Olympijské Hry 2012 - Londýn

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olympijské Hry 2012 - Londýn  Úvodní stránka -> Ostatní -> Olympijské Hry 2012 - Londýn
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si taky dokážu jenom vzdáleně představit, co to znamená start na OH, ale myslím si, že onen start by měl právě pro Helceleta větší hodnotu než pro Šebrleho, pro kterého to měla být spíš derniéra bez ambicí na vyšší umístění.

Nicméně já Romana nesoudím, neříkám, že se zachoval špatně, ani že se zachoval správně, nedokážu se vcítit do jeho pocitů, nerozumím tomu. Ale mně jakožto hloupýmu divákovi by k šampionovi Romanova formátu sedělo víc, kdyby svůj start přepustil Helceletovi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
Já si taky dokážu jenom vzdáleně představit, co to znamená start na OH, ale myslím si, že onen start by měl právě pro Helceleta větší hodnotu než pro Šebrleho, pro kterého to měla být spíš derniéra bez ambicí na vyšší umístění.

Nicméně já Romana nesoudím, neříkám, že se zachoval špatně, ani že se zachoval správně, nedokážu se vcítit do jeho pocitů, nerozumím tomu. Ale mně jakožto hloupýmu divákovi by k šampionovi Romanova formátu sedělo víc, kdyby svůj start přepustil Helceletovi.

Helceleta by mel tezko ambice na lepsi umisteni nez Sebrle, kdyz nedokazal dat lepsi desetiboj. Sebrle mohl dat pri trose stesti veteranskej svetak v desetiboji a to mozna nejakou hodnotu ma....
cocman

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan_Marcell napsal:

I kdybys někoho znal ... tak ho neznáš ty !!! ... tak si tyhle urážlivý řeči nech do zaplivaný hospody k pivu ... tam kde se vyzdvihuje náš "fantastickej ligovej fotbal" ... tam budeš mít velkej ohlas

za 1) Do hospody nechodim
za 2)No rekneme, ze toho cloveka, ktery s nim prichazi do styku znam velice dobre, jelikoz je to jeden z mych rodicu
a za 3) To ze nedokaze unest, ze uz neni nejmladsi a tak se snazi dostat na olympiadu za kazdou cenu, viz. ze chce jet do Ria reprezentovat CR v golfu mi samo o sobe prijde dost smesny.
Ajvo

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Jan_Marcell napsal:

I kdybys někoho znal ... tak ho neznáš ty !!! ... tak si tyhle urážlivý řeči nech do zaplivaný hospody k pivu ... tam kde se vyzdvihuje náš "fantastickej ligovej fotbal" ... tam budeš mít velkej ohlas

za 1) Do hospody nechodim
za 2)No rekneme, ze toho cloveka, ktery s nim prichazi do styku znam velice dobre, jelikoz je to jeden z mych rodicu
a za 3) To ze nedokaze unest, ze uz neni nejmladsi a tak se snazi dostat na olympiadu za kazdou cenu, viz. ze chce jet do Ria reprezentovat CR v golfu mi samo o sobe prijde dost smesny.

Co je na tom k smichu, kdyz splni nejaky limit a probojuje se tam?
cocman

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sevce, drz se sveho kopyta. Jo a golf neni sport
blazen

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ajvo napsal:

k smíchu je, když splníš limit ale víš, že seš zraněnej už 2 týdny dopředu před olympiádou, máš možnost za sebe nasadit jinýho člověka kterej by sice skončil výsledkově hůř, ale byla by to pro něj zkušenost do budoucna a ten člověk má perspektivu narozdíl od tebe, když je ti skoro 40 a léta s nejlepšími výkony máš za sebou
jen můj názor, je mi jedno že Šebrle je/není idiot a kdoví co, ale prostě udělal teď chybu a tvrdohlavě se snaží závodit
Majesty

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim ze ani jeden z vas nechape co to znamena jet na olympiadu, presne jako to rekl Marcel, a to je jediny clovek tady co k tomu ma co rict, vy byste meli radsi mlcet a jit se stydet do kouta, ze mluvite o vecech a lidech kteri jsou stokrat vetsi nez vy.
Ajvo

