvrzení správnosti tréninkového cyklu |
|
|
| citace: Mudway napsal: | | Od malička hodně sportuju (tudíž nejsem žádný ořezávátko), ale s fitkem jsem aktivnějši začal před cca měsícem. |
jinak si v pohodě Ustinove?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 12:53 pm Předmět: Re: Potvrzení správnosti tréninkového cyklu |
|
|
| blazen napsal: | | citace: Mudway napsal: | | Od malička hodně sportuju (tudíž nejsem žádný ořezávátko), ale s fitkem jsem aktivnějši začal před cca měsícem. |
jinak si v pohodě Ustinove? |
priznavam mensi moralni dilema ale jo
nejlepsi objemovy ale i rysovaci trening je HPM, ale vsadim se, ze od nej bude tenhle clovek na mile daleko
porad se drzi sveho rozpisu, a de facto nechce slyset nic jineho, nez ze je super
a komu neni rady...
EDIT: navic jsem mu postoval neco pro zacatecniky, ale on si to ani neprecetl
o tom, ze by se podival sem http://kulturistika.ronnie.cz/zacatecnici si nedelam iluze _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|