|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
Ja sa skôr čudujem, prečo to nedali hned Werdumovi, takto bude JDS opäť bojovať fakt až pomaly na konci roka, trošku premárnený čas mi to prijde, ale zas Cain vs Werdum - to by som si pozrel. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zivosek

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Zivosek napsal: | Nevěřím tomu, že by Reem prohrál, to prostě nejde . JDS s ním nejspíš vydrží déle než Lesnar, ale nevyhraje, na to prostě nemá |
Vzpomeň si na zápas s Werdumem, kde musel bejt za to rozhodnutí rozhodčích Reem fakt rád, protože lepší určitě nebyl. Taky mu fandím a myslím si, že je nejlepší, ale v HW se může stát cokoliv. A JDS je určitě jeden z těch, u kterých by nebyla výhra překvapivá. |
Jasně, bylo to myšleno trochu s nadsázkou. JDS je výborný fighter, jen mi příjde, že mu na Reema nebudou stačit jen ruce.. A zápas s Werdumem, ten úplně nesnáším..vždycky jak na něj koukám si říkám, proč ho sakra Reem nesložil. Přišlo mi jakoby do něj nešel naplno. Ale je jasné, že se s ním nechtěl dostat na zem. No každopádně jestli ten zápas bude, budu se na něj těšit nejvíce ze všech MMA zápasů, které jsem do teď viděl
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Zivosek napsal: | Nevěřím tomu, že by Reem prohrál, to prostě nejde . JDS s ním nejspíš vydrží déle než Lesnar, ale nevyhraje, na to prostě nemá |
veru, niekto kto odklepe GnP proste prehrat nemoze...
JDSxCain + Werdum x Reem, takto to dava zmysel, aj ked zapas JDSx Reem by som si pozrel, nech uz je to za nami, nech je konecne ten hype okolo reema prec a bude pokoj. osobne si myslim, ked pozeram na werdumove muai thai posledny rok, ze by vytrepal reema aj on, aj ked by to mal urcite neistejsie ako JDS ale rozhodne by mal neporovnatelne lepsie sance ako na posledy a vtedy to bolo fakt tesne. a odvtedy isiel werdumov striking uplne inde
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
JDSxCain + Werdum x Reem |
Přidal bych tam Cormiera a je mi absolutně jedno kdo s kým... těch 5 si to může rozdat v oktagonu a vždy vyhraje někdo jinej. Snad se těch zápasů příští rok dočkáme.
Jinak pro mě bude Lesnar vs Reem asi vždy zápas, na kterej jsem se těšil nejvíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 2:45 am Předmět: |
|
|
| poklop789 napsal: | Nez Reem dostane licenci nekdy ke konci prosince, tak by musel byt zapas tak o mesic nebo dva pozdeji a kdyby mu ji v tom pripade navic nedali, tak to by byl uz mega pruser |
Tak tak, keby skartoval Alistair dalsi titulovy main event tak ho Dana vykastruje lyzickou
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 6:01 am Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: |
Tak tak, keby skartoval Alistair dalsi titulovy main event tak ho Dana vykastruje lyzickou |
Myslim, ze je slusna sance, ze k tomu dojde
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zivosek

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | a nebo Oteklá hlava Konozrout nastoupí poprvé v životě vysazenej a dostane konečně do držky |
ÓÓ jak jsi vtipný, to jsi vymyslel sám ?
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Zivosek napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | a nebo Oteklá hlava Konozrout nastoupí poprvé v životě vysazenej a dostane konečně do držky |
ÓÓ jak jsi vtipný, to jsi vymyslel sám ? |
ne, pomahala mi tvoje bába
|
|
| nahoru |
|
 |
Zivosek

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | | Zivosek napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | a nebo Oteklá hlava Konozrout nastoupí poprvé v životě vysazenej a dostane konečně do držky |
ne, pomahala mi tvoje bába |
Jojo, čekal jsem podobně inteligentní odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
| Zivosek napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | | Zivosek napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | a nebo Oteklá hlava Konozrout nastoupí poprvé v životě vysazenej a dostane konečně do držky |
Jojo, čekal jsem podobně inteligentní odpověď |
snažil sem se aby to pochopil i osel, povedlo se
|
|
| nahoru |
|
 |
Zivosek

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 5:04 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | | Zivosek napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | | Zivosek napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | a nebo Oteklá hlava Konozrout nastoupí poprvé v životě vysazenej a dostane konečně do držky |
Jojo, čekal jsem podobně inteligentní odpověď |
snažil sem se aby to pochopil i osel, povedlo se |
No radši skončíme s tím OT, ještě bych třeba dostal high kick přes internet, žejo ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 1:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|