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Ajvo napsal:

k smíchu je, když splníš limit ale víš, že seš zraněnej už 2 týdny dopředu před olympiádou, máš možnost za sebe nasadit jinýho člověka kterej by sice skončil výsledkově hůř, ale byla by to pro něj zkušenost do budoucna a ten člověk má perspektivu narozdíl od tebe, když je ti skoro 40 a léta s nejlepšími výkony máš za sebou
jen můj názor, je mi jedno že Šebrle je/není idiot a kdoví co, ale prostě udělal teď chybu a tvrdohlavě se snaží závodit

ten limit sem myslel na golf :-) Jinak se taky priklanim k variante, ze se mel zachovat velkoryse a pustit tam toho mladyho Helceleta, ale zase media z toho delaji kovbojku. Nic nemeni fakt ten, ze Helcelet na to vykonove nemel a proto jel Roman. Verim, ze tam byla moznost to dokoncit a udelat na jeho vek slusnej vysledek, proto do toho sel. Vsadil to vsechno na jednu kartu a nevyslo to. Smula.
Ted to navic jde videt jeste vic, kdyz Peschkeova pustila do tenisu msito sebe jednu z tenistek a ty udelaly medaili....
blazen

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Myslim ze ani jeden z vas nechape co to znamena jet na olympiadu, presne jako to rekl Marcel, a to je jediny clovek tady co k tomu ma co rict, vy byste meli radsi mlcet a jit se stydet do kouta, ze mluvite o vecech a lidech kteri jsou stokrat vetsi nez vy.

já Šebrleho respektuju za to, co dokázal, a je to jeden z mála českých sportovců, kterým fandím... ale už by si měl taky připustit, že není nejmladší a dát šanci mladším stejně jako tuto šanci kdysi dostal on.. i jako trenér toho může ještě hodně dokázat
cocman

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty: Ale to ja preci nerikam, ze to tak neni. Olympiada je urcite jedinecna zkusenost a ja se na ni nedostanu nikdy ani jako divak . Ale muj nazor na Sebrleho to vazne nezmeni. Hele kdyz me nekdo malem prejede, neomluvi se a ani nezabuci na pozdrav nebo cokoliv, tak je to u me debil a je jedno, jestli je to prezident zemekoule nebo kdokoliv jinej. Clovek ma mit nejaky hodnoty a zvlast olympijskej sportovec.
haino

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
haino napsal:
Uvažoval o startu za Bělorusko,ale sešlo z toho.V Rusku nemá šanci dokud bude Rigert hlavní trenér.Chodil s jeho dcerou a vzal si jinou.hehe

Trener repre do toho vubec nema co mluvit, jemu stacilo splnit limit a mohl by jet, jenze Albegov proste predvedl lepsi vykony, a dve mista nebyla.
Navic pokud se nemylim tak Koklyaev nikdy na zadnych vetsich mezinarodnich zavodech nestartoval, cely ten napad s olympiadou byl tak trochu ulet imho.
www.youtube.com/watch?v=fYOWwYWWviw&feature=related

Naposledy upravil haino dne čt srpen 09, 2012 6:14 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale Helcelet šanci měl a neuspěl. Ten limit si prostě nevybojoval a příležitostí měl dost. Česká atletika je v tomhle spravedlivá třeba narozdíl od té keňské, jamajské nebo americké.
blazen

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Ale Helcelet šanci měl a neuspěl. Ten limit si prostě nevybojoval a příležitostí měl dost. Česká atletika je v tomhle spravedlivá třeba narozdíl od té keňské, jamajské nebo americké.

to je blbost. při kvalifikaci mohl mít blbej den a na OH si mohl udělat v každé disciplíně osobák nejde někoho úplně odsoudit za to, že neproměnil svoji 1. šanci
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O limit se oba mohli snažit několik měsíců. Závodů bylo dost.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
guruhonza napsal:

to je blbost. při kvalifikaci mohl mít blbej den a na OH si mohl udělat v každé disciplíně osobák nejde někoho úplně odsoudit za to, že neproměnil svoji 1. šanci

Těch šancí měl celou řadu. Taky mě mrzelo, že to Šebrle vzdal po 1. disciplíně, ale nikdo lepší než on u nás momentálně není a těžko by někdo z nás někoho pouštěl na olympiádu, kdybychom byli v kůži Romana.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olympijské Hry 2012 - Londýn Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: